R.I.P Muff <3


Min älskade sötaste bästaste gulligaste kissemiss har somnat in. Han blev hela 14 år gammal och visst är jag tacksam över att han slapp lida, men jag önskar i alla fall att jag hade kunnat vara där med honom sista tiden och tagit farväl.
Tänkt allt vi varit med om Bäbis, åh jag saknar dig!

Muff <3




RoadtrippentillBollnäs


 Trångt bak i bilen! Fylla AB

 7,0

 Jag och Mallan "åkte" raggarbil!

 Ragga runt!

 Johanna har du sålt smöret å tappat pengarna?!

 Brum brum!

 Paaaarty!

 "Här sitter vi som två puckon!"

yepp!


Bara så ni vet så finner jag det otroligt tillfredsställande att parkera perfekt i en parkeringsruta. Det tänkte jag på senast igår då jag ställde mig på Hemköpsparkering och det blev sådär rätt. Aja, bara en tanke.

Nu ska jag iväg på jobbet, börjar om ca 40 min och slutar kl 18, när jobbet är slut blir det till att brumma raka vägen hem, packa ihop massa grejor och sen dra iväg på partaj med brudarna! Tjoho.
Det är ju förresten löningshelg nu, så på lördag tänkte jag och mamma dra en repa till Birsta och se om vi hittar något. Jag har lite saker jag måste köpa inför jag och Max drar till Irland. Bland annat: En resväska, en kamera, minneskort till mobilen, lite smågrejor från Apoteket och HM och ett par nya skor. Blir till att bränna hela lönen på en shoppingtur verkar det som!
Jag saknar förresten Syrran och Walter, blir kanske så att jag och Mamma åker upp en sväng till Övik i slutet på nästa vecka, vore myyyys!

<3


"Den här gamla trasan?"


Bästa komplimangen fick ja ju igår. Sliten, ful, svettig och äcklig efter jobbet hängde ja med Mallan och Johanna på Sigge Hill för att kika lite. Så får jag höra  "-Vad fin du är!" några av er vet vem det är andra inte, spelar ingen roll, det hade varit schysst vem än det hade varit. Tack iaf!
Nu ska ja iväg på Bocken och käka pubmacka med Emelie, Jonas mfl, ska bli skoj, men lugnt, börjar kl 10 imorgon igen.
Tjipp!

jovars


Det går inte att ladda upp bilder, så då skiter ja väl i det då.
I alla fall så längtar jag efter lönen...och Mårten Andersson va på bockarna i fredags.
Det va väl allt nu. Tjipp!

Hej? Aja.


Igår va skoj, imorse va riktigt mysigt och idag har jag varit bakis. Imorgon laddar vi för fest igen? Får se om min lever klarar av det.

"- Får jag chans på dig?"
"- Nej."
"- Varför då?"
"- För att jag är trött...."

Längtar



Kladdis


Nu har jag bakat kladdkaka, det ska bli gottigt till kvällsfika!
Se bara så fin den är!


Kul


Oj, igår va galet, ja hade roligt men va hemma redan 01:55 för någon erbjöd mig skjuts, det va snällt. Fast sen hängde jag på parkeringen utanför mormors hus i typ 20 min bara för att jag kände mig för full för att gå in och spela nykter. Galet som sagt. Någon Stefan bjöd mig på öl där inne så det var uppskattat, gjorde med andra ord bara av med 25 kr i inträde, tjoho!
Snart ska jag ta bussen och åka och klippa mig, det behövs, har inte klippt mig sen långfredagen då kusin Lisa klippte av några hårtester med kökssaxen.

L8r!

Jag trotsar det dåliga vädret å tar sommmarklänning!


 Skeptisk brud.
 Nytt Armband!

Sant


"Jag sjunger hellre än bra och jag sjunger hellre dåligt än inte alls."

Sex på jobbet.


Igår kom det in ett par på jobbet som var kanske 65+, dom var lite små-äckliga, gjorde liksom massa sexanspelningar på allt de sa och tittade på varandra med pilskhet i blicken, jag blev rädd.

Jag: Då blir det 36kr tillsammans då!
Gubben till tanten med en menande blick: Jag vill ha tretti och du vill ha sex...
Tanten: Ja jag vill ha sex!

Några minuter senare frågade gubben om han kunde få en sked.
Jag: Javisst!
Gubben, tittar först på mig och sen på tanten: Tack så mycket...det blir så kladdigt när man slickar...

Urk, men ja fick mig ett gott skratt iaf!
Nu ska ja in i duschen, tror inte det blir så Sigge på August ikväll. Den hemliga gästen ryktas vara Magnus Uggla, och han har jag ju redan sett några ggr, så ja tror ja sparar mina 140 kr tills morgondagens shoppingrunda istället.

Tjipp!

flådigt.


Hej mina vänner. När jag var på P&L förra veckan så åt jag strips med dip en dag, fy fan va god den vitlöksdippen var, jag blev ju typ kär och pratade om den där i evigheter. Nu idag när jag jobbade märkte jag att vi har den dippen med, tjoho i min lilla låda va glad jag blir!
Den kommer från Rydbers och nu har jag försökt spana runt på internet för att se om de möjligtvis säljer den på Ica eller nå, men det verkar klent. Hittade den här där nere men vet inte riktigt om det är samma, det är ju liksom sås och det andra är dip. Aja, värt ett försök, godast ever!





Fett coolt att ägna ett helt inlägg åt vitlökssås/dip va?

Fy fan!


Plötsligt känns det bra och tryggt att tillbringa sommaren i gamla goda Hudik. Se bara vad som hände i Ume i torsdags! http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5469578.ab  Usch!
Elin var försiktig när du åker ner igen!

Godnatt!

"Duktig du!"


Oj jag orkade inte uppdatera angående P&L, jag har tagit bloggledigt nu i sommar tror jag.
Några nyheter sen sist är i alla fall att jag har bokat biljetter, woop woop! Den 2:e Augusti drar jag och Max till Irland och stannar till den 10 eller 11:e, då åker vi tillsammans till Berlin och jag hänger med han där till den 13:e då jag åker hem, skoj liksom! Semester! Tills dess är det bara jobb och åter jobb som gäller för mig.
Så här ser det ut med jobb den närmaste tiden för mig:
Torsdag: 12- 20
Fredag: 18 - 04
Lördag: 12 - 18
Söndag: 10 - 17
Måndag: 12 - 18
Tisdag: 12 - 18
Fredag: 18 - 04
Lördag: 18 - 04

Pengar pengar pengar pengar!

RSS 2.0