Japp såäre!


Ja längtar tills nästa helg.

tvtips.


Ikväll kl 21:00 på sexan visar dom filmen "Flight of the Phoenix" i den spelar Hugh Laurie, ni vet porriga huvurollsinnehavaren i House. Den är faktiskt ganska bra, se den vettja!


Bowla?


Jag blev plötsligt sugen på att åka och bowla...någon som är på någongång i veckan? På fredag kanske? Let me know.

Dagens nostalgibild:




Johanna, Lovve, och jag 16 maj -07


Niagarafallet på Corona.


Igår var det mycket trevligt, ända tills jag började gråta mitt på Corona det va ju kanske inte så lyckat. Jävligt onödigt var det och jag vet inte om jag lyckades gråta med stil heller men har knappt någon mascara kvar så jag tipper på nej. Jag gråter iaf inte längre utan väntar på att Max ska masa sig hit och så ska vi titta på avsnitt två av House säsong sex, woopwoop.
Varför jag grät? Hemlis, men det är typ ett I-landsproblem om man tänker efter...



Skatan.


Det va Elin den lilla skatan som snodde sladden till min mobil, var väl det jag kände på mig. Hinner dock inte ladda upp nå bilder nu, ska sminka mig och sen dra iväg till Elin och käka tacos, efter det blir det vin och partaj, tjoho!
Kommer väl garanterat om nån timme standardkort på mig och Elin med vinglas i handen.

"Dont cry because its over, smile because it happend."


Inte bara i Västberga.


Men ser man på! Hur har jag missat det här? Det är liksom inte bara i Västberga som väpnade rån begås, dom sker även i min hemkommun, nämligen i lilla Gnarp liksom. Det som skiljer sig lite åt mellan rånen är dock tillvägagångssättet, Helikopter vs vit liten Passat, dyra skjutvapen vs gamla yxor och så har rånarna redan åkt fast...och pengarna (800 000kr) är tillbaka på banken, men de försökte iaf?

Läs mer: http://helahalsingland.se/nordanstig/gnarp/1.1374966

hmm..


Nu röker någon i nått rum i närheten av mitt, för jag har fönstret öppet och det stinker i hela rummet nu, fräscht.
Gillar inte röklukt.

Måste i säng nu, godnatt!

Borta.


Men grattis! Nu har jag tappat bort min sladd till mobilen, hade tänkt ja skulle visa ett fint kort från idag, men ikke!

Imorgon blir en låååång dag, men med ett (förhoppningsvis) jäkligt roligt slut! Vi har skola mellan 8:30 och 15:00, jobbigt, men sen ska jag och Elin laga tacos och efter det droppar det in lite tyskar och det blir tyskfest med avslutande international Pub på Corona, skoj!

Måste hitta min sladd!

Måndag28sep


Ska snart bege mig iväg till Lindellhallen. Pepp på att plugga? Njae, Pepp på att sitta i Lindellhallen och titta på folk, jaaa!
Vi ska ha tenta nästa vecka i språkvetenskap, hur ska det gå till egentligen, hänger ju knappt med alls på lektionerna, ojoj, dags att skaffa lite insikt känner jag. Förövrigt så längtar jag jättejätte mycket till helgen då jag ska hem, kommer bli toppen!

Grattis till den här tjejen som blir 21 år idag!


Dagens nostalgibild!


Jag ska börja som Elin och köra "dagens nostalgibild", det roliga är att mina kommer för det mesta vara från -07, det var under den perioden jag hade kameran med mig typ jääämt.
Aja, här är den:

16 Mars, -07. Teodorsson, Johanna och Jag.



Jawohl!


Precis nyss hemkommen från Idas kalas, va himla mysigt alla tjejer samlade. Det bjöds på tårta, bullar och annat gottigt, mums! Så kikade vi lite på Top Model, missade tyvärr det roligaste, alltså "photoshooten" utan såg bara själva utröstningen. Det blev en hel massa skvaller och disskusioner, men vi bestämde i alla fall att på lördag ska vi käka middag tillsammans allihopa, ska bli jättemys!

Så här ser min vecka ut:
(Hoppas jag blir friskare, annars faller Iksutiderna bort.)

Måndag: 11:00 Lindellhallen och plugg med Elin, stan, Max kommer.
Tisdag: Skola 8:30 - 15:00, softa, tyskfest!
Onsdag: Däckad, Iksu.
Torsdag: Skola 10:15-12:00, Iksu.
Fredag: Skola 10:15-12:00, ?.
Lördag: Softa, vin o middag hos Ida.
Söndag: Segdag, Skogis? Iksu?

Tjarå!


bläh.


Kul liksom, jag har stått och lagat mat ganska länge nu och varit värsta duktig på å slänga ner rester och annat skit ur kylskåpet så jag ska bli av med de. Så nu när jag satte mig ner och skulle hugga in så smakade det inget, absolut ingenting! Jag blev så less så jag slängde bort det på en gång, och nu sitter jag här och deppar. Ser fram emot Idas kalas ännu mer nu, hihih.

Nu ska jag läsa veckorevyn, tjipp!

Kanske tårta?


Godmorgon! Sitter och käkar min frukost/brunch/lunch nu, mumma. Idag blir det liksom igår lugnt, hade egentligen velat gå på stan och shoppa, har lite saker jag måste köpa. Framförallt skor! Ni som känner mig vet att mina skor är väldigt trasigt i hälen, det är dom efter att jag hoppade på kryckor då jag opererade foten. Förutom skor så måste jag köpa ett par nya badbrallor, dom jag har nu börjar det typ gå hål i, inte så praktiskt kanske om man är och badar på ett badhus.
Ikväll blir det i alla fall mys, är bjuden på födelsedagskalas hos Ida så ska få käka godsaker och samtidigt se hennes och Jens nya lägenhet, skoj! Håller i hemlighet tummarna för att vi får se lite topmodel också!

L8r!

night.


Fortfarande vaken. Är typ skräckis på tvn, I like. Förutom det så spöar jag Johan på Betapet, mouhaha!
L8r!

vin och popcorn


Oj, kvällen slutade inte precis som jag trodde. Jag gick ut i köket en sväng innnan jag tänkte gå på ica och köpa godis, då hade marre bakat en kaka som dom tänkte käka, så ja joinade, och eftersom alla tre drack vin eller sprit så tog jag en skvätt vin jag med. Det slutade tyvärr inte med ett glas, utan nu sitter jag här lite salongsberusad, tjejerna gick ner på stan och ska festa vidare, jag stannar hemma i mina mjukisbrallor. Va i alla fall jäkligt roligt, vi diskuterade lärar/läkaryrker, sex och annat intressant, dom lovade att knacka på min dörr då dom kommer hem, så jag hoppas dom gör det, vore roligt med en efterfest!
Förövrigt så är jag glad att jag läste klart boken tidigare idag det betyder att jag slipper göra det imorgon, fett najs.
En annan sak som är galet är att Marre skrapade en trisslott då vi satt där allihopa, så helt plötsligt har hon blivit 1000kr rikare.....GALET! Ni ska få se bildbevis imorgon, för jag orkar inte riktigt ladda in bilderna nu.
Nu sitter jag och tittar halvt på tv och pratar desto mer på msn, samtidigt som jag käkar popcorn och dricker vin, mys.

Puss!

Lördag


Idag är en ganska meningslös dag, jag har typ inte ens tagit mig ur sängen på hela dagen, funderar på vad jag ska göra ikväll. Kanske ska jag ta mig ett glas (äckligt) vin och njuta av livet....för det är ju ändå ganska bra just nu!

Nostalgibild - 07, Jag, Josefine och Emelie.



På Repeat.


Melissa Horn - New York
Melissa Horn - Sen En Tid Tillbaka
Melissa Horn - En Famn För Mig

oj2


Jag är fortfarande vaken. Pratar i telefon, ska sova snart. Imorgon blir det nog plugg, strömpilen och sen kanske en lugn utgång...vi får se vad som händer.
Jag längtar till v 41 då ska jag mysa, åka till övik och pussa på Walter och sen åka hem och pussa på mamma och pappa, grymt.

oj.


Ja kom hem från Epp typ klockan sex, hann läsa typ 40 sidor i tyskaboken sen däckade jag, fasiken va ont jag hade i huvve då. Nu börjar det dock arta sig igen, skönt. Melissa Horn var botemedlet, gud vad jag gillar hennes skiva, awesome!
Pöss

fredag.


Oj, än har jag inte gjort mycket vettigt. Låg länge i sängen och gottade mig, men nu är det stressa, måste snygga till mig och sen ska jag iväg på sjukhuset, dumpa Ekgmätarenoch sen drar jag tillsammans med Maria och Emmy på Epp. Kanske blir det partaj ikväll, kanske blir det lugnt och något lamt försök till pluggande.
Vi får se....Tjarå!

"Nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmyyyyys"

jag är Dumjan.


Hopp, dags att lägga sig kanske? Jag har en pluggdag framför mig imorgon, inte så roligt, men är man dum som jag är och tror att man kan glida igenom Tyska C så är man, har varit jättedåligt på att plugga den här terminen. Fy skäms på mig.
Imorgon ska jag lämna in min EKG-mätare med, har bara lyckats fått med två riktiga anfall så jag misstänker att dom kommer vilja att jag ska ha den ett tag till, eller så tror dom väl att jag är hypokondrisk, det återstår att se.
Aja, nu ska jag borsta gaddarna och sen hoppa i säng.
Godnatt!

Bästa jag vet!


Idag såg jag första avsnittet av House säsong 6. Alltså nu börjas det igen, jag får abstinens och vill se nästa avsnitt redan nu nu nu! Problemet är ju bara att de inte ens har sänt avsnitten i USA än, buuuh, betyder att jag måste vänta i alla fall en vecka till och här i sverige är dom ju bara inne på säsong 5 vilket dom tänker börja sända på tisdag. Tråkigt. Avsnittet va i alla fall riktigtriktigt bra och House var lika porrig som vanligt!

En annan abstinens jag har är träningsabstines, är fortfarande sjuk så ja kan inte gärna gå på IKSU, då blir jag väl ännu sjukare och det vore ju onödigt. Jag vilar över helgen och sen tar jag tag i det där igen.
Appropå helgen så vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig för, Elin sviker och åker till Sthlm för å hälsa på Linnea, Johanna drar hem till Hudik över helgen och jag blir kvar alldeles ensam. Kanske åker jag ner till Övik en sväng för att hälsa på Syrran, Jonas och sötis-Walter han har ju blivit stora pojken nu och kan sitta själv och allt.
Duktig liksom!
Aja, nu ska ja se slutet på Extrem överlevnad, Bear Grills är lite av min idol.
Tjarå!


In och rösta!


http://www.vk.se/Article.jsp?article=303448

Sjuk tjej.


Om att nysa hade varit min favorit sysselsättning, fy fan vad roligt jag hade haft idag då!
Ikväll är det i alla fall Top Model, tjoho.

Pigg(are) tjej.





trött tjej!





Vajn.


Kul att vinet jag köpte va typ äckligaste. Smakar glögg....uscha.
Ska iaf iväg till Jo-hanna nu på Fääääst, in i dimman.

Byebye Pengar.


Varit på strömmis med Elin nu.
Kom hem med ny tröja, ny deo, ny foundation, ny mössa, lite matvaror och boxvin.

Repeat:
Tiger Lou - All I Have.

Sött schampoo jag fått av mami.


 Fem myror är fler än fyra elefanter.

Det roliga är att det är ett barnschampoo men luktar någon obestämdbar drink man kan köpa på krogen.
Komiskt.

Schweingrippe.


Oj, jag tror jag precis såg en kille med svinis. Han kom ut ur huset bredvid mitt, två killar stötte honom på varsin sida, han hade munskydd på sig och såg allmänt klen ut. Asså shajt, jag vill inte bli sjuk, ge mig vaccinet.
I och för sig kan han vara sjuk i vad som helst...man ser ju liksom svininfluensan i allt nu? Propaganda.

Snart Iksu och Aqua Power, håll tummarna för att svinis inte flyter omkring i vattnet och jag får kallsup. Tjillevippen!

Kanske man ska ta tag i det där med bloggandet igen?


Frulle framför tvn nu, skönt! För första gången på nästan en vecka känner jag mig utvilad.
Ska snart iväg på skolan och ha två lektioner i språkvetenskap, fy farao, mitt värsta ämne. Fattar ju ingenting, bara massa okända uttryck hit och dit. Är väl dags å anstränga mig lite kanske....
Senare ikväll blir det eventuellt gymmet eller Aqua Power, får se vad jag orkar/hinner med.

Aja, nu ska jag ta en mini PN och sen bege mig till skolan, L8r!

Sköj.


Senaste mobilbilderna.


Helgens segling

 På fredagen var det flaggstångsrivning.

 Sen åkte vi båt och jag styrde, ayay kapten!

 Ösch navigerade.

Munkviken.

 Mån-Ons hängde tyskgänget i Mönichbucht.

 Fin utsikt!
 Strandläge liksom!

 Elin var gladast.

 Deutsche Leute.

 Jag lekte Yeti i sanden.

 ...medan Felix badade.

 Ville egentligen sova i rummet Ålidhem men...

 Vi gjorde pinnbröd.

 Idag fick jag blombud, väldigt trevligt!

Nu ska jag åka iväg å segla.


Medan jag vänta på att bussen ska gå så passade jag på å prova göra flätor, haha har inte haft det sen ja var liten. Ser ut som en tysk bergstjej, inte fint.
Hejdå! Ha en bra helg, jag återkommer om jag inte dör i vågorna.


Lady gaga har en snorre, mihi!



Helt väck är ja inte.


Igår va grymt. Jag och Elin började med att titta på Idol hos henne och värma upp med några glas vin, sen blev det en sväng till Corona där vi träffa Felix hans fransmännskompisar och en massa annat trevligt folk, Älska utbytesstudenter! Vi dansade som galningar iaf och träffade även på nån snubbe som faktiskt är från Hudiksvall, kände inte igen han dock, men det är ju inte så ovanligt att ja inte gör det...
Nu sitter jag här hungrig som en varg och väntar på att Elin ska komma så vi kan gå och köpa rullpizza med massa vitlök, har inte ätit nått på hela dagen, så tycker jag gör mig förtjänt av en bakispizza....och särskilt efter Aqua Power passet jag var på igår, fasiken va jobbigt!

L8r!

Jag är med i Americas next top model!!


Asså förlåt, det är nått som jag inte berättat för er, nämligen att jag är en av deltagarna i nya säsongen av Americas Top Model! Mitt Alterego heter "Celia" och utger sig för att vara några år äldre, men visst ser ni att det är jag? Mouhaha!

  

Bilden blev lite dålig för jag tog den med mobilen igår och måsta zoomade en massa. Synd bara att jag tog kort precis då "Jag" ser så ful ut så jag måste ladda upp en bild på då jag verkligen ser ful ut! Jaja!
Men se själv, Top Model går Söndagar kl 19:00 på trean. Heja på mig!
Tjarå!

RSS 2.0