Welcome back liksom!

Hej! Det var längesen. Jag har typ haft världens mest hektiskt/ohektiska sommar. Då den har varit hektisk har jag inte hunnit blogga, då den har varit ohektisk och jag har haft tid att vara ledig och njuta då har jag prioriterat bort bloggandet.
Jag sitter i alla fall i köket trean på stippan nu, så flyttan gick ju bra som ni kanske förstår. Så himla skönt med flera rum och eget kök! Skitar jag ner så skitar jag ner, ingen annans skit jag måste ta reda på länge, awesome!

En annan anledning till varför jag tycker det är så jobbigt att blogga är för att det är så krångligt att logga in. Jag borde egentligen hålla min twitter vid liv för där går det ju iaf snabbt å häva ur sig nått. Men det är så minimalt med plats där då man väl vill skriva av sig och skriva mycke. Så jag får väl ge det här med bloggandet en chans till, typ kämpa kämpa...

Så vad har hänt sen sist, förutom flytt och jobb då. Jo jag började med insparken på turismprogrammet igår, vi hänger tillsammans med samhällsplanerna. Och föga förvånande har jag börjat med en ny buddygroup, eller ja, vi ska få träffa utisarna imorgon, och buddiesarna ikväll redan, kommer bli awesome, ja är pepp. Utöver det så får ja jobba kvar på Glitter och jobbar därför 1-3 dagar i veckan beroende på hur det passar mitt schema på uni osv. Härligt att få in lite pengar på sidan liksom, tjohotjoho!

Som ni kanske förstår av bara det lilla jag rabbla upp just nu så är mitt liv fullspäckat. Inte ofta jag har en ledig dag nu, eller ens några lediga timmar. Så då gäller det att verkligen ta vara på den lugna stund man har och passa på att sova.
Tänkte ja kan visa er mitt veckoschema så småningom, fast det får bli imorogn eller senare ikväll....nu måste ja fixa till mig och borsta bort ketchuplukten från munnen innan det är dags att dra och träffa mina kära buddiesar.


 Jag å J hitta bästa tältplatsen i Åmsele!

Pusshej!


RSS 2.0