Lifesign.

Elin har skaffat internet till lägenheten nu, så jag kanske kommer snylta då och då. I alla fall så tar det jävulsk lång tid att ladda upp bilder, så dom får ni kika på på Elins blogg istället.

Lev väl.

Ge mig internet.

Men gaaaah, vi har inget internet i lägenheten. Sitter pa universitetet i Rostock nu och snyltar, där saknar "a" med tva prickar, därför ser inläggen kanske lite komiska ut. Ge mig internet i lägenheten annars kommer jag döö en plagsam död, kan man leva utan spotify liksom och om jag inte kommer in pa msn snart sa kommer jag drunkna i skräpmail.
Förresten sa dör jag lite i skratt at killen som gav mig hans msn-adress idag. Ha!


Saknar...

Nu är det läggdags!

Ska upp tidigt imorgon och dona massa sen blir det roadtrip upp till övik för å pussa på walter. Mys!

Halloj!

Blev sovmorgon idag.

Uttråkad...

...Och med världens nackspärr så känns det just nu. Det är 1 timme och 40 min kvar typ...har dock gått ganska fort tycker jag. Tror det beror på att bussen är typ tom, har liksom kunnat sitta hur bekvämt som helst med sätet nerfällt o sussat typ hela vägen. Gillart! Är dock inte lika förtjust i folket som envisas med att skynda sig ut på var och varannan hållplats och ta sig en liten rök, även om min slipper röken så stinker dom när dom kommer in...

Söderut

Tja! Sitter på bussen hem nu, hann inte blogga nå mer innan det var dags å ge sig av. Kommer väl antagligen bli lite klent med bloggande dom här dagarna jag är hemma, tog nämligen inte datorn med mig hem så om jag inte bloggar från mobilen som nu så blir det dött tills jag kommer upp igen. Är i alla fall väldigt pepp på den här helgen! Vi hörs! Pusshej!

hah!

Elin och jag blev taggade på några bilder på Fejjan igår, hur som helst så var det några som inte var särskilt smickrande. I alla fall så tog Elin bort taggarna på två bilder hon inte gillade, och vilken bild kommer inte upp på min startsida om inte just den? haha, lite skoj. Det roliga är inte bilden, utan just det att det va den hon inte ville visa allmänheten...
Kolla va söt du är Elin!


Bästa Låten just nu.

Shakira - She  Wolf
"...aaaooow!"


Appropå Sexy liksom.

Hahah spana in Max på det här kortet!


sexy.


Min närmsta framtid.

Imorgon: Ålidhems vårdcentral för å hämta remiss, sticka mig i fingret på sjukhuset. Gå på översättningslektion 09:45, hoppa på bussen som går från ÅC 12:20, anlända strax efter kl 17 i Harmånger, bli upphämtad av J, åka till skogen, krama mami, papi och gosa med kissemissarna. Sova jääätteskönt i min egna säng.
Torsdag: Softa hemma i skogen, titta på film, gosa ner sig i soffan och framför allt....käka tacos!
Fredag: Upp tidigt, in till stan, troligen en fika sen upp på E4an och brumma iväg till Övik för å pussa på Walter och syrran, softa i soffan tror jag?
Lördag: Upp tidigt, käka frulle, pussa på Walter, pyssla med någon slags fräs, ta en promenix, käka lunch och sen brumma iväg till Ume igen. Käka go´mat, förfesta med bästa folket, dra till Trähö´s korrefest och sen ner på stan och slå klackarna i taket.
Söndag: Sova till tolv, dra sig ur sängen, släpa sig till Skogis, käka bästa Brunchen, släpa sig hem, däcka i sängen igen och bara laaaata sig. Packa.
Måndag: Kliva upp i tid, I TID! Få skjuts till flygis, säga jobbigt hejdå, flyga iväg till tyskland...!

Dagens Bild: Jag inviger julen!

 Gött!

Svinisfridis.

Idag va lite skumt, när jag kom på ungdomsmottagningen så ropade barnmorskan upp mitt namn, sa hej, tittade på mig, backade lite och sen sa hon "Du vet vi får inte ta i hand nu längre....på grund av influensan."
Ser jag ut som ett svinisfall eller? Jag menar eftersom hon måsta tänka så länge innan hon sa det, nöffnöff.

Blev förresten precis lite rikare, känns underbart!


Avis

Åh, jag sitter och käkar lunch på Starz nere på stan, har varit på ungdomsmottagningen och skaffat nytt recept på p-piller. I alla fall så var det inte det jag skulle berätta utan det är bredvid mig sitter två äldre kvinnor och lunchar. Iaf så beställde dom två olika maträtter och den ena fick sin lite tidigare, när den kom in så oade båda i kör "oj så fint det ser ut, blabla" så började hon mumsa och verkade skapligt nöjd. När sen den andra kvinnans mat kom in var det mycket mer mat och så överlag godare ut, man riktigt såg på första tanten hur besviken hon blev och att hon önska att hon köpt samma sak. Stackars!

Gud vad..

Det luktar äggmök på stan...

Faen.

Kul att min växel på cykeln har frusit sönder.

smygreklam.

Godmorgon! För tidigt för mig att vara uppe nu, somnade inte fören efter två igår och är dödstrött nu. Inatt vaknade jag av att någon ville lägga en kropp i min säng så jag slängde upp mig och stod där och tittade på sängen i typ 2 min innan jag insåg att jag hade drömt...då började jag skratta. Galet.
Aja, måste äta nu, ska snart iväg på skolan, jobbigt jobbigt jobbigt, går ända till kl 17 idag, sen hem en snabbis och då kommer tjejen som ska få hyra mitt rum i sex veckor, trevligt.
Ett litet tips innan jag går, bästaste deon jag har haft på länge.

Dove hairminimizing!


Pepparpeppartaiträ

Nu helt plötsligt blev jag jättejättepepp på att åka till tyskland, kommer bli så härligt å träffa massa nytt folk (förhoppningsvis), bo på ett nytt ställe, prata massa tyska och få lite mer resvana.
Det roligaste med att planera en resa är visserligen att pyssla ihop så att tåg, flyg och sånt klaffar, men framför allt att få göra packningslistor, det är det absolut roligaste! Jag skrev ihop första utkastet på min tidigare idag, fina färger och många kategorier "Viktigt!", "Eventuellet", "Kläder", "Inför plugget" mm. Iiiih längtar tills avprickandet och ipackandet börjar...måste nog tjuvstarta på lördag.
Tittar på America got Talent just nu, snart blir det läggdags, måste upp tidigt imorgon och diskutera C-uppsatsen.
Tjarå.



                                                                        "Det kan va så förfärligt, det kan va så bra..."

Kul...

...att min fejjan ser ut så här just nu.

 Tomt...

Cleaning out my closet.

Gott det var med mat nu när jag kom hem, trodde jag skulle hungra ihjäl.
Nu håller jag på och städar ur garderoben, måste ju packa storväskan snart inför resan, så det är väl lika bra att jag gör det nu liksom. Ska även packa en påse med kläder som måste tvättas och de måste jag fixa hemma hos mamma för alla tvättider är upptagna här.....
Nu back to work!

Så dejtar man tydligen i sverige:

Läs den här artikeln om hur en amerikanska tycker att vi svenskar "dejtar", riktigt rolig!
http://www.thelocal.se/17566/20090216/

Ett kort litet utdrag:

In a nutshell, it goes something like this:


A) Meet at a mutual friend's party.

B) Get really, really drunk.

C) Make out. Sex is optional.

....osv

haha!

Zzzz.

Jag är så gäspig så jag tror jag dör, köpa kaffe eller gå hem? Det är frågan. Kanske någon Kan skriva den här översättningen åt mig, det vorde fettmenajsigt.
En halvtimme till klarar jag nog av...

Tjipp!


Lindis ensam.

Sitter i Lindellhallen ensam nu, försöker plugga men det går trögt. Ska översätta frågeställningar och mål till min C-uppsats. Tur att jag kom ihåg att ta med hörlurarna så jag kan lyssna på lite bra musik under tiden...och även stänga ute gapandet från den jävla kanadensaren som satte sig vid bordet bredvid, urk.
Jag längtar tills på onsdag...

L8r.

Gillar man tv-spel gillar man det här.


Ingen Schnee.

Godmorning. Om en timme ska jag iväg på möte med min lärare och försöka boka resa ner till Tyskland och Rostock, undra hur vi ska ta oss dit egentligen, flyg+tåg+färja eller flyg+flyg+tåg, blir spännande. Inte länge kvar nu, en vecka för att vara exakt. I like, lämna det här landet och staden ett tag, jag blir ju så lätt rastlös när jag är på ett ställe allt för länge, jag hade nog varit en bättre människa med vingar på ryggen så jag hade kunnat lämna och återkomma precis som jag vill.
Att jag känner så här talar nog ännu tydligare för att jag måste byta inriktning, lämna läraryrket och satsa på turism istället...

Aja, dags å måla på ansiktet och bege sig ut i kyla. Tack gud för att vi inte har snö på marken i alla fall! Hoppas snön håller sig borta ända tills jag landat i tyskland.

Godnatt Världen.


Peas.

Mmh nu har jag ätit kokta ärtor, gott, hade en craving för det igår kväll, tur att jag har frysen fullproppad med det mesta. Borde som vanligt ha pluggat nått den här helgen, men ikke, jag är nog inte gjord för studentlivet, det enda jag är duktig på är att festa, undra vad som passar mig egentligen...

Nu Pn.

städtanten.

Varje söndag även om jag inte druckit så är jag bakis och mår illa. Allra helst om jag varit på skogis, tror i och för sig att det kan ha att göra med sockerchocken kroppen får av de gigantiska kakorna och grädde...
Nu måste jag ta tag i städandet, det är ju jag som har städvecka den här veckan, vilket betyder att idag ska källsorteringen ut, golvet ska dammsugas och torkas och spisarna ska göras rent. Pjuh, jag är inte laddad, måste nog ta med datorn in i köket och spela lite braig musik under tiden, då går det nog snabbare. Fast oj, jag kom precis på att det är ju repriserna av "vem vet mest" nu, det kan jag lyssna på i bakgrunden så blir jag allmänbildad samtidigt som jag gör det rent och snyggt. Bra där!
Ikväll blir det en riktig tvkväll, först är det ju det sedvanliga "Top Model" som gäller, och sen har ju "Vem kan slå Filip och Fredrik" seriestart, tjoho, dom är så roliga.
Aja, dags å ta tag i det här nu! Wish me luck.

                                                                                  

                                                                                      Prata inte om mig, prata med mig...


Sunny sunday.

Godmorgon. Om någon minut blir det skogis, bästaste med söndagar att man slipper göra frulle.
Ses där!


Bird is the word.


Sötast.

Segaste dagen på länge. Har varit ensam hela dagen typ, hade kanske varit trevligare med sällskap men Elin är hemma i Skell-å och Max har dragit ut och dricker öl med nån kompis, jag valde att stanna hemma, borde nog ta det lite lugnt med alkoholen ett tag....i alla fall till nästa helg. Hihi.
Ligger och tittar på "hål i väggen" nu ganska roligt, Bingo är en av lagledarna och har letat upp två stycken look-a-likes som han har med i sitt lag ser jätteroligt ut. Senare ikväll blire långfilm, fyran visar "Wild hogs", blir bra det. Längtar lite tills på onsdag, då ska jag åka hem en sväng igen, mysa och bara hänga i skogen, sen på vägen upp igen blir det en avstickare till syrran i övik och lite pussande på Walter, fasiken va stor han blitt, kolla bara på bilderna här nere så ser ni.
1 vecka VS 6,5 månader.

 


Praktikant.

Ni kanske har sett Ica´s nya reklamfilm med praktikanten, Mats Melin heter han och kommer från Hudiksvall, ganska coolt. Han är med i Glada hudik teatern och jag har själv sett honom uppträda, jätteduktig.
Här kan ni läsa en Artikel Expressen har skrivit om honom och reklamfilmen:
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1742097/nya-reklamfilmen-vacker-debatt-jag-tror-den-kan-gora-nagot-bra





feed me.

Problemet med att dela kök med andra är att när det luktar förjävligt av något någon lagar (läs bacon) så klarar jag inte av att gå ut och fixa något att äta till mig själv. Så nu utöver jag självsvält tills lukten försvunnit. Bläh, hungrig.
Borde kanske göra något vettigt, men jag orkar inte. Feed me.

,

Oj, igår var någon full, jag tror det var jag men jag, men jag kommer inte riktigt ihåg...

Men herregud!

Fy fasiken vilken skräckupplevelse! Mamman tittar bort ett slag och då rullar barnvagnen ner på spåret.


Ive got a feeling, that tonights gonna be a good night!


Perman har gjort reklamfilm!

Kolla vad söt Perman är då han spelar skräckinjagande! Gulligull.


Melissa H.

Melissa Horn´s nya album finns nu ute på spotify, tjoho säger jag bara. Hon har så jäkla härlig röst! Nu blir det till att lyssna sönder den lika mycket som förra albumet.
Förövrigt så är jag jättehungrig, har så tråkig frukost hemma så jag tror jag skippar. Längtar tills vi är i tyskland, då blir det pinfärskt bröd varje dag frisch aus der Bäckerei, tjoho!
Aja, har massa tvätt i tvättmaskinen och borde även städa...här kan man ju inte sitta hela dagen.
Hungrig.

Tjarå!

Bästaste låten!

Keane - Somewhere only we know.

Flower power2.

Petade mig i ögat med ett av spröten precis efter jag tagit den här bilden..så den fick det bli.


Flower power.

Hej, sitter å käkar frulle nu. Fick precis en glad överraskning, jag har fått blombud....igen! Är inte det helt galet hur jag blir bortskämd?
Bild sen!

Kseniya Simonova.

Hur grym är inte tjejen! Hon vann precis "Ukrainas talang" genom att visa tysklands invasion av ukraina under andra världskriget, och det visar hon genom att "måla" i sand! Kolla bara, det är så coolt och sorgligt på samma gång.


Nya mobilbilder!

  Avmastning.

  bästa duon!

 Johan tog ett chillpill.

    Snyggjan!

 Köpa igelkott?

snacksnick.

Nu har jag ringt och utnyttjat Linda Å, bästaste att man har någon å prata med sådär, det är allt som behövs ibland, tack!


,

Man ska aldrig tro att nått blir som man tänkt sig...

Rent hus.

Det märks att jag ska hem till helgen. Varför? Jo för att jag har städat hela förmiddagen, så nu luktar det mumma här. Brukar allt vara jätteduktig på att städa alldeles innan jag ska åka bort, antar att det har å göra med att jag älskar att komma hem till ett rent hem, allt känns lite bättre då.
Snart dags att gå med soporna och sen laga mat, har längtat hela dagen...nått med vitlök känner jag på mig. Ovanligt liksom.

Pusshej!

Promenix.

Godmorgon, sov länge idag, sköönt, va så himla trött igår så jag somnade med tvn på kanske inte så bra. Nu ska jag ta mig en promenad ner till strömmis, varför är jag inte riktigt på det klara med, men nått kan man väl alltid hitta å shoppa. Blir i alla fall frukt på Ica Maxi, gött.
Tjipp! 

Slutet på v41 ser ut så här! Glad!

Onsdag: Sova länge, ta en promenad till strömmis, J kommer!
Torsdag: Skola 8:30 - 15:00, roadttrip med J, E o J ner till Övik, pussa på Walter, Paradisbadet och Aufguss!
Fredag: Åka från Övik ca 12:00, ta bort mast i Rönnskär, käka middag, åka in till stan, se L´s lägenhet, bockarna!
Lördag: Sova länge, frulle, åka hem till Älvis, käka middag, slappa.
Söndag: Chilla, hälsa på mormor, sätta mig på bussen upp till Ume igen.

Längtas.


Roligaste reklamen just nu...

 

Lägg märke till att han inte gillar "granddad" särskilt mycket, haha!
...och att översättningen är skum.


Dagens bild

Lånade handikapptoaletten på intersport idag...det jag undrar över är hur ofta det händer att folk dumpar blöjor i toaletten, jag menar så ofta så att man måste sätta upp en lapp där man säger att man INTE får göra det? 


Avverkat 6 km.

Pjuuuuh, kom nästan precis hem. Har varit en effektiv dag idag!
Först tenta mellan 9:00 och 11:30 typ, sen drog jag ner på stan för å leta reda på ett par bikinitrosor inför torsdagen, fanns inte ett endaste par kvar på stan...eller jo, det fanns men dom va minismala eller typ snorgröna, inte så hett! Blev tvungen å ta bussen till Ersboda och ränna runt där lite innan jag hittade ett par som är nästan normal...får försöka hålla mig i vattnet och inte flasha rumpan så mycket, då ska det nog gå bra!
När jag betalt och tänkte åka hem så gick inte bussen än på typ 10 min, blev less och bestämde mig för att gå istället, mellan ersboda och ålidhem centrum är det 6km så det blev en ganska ordentlig promenad. Skönt!

Nu har jag slängt in en tvätt och ska väl försöka städa lite här...ikväll kommer nämligen tandistyskarna hit och ska titta på film med mig och Elin, kommer bli soft.

Aja, städa var det ja....tjipp!


Urk.

Tenta imorgon, har jag sagt det? Fy farao, är inte pepp! Ska skutta i säng nu snart så jag orkar med. Håll tummarna för mig imorgon mellan 9:00 och 13:00.

Tjipp!

Såg en Igelkott idag...

 ...det här är rumpan!

,

"Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan"

                                                                                                  Melissa Horn.


Bra men dålig start på dagen.

Vaknade vid 8:00 av att Johan ringde och väckte mig, eller jag vaknade väl egentligen 1 minut innan han ringde.
Sen somnade jag om och vaknade igen 8:30, blev trött, skrev till Elin och vi sköt upp vår pluggdejt en timme. Vaknade kl 9:00 istället klev upp för att göra frukost...hade varken mjölk, yougurt, smör eller mjukbröd så det fick bli en ganska fängelselikande frukost, hårdbröd med lite ost och till det ett glas bubbelvatten. Inte så gott.
Nu sitter jag i Lindellhallen är tröttast på jorden och väntar på Elin, hon är sen som vanligt, haha!
Håll tummarna för att det blir en produktiv pluggdag...har nämligen tenta imorgon, och vi har typ inte ens börjat plugga. Inte bra.


Senaste mobil+kamerabilderna!

 Var ju kanelbullens dag idag!

 Provade storlek 50 på bowlingen.

 Johanna och jag vann varsitt spel.

 
På krogenkrogen i torsdags träffade vi en läskig man med en påse med panpizzor....han ville ligga med mig, jag avböjde, ovänligt och bestämt.

 Alla var vi fulla och glada i lördags!

 Johanna kom till mig i onsdags och sov lite...

 Vi lekte galenpanna i tisdags.

 Skickade mms till Johanna o visade vilka som kommer till stan.

 Käkade tacos i tisdags, gött!

 En åt en godis i måndag, sen såg den ut som ett huvud.

 Gillar min nya mössa!

  Fick höra att jag var fin i lördags!


Pjuh.

Har precis tryckt i mig en halv korv risgrynsgröt, gottigt. Undra varför jag inte äter det oftare.
Blev jättebakis alldeles nyss, uscha det är jobbigt.
Förresten så är det ett sjukt program på tv nu, en man åker jorden runt för att hitta kvinnan som har världens största bröst....hon ser helt sjuk ut.
Urk, bakis, orkar inge mer...måste lägga mig ner och vila innan jag drar till Elin. Urk synd att jag inte kan spy, det hade varit lägligt nu.

 


Camel.


Snart ska jag iväg på kanelbullebak, kommer bli mumsfillibabba.
Också är det ju Top Model ikväll, tjoho!

Jag var nog fullast


Det här är är ju grymt roligt, konversationen är egentligen längre, fast allt kan jag inte publicera, haha!

[02:38:09] Frida skriver: hej
[02:38:19] Elin skriver: jag är fulljam
[02:38:21] Elin skriver: jan
[02:38:42] Frida skriver: jag med
[02:38:47] Elin skriver: ojjo
[02:39:00] Frida skriver: godaste nåågonsin gof
[02:39:08] Elin skriver: vad?
[02:39:15] Elin skriver: jag åt subwaymacka
[02:39:38] Frida skriver: va?
[02:39:51] Frida skriver: vad fick du den igfrån?
[02:40:01] Elin skriver: kköpte den idah
[02:40:03] Elin skriver: idah
[02:40:07] Elin skriver: idag
[02:40:09] Elin skriver: haha
[02:40:26] Frida skriver: aha gammal macka :P
[02:40:30] Elin skriver: jo

mh.


Nu har jag försökt fixa bloggen igen, vart ju tydligen nå knas för ett tag sen så bakgrunden och headern försvann, inte så skoj.
Godnatt!

Jag och Elin dricker vatten!


  

RSS 2.0