Korremiddagsmys!

Hej! Blev lite partaj igår, ingen utgång dock,jag har inte råd med sånt just nu. Känns trist.
Ikväll ska vi i korren iaf ha trerättersmiddag. Kommer bli myspys, jag har faktiskt längtat lite!
Ska duscha och börja göra mig iordning nu och sen börja med förrätten som är mitt ansvarsområde.


Lantisar, bönner, småstadsbor.

Okej, innan jag går och lägger mig, läs den här krönikan. Hur rolig som allra helst, och i mångt och mycket faktiskt sann. Mycket nöje!

Krönikan hittar du här!

Sov gott!

Hej och godnatt.

Hej, ursäkta frånvaron igen. Har kommit lite plugg och festande emellan. Jag tar nya tag imorgon, nu ska jag nämligen sova, är en trött tjej. Frågan är hur det går att somna/vakna ensam, J har åkt hemåt en sväng. Buh.

Check out that asssss.

Tjah, har varit lite frånvarande ett tag. Men ja gick typ in i den beryktade väggen iförrgår. Har nog aldrig varit så sur som jag var igår. Är jag trött blir jag sur. Så är det bara. Så akta er för mig om jag på flera dagar inte får sova ut ordentligen.
I alla fall så fick jag sova imorse, skönast på jorden. Nu är jag glad och snäll igen. Tusen stenar har lyft från mina axlar.

Kolla förresten in den här länken nedan, hur roligt är inte det här. Typ som googlestreet fast gjort av eniro.
Rumpchock!

Bög Mamma Kines.


Lördag?

Gud i min lilla låda. Nu är jag trött...kan det inte bara bli lördag sådär kring 18:00 så jag kan sätta mig ner, njuta av en öl och chilla lite?

10 timmars kämpa.

Nu har jag varit på Universitet i 10 timmar. Det räcker väl för idag va?
Vet inte riktigt hur mycket vettigt jag har fått gjort men lite känns det i alla fall som att jag har klarat av. Skönt. Imorgon blir det en heldag igen. Ska nog försöka satsa på att vara på universitetet någon gång mellan 10 och 11 och sen sitta fram till att jag är så gott som klar. Lär väl bli framåt kl 19 kanske. Det är om jag ser till att jobba på flitigt alltså. Pjuh, blir less redan nu då jag tänker på det...

Bjuder på en rolig bild från förra året för att lätta upp stämmningen!
Elin, Max och jag. Elin ser lycklig ut, max ser glad ut och jag ser mest ut som att jag försöker se porrig ut alternativt ser jag trött ut (med handen på max´s bröst?!). Haha those were the days!


Fäjja.

Jävla facebook!
Jag kan varken komma in på chatten, statusuppdatera eller kolla mina evanemang....jag kan inte ens logga ut! Vad är det för fel, jag får panik. Så istället för att snabbt logga in på fejjan, göra allt jag "måste" göra, logga ut och sen sätta mig och plugga duktigt så kikar jag var tredje sekund om det inte går då istället. Men minsann inte. Ge mig koncentration, ett fungerande fejjan och en kopp kaffe. Tack på förhand.

Litteratur.

Tjah! Ska snart iväg på skolan och ha min första engelska litteraturlektion. Jag har redan letat upp tre av böckerna vi ska läsa, alla tre var tjocka och såg skapligt tråkiga ut. Fast det lär ju ändå blir mer lättsmält än att traggla tyska böcker som jag gjort på senaste tiden.
Jag blir väl antagligen kvar på skolan till typ kl 22 idag, måste kämpa på med uppsatsen. Skoj.
Nu fixa frillan och sen drar jag.

Hejdå!

Dagens lektion i IT-världen.

Jag har på den senaste tiden sett att massa av mina vänner på facebook har gått med i en grupp som heter något i stil med "2kr per medlem till Haitis offer", redan då funderade jag på vad det bidrog med för något. Ja menar är det då inte bättre att själv skänka 2 kr på en gång än att gå med i någon grupp där man inte ens har en aning om pengarna kommer fram till de behövande eller inte.
I alla fall, åter till ämnet, det visar sig nu, inte så förvånande kanske, att det inte var folk med ärliga avsikter som står bakom gruppen.
Inga pengar har nämligen gått till offren och "svenska nekrofilföreningen" står som skapare och organisatörer av gruppen. Jag tycker det är väldigt smaklst och respektlöst mot offren.

Jag läste själv på gruppens sida innan den stängdes ner, där stod det något i stil med att "vi ger två kronor per person som blir medlem i gruppen till offren i Haiti. Men som högst 200 000 kr.....", om det nu är en ärlig organisation som vill väl, mem redan har ett tak på hur mycket de kan tänka sig skänka, varför då skapa en facebookgrupp och inte bara skänka pengarna på en gång??
Innan gruppen togs bort hade det ändrat sin beskrivning till: ”Som många redan vet är det alltså Svenska Nekrofil-föreningen som nu skänker 500 000 kr. för att försäkra oss om att liken som förs hem från Haiti är i så gott skick som möjligt, dvs vi kommer inte behöva ha sex med folk som är lemlästade."

Läs mer här!

Det här är kanske något att tänka på då man går med i olika grupper i facebook, att det är hur lätt som helst att skapa en grupp, locka medlemmar, döpa om gruppen osv. Det finns ett annat exempel där det var en "tjejerna mot killarna, först till 100 000medlemmar"-grupp som ständigt ökade i medlemsantal, helt plötsligt en dag hade "tjejerna mot killarna..." ändrat till "vi som haft sex med våra föräldrar".
Ganska skrämmande.



Aja, nu ska jag sova i alla fall. Sov sött!


mmh mango!

Jag tror att jag har blivit mangoberoende. Äter jag det inte så smörjer jag inte kroppen med det med bodybutter från Bodystore. Luktar gott, smakar gott, gör gott!
Varför är det förresten ingenting på tv idag, jag hade ju bestämt mig för att idag skulle det bli en slapp tvdag så skulle ja ta tag i pluggandet imorgon inge, men det känns ju ovärt när jag sitter framför tvn och den inte visar något vettigt. Betyder det att jag ska gå och sova?

Ohh aj

Ligger hemma i sängen som en död säl. Har fortfarande ont i knäet + knävecket så jag kan tyvvärr inte delta i dagens aktiviteter med buddygänget. Blev även tvungen att gå hem tidigare igår efter första träffen med gänget. Himla tråkigt, men jag ska ringa till vårdcentralen imorgon, annars så borde det väl lösa sig snart, right?
Eftersom jag inte kan vara med ikväll så ska jag tagga ännu mer tills på lördag, då blir det galet partaj på Nydala och sen Rex! Awesome.


Ps. på engelskatentan idag tänkte jag nästan bara på tyska så ja vet inte alls hur det kommer gå...

Utisar.

Nu ska jag gå och säga hej till alla utisar, prata engelska, leka, dricka öl och ha ont i mitt knäveck. Kul.
Hörs imorgon, ha en bra kväll och...
Herrå!

Motion City Soundtrack.

Det här lyssnar jag på idag förresten! Like it mucho!



Kneeweck.

Jag har förresten jäkligt ont i vänstra knävecket idag. Tror att jag har gått i för många trappor. Aj.

Elin kolla det här!

Är du inte avis så säg?!


Beschäftigt.

Ojoj, nu är jag i fas igen. Kom hem strax efter klockan sju, käkade lite, var på Ica, tittade på feta barn på tvn och nu sitter jag här nyduschad och väntar på att PH ska börja, efter det blir det till att sova. Att kliva upp strax innan kl 7 är inte riktigt min grej.
Jag har i alla fall träffat de som ska vara buddisar tillsammans med mig och Elin, alla var väldigt trevliga och roliga, imorgon ska vi träffa utbytesstudenterna, hoppas dom är najsiga! Jag känner dock på mig att vi kommer få en superbraig grupp. Kommer bli grymt det här!
Imorgon innan mötet måste jag försöka få så mycket som möjligt på uppsatsen gjort, den ska ju in snart, det om något är galet! Ska dock unna mig en sovmorgon innan jag sätter igång med, det behöver jag tror jag. Att sova till halv tio kommer kännas som värsta lyxen.

Förresten, har ni tips på nå roliga lära-känna-varandra-lekar så säg gärna till. Innan imorgon kl 19 helst.

Nu tv. L8r kanske.

Ja måste klona mig.

Alltså gud va mycket jag har/har haft för mig nu! Det är helt sjukt, jag är typ mest stressad men samtidigt minst stressad. Konstig känsla, kanske går jag in i väggen snart utan att ja märker det själv. Förutom allt det här så har jag ju börjat med engelskan nu, och måste klämma in massa lektioner här och där. Och jag måste väl antagligen Make Some Friends...idag pratade jag inte med nån. Maha!
Här följer i alla fall en lista på allt jag håller eller har hållit på med den senaste veckan, pjuh:

* Tenta C
* Tenta B
* Uppsats till didaktiken, 3-4 sidor.
* Rest till didaktiken
* Muntligt prat på didaktiken
* C-uppsatsen tyska - ska in nästa måndag!!!!!?
* Engelska diagnostik tentamen ons kl 13:30
* Gruppledarmöte - möte kl 14 sön, kl 7:30 mån.
* Buddyträff - informera buddisarna.
* Buddy opening - välkommna alla utbytesstudenter.
* Buddylekar i snön - avvara tid för att leka i snön.
* Buddy teambuilding day - fixa nån som vill hålla i aktivitet.
* International pub - fixa förfest, lekar, supa mm.
* Köpa in all kurslitteratur som inte finns på UB.
* Börja träna på IKSU innan jag blir tjockare.
* Köpa partypass.
* Börja läsa massa engelska böcker.
* Hämta Longman´s lexikon hos Emma i Övik.

Shit pommes...


Imorgon börjar mitt engelska liv.

Tjah! Kom precis hem från Ida, har varit där sen typ klockan fem tillsammans med Elin, Annika och Johanna. Vi har spelat Super Mario på Nintendo 16-bitars i maaaassa timmar, himla roligt, men också himla frustrerande då det inte går som man vill och man dör alldeles innan "målet".
Jag borde väl gå och lägga mig nu egentligen, ska tydligen vara på skolan redan kl 7:30 imorgon. International Office ska bjuda alla gruppledare på frukost, hoppas det kommer bli mumsigt! Efter frukosten hinner jag förhoppningsvis skriva lite på uppsatsen för sen kl 10:15 börjar Engelska A. Kommer bli helskumt att gå i en stor klass och läsa engelska instället för tyska, känner på mig att jag kommer råka börja prata tyska istället för eng och att ja kommer blanda ihop allt riktigt mycket. Jag får passa på att prata tyska med utisarna i buddygruppen så att jag inte glömmer tyskan helt nu när det blir engelska för hela slanten...
Ska iaf bli roligt att träffa lite nytt folk, och kanske blir det lite slappare också, ja håller tummarna.

Sova var det ja! Godnatt!

Banana BBQ

Vädret är inte det vackraste, ändå så ska jag iväg till Nydalasjön för att grilla med massa Buddysar. Håll tummarna för att jag inte fryser ihjäl.

Redo för O´Learys & så småningom fest!

Här är min nya skjorta!


Tenta...fest!

Tjah! Har haft tenta idag igen, kändes som att den här gick lite sämre än den andra, jobbisch. Idag har jag i alla fall inte tröstshoppat någonting, men ska snart få tröstäta....yay. Ska nämligen på O´Learys ikväll och käka, efter det blir det lite förfest i korren och kanske en utgång på det, well seeee.
Vad gör ni ikväll??

Shopaholic!

Wiiieho! Hur bra mår man inte efter en liten shoppingrundan?! Har haft tenta idag i översättning och kände att jag måste uppmuntra mig själv lite efteråt. Så nu sitter jag här hemma med två nya behåar, ett par nya byxor och en jättefin ny skjorta, tjoho! Snart blir det Lasagne och vin till middag, mumsfillibabba!

Imorgon är det tenta igen, fast det glömmer vi nu...

Kniven mot strupen. Urk.

Ååh va less ja blir.
Sitter och tittar på "Kniven mot strupen" på trean. Alexander Nilson som tydligen ska vara en känd svensk kock, vem visste vem han var innan starten av det här programmet eller då han besökte Anna Ankas jul? Ja bara frågar... 
Hur som helst så handlar programmet om att han åker runt till olika krogar i sverige och klagar på deras matlagning och inredning. Vilken jävla ripoff det är på Gordon Ramseys Kitchen Nightmares.
Det märks att Alexander har tittat på vart enda ett av Ramseys program, snott replikerna därifrån och bara försvenskat dom en aning, dessutom betonar han varje ord och lägger till med så många superlativ som möljigt, allra helst för att visa exakt hur dåligt något är.
Jag stör mig något så jävulskt, kan han sänka rösten eller måste han skrika fram varje mening?

Fyra exempel:
- Det är ju JÄTTEÄCKLIGT!
- Att det ska vara så HIMLA svårt!?
- Nu har äntligen det FÖRBANNADE gallret kommit.
- Det är ju TORRT och ÄCKLIGT!


Hem?

Können wir bitte nach Hause gehen?
Nu har jag fått ont i röven av allt Lindis-sittande, kan jag få gå hem nu? Vill hem och ladda för "Halv åtta hos mig" och "Antikrundan".

Dagens låtförslag:
Jason Mraz - Mr Curiosity

Dagens citat:

Elin: "Remember that the cold is snow"

Allt som är kallt är snö?

räkna okändingar.

Okej, imorse tackade jag nej till ännu en vänförfrågan på fejjan. Nu har jag två nya igen...jag fattar som sagt inte vart dom hittar mig! Jag är ju typ osynlig om man söker på mitt namn på fejjan.
Från och med nu, torsdag den 14:e kl 14:32 ska jag spara förfrågningarna och se hur många okända som "vill bli vän med mig" på en vecka. Nästa torsdag kl 14:33 slutar jag räkna.
Hur många tror ni jag kommer upp i?

plugga?

Sitter i UB (Universitetsbiblioteket) Lindis är proppfullt. Hoppas jag får någonting gjort idag, igår var nämligen ingen produktiv dag. Jag hade ju så jäkla ont i huvudet och gick och la mig strax efter kl 23, väldigt tidigt för att vara jag. Tyvärr så kände jag mig inte ett dugg friskare då jag vaknade vid halv nio utan huvudet kändes som att det skulle sprängas och jag blev tvungen att ligga kvar, först kvart i elva började huvudvärken släppa och jag kunde masa mig upp ur sängen. Ont i huvudet har jag fortfarande, fast nu är jag sjukt trött också, allt bara för att jag har sovit så mycket. Allt verkar vara en ond cirkel.
Hur som helst så håller jag som mest på att försöka skumma igenom en bok av en tysk snubbe som heter Koller, han verkar mest bara vara flummig tycker jag...fast det är väl alla professorer?

Ikväll är det i alla fall Antikrundan, tjoho! Hoppas jag är hemma i tid... eller om inte så hoppas jag att jag i alla fall pluggar på duktigt på skolan. Annars är det ovärt.

L8r!

Auui.

Fick nått ryck för typ en timme sen, så nu har jag städat och plockat upp i rummet, ser mycket bättre ut. Duktigt gjort. Det jobbiga är att jag är typ helt slutkörd nu, har haft ont i huvudet hela dagen och alvedon har vägrat att hjälpa. Är rädd för att jag håller på att bli sjuk igen, har verkligen inte tid med det just nu! 
Tror att jag ska försöka kurera mig genom att gå och lägga mig tidigt kväll, så kanske jag vaknar pigg och utvilad imorgon då jag ska iväg till Lindis och plugga tillsammans med Elin igen. Japp så får det bli!
Godnatt allihopa!

Kolla va gott!

J köpte Semlor idag, mumma!


Pengabrosan.

Surfade in på Katrin Zytomierskas blogg, hon hade lagt upp en bild på sig själv som Café hade tagit. Och när jag tittade runt lite på Cafés hemsida såg jag att dom även tagit kort på Anders Wendin alltså Mr Moneybrother, oooh han är min favorit. Pinsamt bara att jag skämde ut mig inför han då jag träffade han på Peace & Love.
Kolla va fin han är...


Vart hittar dom här snubbarna mig egentligen?

Varje morgon när jag vaknar har jag massa vänförfrågningar från konstigt folk på fejjan. Och med konstigt folk så menar jag (oftast) killar som bor i något land på andra sidan jorden, är minst 10 år äldre än mig och som sannolikheten att jag skulle ha träffat är minimal. Why liksom?


Appropå roliga klipp!

Haha, hans kommentarer är ju roligast.


Superspringperman.

Sitter och tittar på Paradise just nu och käkar mango. J jobbar natt så det är första natten på mycket länge som jag ska gå och lägga mig själv, tråkigt...tur jag har Perman! Har har precis sprungit runt runt runt på sängen och jag har försökt tagit kort på han, det här där nere är den bästa jag lyckades få till. Sötis Päran!



Haha! Roligast på länge!

Samlade klipp från 2009 med folk som ramlar, slår sig och beter sig som idioter.
Så jäkla roligt!


stor och liten uppsats.

Godmorgon! Sitter i Lindis nu igen. Måste skriva klart den "lilla" uppsatsen inför dagens lektionen, går trögt och språket är typ det sämsta, jag anstränger mig liksom inte. Den "stora" uppsatsen känns viktigare än den här. Får se hur det går på redovisningen, kanske kan jag ordbajsa mig igenom den?

Snart blir jag Buddy igen iaf, både jag och Elin har ju anmält oss till att ta hand om utbytesstudenterna som kommer hit, så de närmaste veckorna har jag massa partaj och roligheter framför mig. Tjoho!
Appropå det så måste jag köpa ett partypass....

L8r!

Fyllis.

Appropå förra inlägget så kom det precis fram en kille till mig och Elin här i Lindellhallen, han sluddrade fram ett "Tjaaah" och sen gick han vidare med sin ölburk i högsta hugg. Lite spänning i tillvaron liksom. Att vara full kl 16:30 på en måndagseftermiddag har väl aldrig skadat någon, eller?


Den här videon...

vill jag tillägna Elin.


Plugga dååe!

Hänger i Lindellhallen, måste skriva en text på 3-4 sidor om vår tysklandsvistelse. Imorgon ska den in, och imorgon ska jag prata om den i typ 5 min. Kul att jag inte skrivit någonting än, tjoho liksom!
Utöver det så har jag massa kvar att skriva på¨min uppsats också....

Lördag

Kom precis hem från stan, har tittat lite på täckbyxor och dunjacka, det behövs om det ska fortsätta vara så här kallt. Brr.
Snart är det mat och efter det ska vi iväg på tv-spelskväll hos Ida, kommer bli skoj! Alla som kommer ska ta med sina tv-spel och konsoller så ska vi spela en massa, blir bland annat dansmatta, singstar, mariokart mm.
Nu måste jag duscha, adios!


Dagens låt:

Band of Horses - The End´s Not Near.

Lejon + Lejon!

Jag och Elin passar tillsammans lika bra som handen i handsken!

"När två Lejon träffas skapar de mycket uppmärksamhet. Två så chockerande och sällskapssjuka personer ser ut att förtjäna varandra. Detta är en oslagbar kombination då det kommer till sociala tillställningar och att leda en grupp, ibland även till att inspirera andra i kärlekens turer.
Denna duo är attraherade av varandras utseende och är aldrig blyga med att visa vad de känner. Det bästa med relationen är deras otroliga förmåga till att ha en rolig relation med kärlek och deras stora kreativitetsförmåga. De har ständigt kul. Dessa två skapar ett perfekt par då de gillar att umgås, underhålla och roa varandra."


Nytt från mobilen!

 Barnens hus sundsvall.

 som en tant permanenta jag håret...

 Nyårsmat!

 Mer nyårsmat!


 Min nyårsklänning, gillarn!

 Mitt hår efter permanenten.

RSS 2.0