Så blir Helgen?

Hej! Sitter och tittar på lyxfällan nu. Imorgon ska jag försöka plugga klart vokabulären och kanske kulturen inför nästa vecka. Sen på kvällen blir det biobesök, jag ska förhoppningsvis äntligen få se Flickan från ovan. Tjoho!
På lördag ska vi kanske iväg och bada, ska bli trevligt att få sällskap i plurret. Najs! På kvällen blir det kanske fest, har inte riktigt bestämt mig än.
Aja, lite bloggless, återkommer kanske senare eller imorgon. Nu ska jag mysa. Pusshej!

Oordning på detta inlägg.

Tjah! Ska snart iväg på skolan och prata lite om Lord Of The Flies. Har en jäkla träningsvärk sen igår, var på Aqua power och innan så simmade jag typ 30 längder. Skönt å simma då det är varmt och skönt ute och solen lyser in.
Vad händer till helgen förresten? Fest? Lugnt? Elin dumpar mig ju för å dra till skellå, så jag å J får klara oss på egen hand.

Nu borsta tänderna!

Bio igår.

Såg Shutter Island igår! Den var riktigt bra, synd bara att det var så kallt i salongen och att dom hade ljudet på så jäkla högt. Annars så vare toppen! Skulle vilja se den igen nu när man liksom förstår...så man kan tolka allt liksom.
Nästa film jag ser på bio kommer bli "Flickan från ovan", har ju inte hunnit se den än. Den ska också va bra, om än lite skum.

Nu ska jag i alla fall käka frulle. Se Shutter island!

Jag å pappa anglar!


!

Tja, ja lever. Har bara massa att göra, kanske blir ett vettigt blogginlägg imorgon.
Nu sova. Pusshej!

Ska till stan.

Tja håller på å packer! Tar inte med datorn, så ni får klara er utan mig i några dagar.
Tjao!

Plugga, jobba, sova, shoppa?!

Hej! Jag har typ suttit vid köksbordet hela dagen idag och pluggat, därför det inte blivit nått blogginlägg, inte för att jag tror att nån saknar de men ändå! Imöra drar jag nog till stan, så länge dom inte ringer på morgonen och vill att jag ska jobba, för i så fall ställer jag upp. Har glömt bort hur roligt det är att räkna timmar man jobbar och sen förvandla de till pengar i sitt huvve. Awesome ju.
Annars så har det väl inte hänt så mycket i mitt liv. Sett klart alla How I met your mother avsnitt som finns ute, så nu måste jag vänta till den 12e innan jag kan se nästa avsnitt. Nästa avsnitt av House kommer då med, så man kan ju säga att jag har nått att se fram emot. Bästaste! På fredag blir det som jag nog sagt tidigare middag med Linda och sen en eventuell utgång på kära gamla bockarna, stället där jag förr var som en möbel. Det blir dock inte sån hård utgång, ska nämligen upp och jobba kl 12 dagen efter. Ensam i badhuset igen, inge skoj, men pengakåt som jag är kunde jag inte tacka nej då chefen frågade.
Nu ska jag titta på ett till avsnitt av Dexter, har nämligen börjat följa den serien nu när det varken finns nå HIMYM eller House avsnitt jag inte sett ute.

Hörs! Puss å natt!
Saknar..


Inget pekfinger.

Gud i min lilla låda. Jag är fortfarande helt slut sen igår. Dagen blev längre än jag trodde. Klev upp 04:45, anglade fram till 09:15, (drog up tre gäddor, den största vägde typ 1,2kg) gick hem och sov typ en timme, åkte till jobbet. Jag fick jobba i badhuset igår, själv. Va galet mycket folk, jag hann inte med någon lunch och jag satt inte en sekund. Tillslut när klockan var 20:40 kom jag äntligen hem. Då var jag död, hade varit vaken nästan 16 timmar, sjukt. Då tittade jag på Johan Falk sen somnade jag gott.
Idag klev jag upp kl 09 och drog på jobbet, fick jobba i hamburgeriet idag, det är lite softare, man slipper i alla fall vara ensam. Däremot va det inte så smart att jag hackade av mig halva pekfingret, inte så skönt.

Längtar tills på torsdag, då får jag kanske shoppa lite, osså längtar jag till på fredag, då blir det gomiddag och lite partaj. Hej bockarna!

lååång dag imorgon.

Imorgon:
05:00 Kliva upp!
06:00 Befinna mig på isen för att angla tillsammans med Pappa och Stig.
10:00 Hemma igen, käka lunch, ta en 45min powernap.
1200-1700: Jobba,jobba,joooobba!
17:30: Dö hemma i sängen. Titta på tv.
23:30 Soooooova!

Jobba.

Det är lördag. Jag är lugn. Jobbade idag och ska jobba imorgon. Trött tjej! Det märks att man står hela dagen på ett hårt golv i dåliga skor. Min benhinnor. Aj!
Nu tv.

ZZzz

Jävligt trött tjej. Klev upp 04:45 imorse. Fick ingen fisk idag på anglingen i alla fall, tråkigt.
Tittar på How I met you mother nu och slappar. Sugen på Cheese cruncherz, kanske blir det ikväll. Gött!

6 timmars sömn?

Godnatt!! Ska upp om bara några timmar och ner på isen. Det är då dags för den årliga Angeltävlingen på isen här i Älvis. Ska bli najs.

Godnatt som sagt.

Mööh.

Vilken idiotisk hemsida HM har. Blir så less. Det enda jag ville var att gå in och kolla ifall ett par skor jag har spanat in i en tidning fortfarande finns kvar. Urk.

RSS 2.0