Av.

Tja! Sitter på skolan nu, ha varit här sen kl 08. Skapligt klen tjej.
Jag tänkte bara in och berätta att jag har brutit fingret. Det var klantigt och nu kan jag knappt skriva på datorn. Så överdrivet bloggande får vänta tills jag blir "frisk" igen.


Pusshej!

Halloj!

Tja! Bra dag idag förutom att jag är riiiiktigt seg. Har inte pluggat ett dugg, är aningens för bakis för det. Det blev utgång igår med klassen och vi visade att vi inte har några problem med att dricka och sjunga precis. Jag hade ingen röst imorse när jag vaknade, så det säger ju sig självt. Men kul hade vi! Nu är jag ännu mer pepp inför disneysittningen som vi ska ha den 11 september, kommer bli riktigt najs!
Det som va så bra med idag är att vi har fått nytt badkar, ny toastol och en blandare i köket som inte droppar och läcker. tjoho!

I övrigt har ja inte så mycket mer att berätta, imorgon och i övermorgon blir två hektiska dagar!

Imorgon:
Skola: 08:15 - 15:00
Jobb: 15:00 - 18:30
Inspark: 1900- När krogen stänger

I övermorgon:
Jobb: 09:30 - 14:00
Städa och fixa migsjälv/hemma: 14:30 - 19:00
Inflyttningsfest: 19:00 - ?

Pjuuh!

Gårdagens sämsta raggningsreplik.

Jag var på corona igår tillsammans med alla utbytesstudenter. Så precis innan jag skulle gå hem så gick ja en sväng på toa. Då utspelar sig den här konversationen:

Kille: Vart ska du?
Jag: Hem...
Kille: Inte utan mig va?!
Jag: Hahaha, jo jag tror faktiskt det!

Nu ska jag skynda mig och sminka mig, sen iväg ner på stan och träffa Anna, Erika och Sanna för en AfternoonTea, myspys!

l8r.


RSS 2.0