Hej igen!

Hej! Längesen! Har hänt en hel massa saker sen sist. Jag har börjat jobba på Glitter till exempel, bara några strötider då och då, fast det är tusen ggr roligare än det där andra skitjobbet. Annars då? Jo jag ska flytta! Om bara några dagar så flyttar jag in i en tre tillsammans med J, ska bli himla najs med eget kök å allt. Tjoho liksom, kan man lämna disken ett litet tag utan att få dåligt samvete, haha! Jag måste som börja packa snart, fast jag får inte riktigt tummen ur. Om jag fortsätter med bloggandet så kan ni få lite mer information.
I helgen var det ju midsommar också, det va najs! Jag och J drog upp till skellefte i torsdag redan, och där hängde vi hela helgen och partaja tillsammans med Franz, Magnus, Erik, Alex och Viktor mfl. Det va jag och typ 13 killar, så det va en riktig korvfest, haha! Vi började på fredagsmorgonen med en frukostöl, sen på förmiddagen blev det sillunch, nubbe, kubbspel, musiklistor, sång, middag, luftgevärsskytte, gräddglass o hjortonsylt. Allt varvades såklart med massa (och jag menar massa) öl/vin/spritdrickande, blev väldigt slirigt mot slutet! Finns massa att berätta men ja orkar som inte riktigt skriva.
På lördagen blev det fest igen, då va vi på midnattrav och sen drog vi på Olles. Idag åkte vi hem och nu vilar jag ut...



Det var bajs.

Jag slutade mitt nya jobb som jag var så glad över. Det var bajs. Nu har jag sommarlov tillsvidare.
Hire me!

RSS 2.0