Hejdå!

Dags att ge sig iväg. Hade tänkt att jag skulle bjuda på ett kort på mitt hår nu, fast det är för blött och konstigt, kanske senare om ni har tur.

Puss hej och gott nytt år om vi inte hörs innan!

Dont watch Zohan.

Tittar på "Dont Mess with the Zohan" nu inte lika bra som "Zombieland" jag såg igår. Den här är faktiskt inte bra alls....trist.

Godnatt!

Preparing.

Thänk gådd, jag har redan börjat vänja mig vid min frisyr, har hittat en potentiell nyårsfrippa med, bra det. Vågar inte visa en bild än, imorgon kanske...när det lagt sig ännu mer.
Snart ska jag i alla fall börja packa, mycket som måste med så det är bäst att börja i tid så jag inte glömmer nått. Dagens onödiga vetande kan vara att mina händer fortfarande luktar gullök sen igår då jag hackade massa massa på sportis, hjälper liksom inte hur mycket än jag tvättar å tvålar, bleh.

Nu mer Leagally Blonde och sen ska jag som sagt packa.... läjter!


Frida the troll.

Nu är jag hemma från dagens ärenden. Tandis, stan, frisör. Sitter här och känner mig lite missnöjd men samtidigt glad, missnöjd för att frisyren inte blev som jag tänkt mig, uscha. Nöjd för att jag inte hade några hål i tänderna och slipper borra, tjoho för mig och min tandborstning! Hoppas frillan lägger sig lite, just nu ser jag ut som ett troll, inte särskilt vackert om jag får säga det själv.

Imorgon drar jag förresten till Stockholm, kommer bli riktigt trevligt. Synd bara att jag inte hittade nå bra accesioarer idag på stan, men jaja, är ju en dag imorgon ocksål, kanske hittar nått nyårsfint då! Fingers crossed.

Nu blire middag! Ciao!


Borsta gaddarna!

Ska snart iväg till tandis och sen frisören, så hinner inte blogga så mycket. Men här är i alla fall bästa reklamfilmen just nu! Ha!


Zombieland!

Har precis sett färdigt på Zombieland, grymt bra film! Värd att se om ni inte redan sett den, här kan ni i alla fall se trailern:

Sötaste citatet från filmen: "Someones ear is in the danger of having hair brushed over it..."

Godnatt och sov gott mina små zombisar!

Dagens bild(er)!

 Walter träffar tomten för första gången!

 Har jag sagt att det snöat? Massor!

Rester!

Middag bestående av vörtbröd och rörost, mina favoriter på julbordet. Yum!

Äntligen...

Hemma igen!
Fick jobba med Zarah från Möljen idag, det var hennes första dag, men det gick bra. Ett problem var dock att det typ inte fanns någonting att sälja, eller vi hade typ slut på allting, godis hade dom inte fått in, syrupmaskinen var trasig, fatölen var slut, oboyen tog slut, och vi hade inga mackor eller sallader. Vi sålde däremot desto mer hamburgare och strips.
Vårt andra problem var när vi skulle hem, jag fick skjuts av Zarah men tyvärr hade hon knappt någon bensin i bilen så vi skuttade hela vägen till Hassela men klarade det precis. Sen blev jag avsläppt i Ede och fick en härlig promenad på 3km i den isande kylan.

Nu slappa och värma upp mig. Later!

Buuäh turister.

När tänker det sluta snöa egentligen? Nu har vi snart fått ytterliga 2dm till dom andra 4 vi hade. Sjukt. Kommer antagligen vara hur mycket folk som helst på sportis nu, alla vill ju åka på nysnö liksom...
Aja måste dra nu, wish me luck!

Work it.

Imorgon ska jag jobba på Sportis en dag, dom ville egentligen att jag skulle jobba fler dagar men mer kan jag tyvärr inte. På tisdag ska jag nämligen till tandis och sen till frisöris, på onsdag förmiddag åker jag till Sthlm och J, på torsdag är det nyårsfirande, på fredag blir det hemfärd och på söndag uppfärd till Ume. Fullspäckat schema alltså! Hade ju annars varit grymt att jobba massor och få in lite extra pengar, men jaja, lär väl få fler chanser.

Ser förresten "Stenhuggaren" på Svtplay just nu, säkra källor har sagt att den ska vara bra. Efter det blir det till att sova så man orkar med alla turister på sportis imorgon. Kommer vara skapligt ringrostig men man brukar komma in i det ganska snabbt...

Sov gott!!

Vad gillar ni min nya design?

Som ni kanske ser så har jag gjort lite förändringar på bloggen, själv är jag väldigt nöjd, vad tycker ni?

Krams!

Vill ni kanske veta vad jag fått i julklapp?

Här är listan på det jag kommer ihåg på rak arm:

  • Extern hårddisk 500Gb.
  • Påslakan till mig dubbeltäcke.
  • Två vegetariska kokböcker.
  • Två halsband varav ett jättefint guldhalsband från J.
  • Presentkort på makeuprådgivning.
  • Presentkort på Gina.
  • Presentkort på Kicks.
  • Massa handdukar.
  • Herta Müllers bok "Hjärtdjur".
  • Marmelad och sylt från Harrods.
  • En nagellacksblåsare från Coolstuff.se.
  • Ett rosa/merall nagellack.
  • En roman, "Edwars finnigans upprättelse".
  • Spetstrosor, tjocka leggings, strumpor, spetsnattlinne.
  • Hårbortste+kam.
  • Klocka från Grandsand.com.
  • Första hjälpen kit.
  • Varma tofflor man kan värma i micron.
  • Handdukar.
  • En bok som heter "Hur man botar baksmällan".
  • En krokodil.
  • Lotion och showergel från Bodyshop.


TACK,TACK,TACK allihopa!!


varför filmade ingen?

Roligaste sms:et idag!

"Och idag blev jag klöst av en katt
som var jagad av en hund och så
rev de omkull julgranen och en vas
och sprang på väggarna. Var helt galet.
Som i en tecknad film."

Tack Elin, you made my day.


Packåsnan.

Oj, nu tror jag att jag har packat färdigt. Alltså shit, jag har typ fyra gigantiska väskor att ta med mig hem, räck upp handen alla som tror att Ybusschaffisen kommer hata mig!
Ska bli skönt att komma hem iaf.
Ska fråga mina söta korregrannar nu om någon kan vara söt och ge mig en macka eller nått, mitt kylskåp är nämligen tomt och magen kurrar.
Hörs på bussen lite senare kanske!

Jag gick aldrig på krogen, duktiga jag.

Nu är jag hemma och lite salongsberusad. Imorgon ska jag äntligen åka hem och mysa med de jag hållet kär där hemma. Tänk att det nu bara är 4 dagar kvar till jul, helt sjukt, Ändå längtar jag som en tok, först tills imrogon, sen till den 23, sen till den 24, sen till den 29, sen till den 31...nyår firas i år i sthlm, I like!

Måste lägga mig nu, ska upp tidigt imorgon, godnatt!

tomten.

Alltså shit vad jag har handlat idag, helt sjukt.
Börjar bli riktigt orolig hur jag ska få hem allting...


Lördagsbestyr.

Jag tvättade och packade det värsta igår så det slipper jag göra idag. Istället ska jag ner på stan tillsammans med Max och köpa de sista julklapparna, tjoho, hoppas allt blir köpt idag!
Förutom julklappshoppingen så blir det ju som sagt tacos hos Elin och sen partaj, tror vi ska ner på stan någonstans, eller jag hoppas det iaf....fast vad spelar det för roll egentligen, huvudsaken är ju att man är det dom man gillar!

Har förresten precis sett "Död Snö", den var sådär...

Tja!

Min filmmusik.

Den här låten skulle vara introt om det någonsin gjordes en film av mig, Muse - Supermassive Black Hole. Jag skulle som så många gånger förut gå ensam genom någon mörk enslig park (eventuellt en dunkel gränd) med hörlurarna i öronen samtidigt som låten spelas.
Någonstans i början skulle man se mig plugga, då skulle Melissa Horn´s låtar spelas, när man ser mig festa skulle bland annat David Guetta, Lady Gaga och Britney spelas spelas, innan jag skulle somna skulle Keane - Somewhere only we know spelas, och då jag träna skulle Riot med Three days grace spelas.
Är jag i filmen någonsin riktigt ledsen skulle Lisa Nilsson - säg det igen ljuda ur högtalarna, är jag däremot riktigt glad skulle antagligen en dänga från det glada 60-talet spelas eller varför inte något i stil med Superfreak med Rick James.
Ett eventuellt barn skulle jag tillägna Aldrig ska jag sluta älska dig med Jonas Gardell, och vid min begravning SKA Ted Gärdestads låt Himlen är oskyldigt blå spelas.


Hur grym är inte den här killen?

Kolla på det här klippet: http://www.youtube.com/watch?v=JSUmAGV2Uco
Så jävla cool.

De här tomtarna vill jag inte träffa...

http://www.sketchysantas.com/ 

Usch.

Humpedumpe.

Någon som vet hur man fixar så att emailadresserna man har loggat in med stannar kvar i rutan? Alltså så man slipper skriva in dom hela tiden. Det har funkat förrut, men nu helt plötsligt funkar det inte längre. Why oh why?
Sitter i lindis förresten. Har precis fått en julklapp, en UmPe-väska, tjoho.

Väderprognos: -18 och sol.
Låt: Muse - supermassive black hole

"Oooh, you set my soul alight.."

Hej och godnatt.

Glömde påpeka att vädret gör mig torr i näsan. Ida tipsade om något slags nässpray, kanske måste köpa sån imorgon. Aj, liksom.
Imorgon är det plugg, mat, epp, vin och kanske lite korrefest som gäller. På lördag är det tvättning, paketinslagning, stan för att köpa alla oköpta paket, packa, göra sig fin, tacos och vin hos Elin, partaj och sen däcka. Söndag åker jag hemåt mot hälsingeskogarna, tjoho!

Godnatt nu!

Riktigt kallt ute idag!

Alltså ursäkta mig, men hur kallt har det inte varit idag? Jag har typ glömt bort vad vinter egentligen betyder. Shit pommes! Idag när jag och Elin gick från Lindellhallen så var det -24 grader ute, är ju helt sjukt.
Man måste alltså se till att klä på sig ordentligt så man inte får frostskador.
Så här såg jag ut idag då jag gick till Elin för att koka knäck och baka kladdkaka, wannabe arab typ.
Marre till vänster och jag till höger.



Celebrity spotting!

Plus-sverker käkar lunch i Lindellhallen....hett tips om du vill se en "kändis".

Förresten...

..är jag pinsam om jag säger att jag lyssnar på Christer Sjögrens ny julskiva? Lite va?
Till mitt försvar kan jag säga att det verkar vara den enda vettig julskivan på Spotify, är ju ett väldigt dåligt utbud annars. Eller har ni kanske hittat någon bra? Tipsa!

Snart är det julafton...

..och då får jag träffa världens sötaste lilla tomte!
Längtar särskilt mycket efter att få träffa Emma och Walter igen. Har ju inte träffat dom på snart 3 månader och det kommer bli en extra mysig jul nu med en liten söt bebis att gosa med. Iiiiih längtar!


Mammas kofta!

Tjah, kom hem för inte så längesen, har haft lektion idag mellan 13:15 och 17:00. Va ganska ovärt att jag var där, bidrog inte med så mycket då jag inte läst en enda av texterna eller gjort någon av uppgifterna...ja jag vet att jag är dålig.
Efter skolan var jag och Elin på ica och handlade lite inför julbaket vi ska ha imorgon tillsammans med Steffi, Pia och Max. Vi ska baka peppisar och försöka koka knäck, gött! Kommer bli jättemysigt och jag kommer antagligen få ännu med julfeeling....om det nu är möjligt.

Satan vad kallt det är idag förresten, tror det är minst minus tolv grader, inte alls skönt att gå ut genom dörrn. Jag har leggings och klänning på mig idag, det va kanske inte det bästa valet med tanke på hur kallt det är ute. Jag har även på mig en av min favoritkoftor (även om jag inte använder den så ofta), anledning till varför den är en favorit är iaf för att min mamma brukade ha den då hon var ung. Känns liksom lite coolt att den har gått genom generationerna.

Nu ska jag krypa ner under täcket och värma upp mig, bis Später.

 

Diggar den här låten så här på morgonkvisten!


Tung arm.

Sovmorgon imorgon, skönt!
Jag och Elin tog förresten vaccinet idag, än har jag inte haft så jätte ont i armen, den känns mest tung, men det brukar den ju göra när man tar vaccin vilket som helst. Jag tror delvis att jag det att jag inte känner särskilt mycket har att göra med att jag nog redan haft en släng av svinis. Aja, det är bara en teori jag har, vet inte om det har någon medicinsk grund eller så.
Fast nu ska jag inte ropa hej innan jag hoppat över bäcken, kanske vaknar med feber och skit imorgon. Eller inte...

Nu ska jag lägga mig och se några avsnitt av House, bästaste.
Natti!

Ansiktsmask och BJ.

Bridget Jones på tvn, bra film, det firar vi med minispa ikväll.
Minispa innefattar filande av naglar, nytt nagellack, ansiktsmask, bodylotion insmörjande och lite annat dittan och dattan.


Nyaste mobilbilderna!

 Bunker! Nattklubb i Rostock i en bunker..

 Elin åkte polisbil i Rostock..

 Zweiohrküken...

 Schwimmweste unter dem Sitz.

 Hamburgs haupis!

 Första vindrickandet i Rostock!

 Elin och Jag, by me.

 Fest i Rostock = Äckligaste toan ever!

 Miss Li uppträdde på Mau.

 Parisehjul...

 Båtjan!

 ...stod det på ett papper på banken.

 Fick lyxchoklad o blommor av J.

Alla bilder från Rostock ska jag ladda upp på Fejjan så småningom, så orkar inte ladda upp dom här.

L8r!

JA VI VET ATT DET SNÖAR!

Varför ska alla på Fejjan uppdatera att det snöar? Tittar man ut så ser man väl det själv om det snöar eller inte?
Åh jag blir så less...


Gris gris potatispolis.

Jag och Elin ska nog bege oss iväg till studenthälsan och ta en sprut mot svinis lite senare idag. Hoppas jag inte får några jobbiga symptom, det har jag inte tid med.


Yes! Ägglikören åker!


tralalaaah

Kom precis fram till Lindellhallen efter att ha traskat i ett 1dm tjockt täcke av nyfallen snö. Myspys liksom! Jag har gärna barmark så länge som möjligt men veckorna närmast jul vill jag ha massa snö så jag slipper bli rädd att det inte kommer bli en vit jul.
Melissa  Horn sjunger i mina öron och egentligen är det väl bara att sätta igång med pluggandet men av någon anledning har jag ingen motivation, suck, jag vill bara ha jul och ledighet. Är less på uppsatsskrivandet, det går så jäkla segt att skriva på tyska.
Enligt det nuvarande planerna blir det jul i Övik och nyår i Sthlm, men det kan ju ändra sig, har ju redan gjort det några ggr fram och tillbaka redan. Jobbigt att jag är en sån där som måste planera allt i minsta detalj, vet jag inte vad vi ska göra varje timme på dygnet så blir jag stressad. Jag tror att det har och göra med att jag vill att allt ska bli perfekt, varje fest och tillställning ska bli den bästa någonsin. Kanske måste försöka jobba bort det där och börja ta saker och ting som de kommer istället, men det är ju så svårt...

Aja, plugga var det ja! 

va tyckte ni om Trauma?

Trauma´s pilotavsnitt va inte så bra som jag hade hoppats, det va massa action men ändå hände inget. Håller tummarna för att nästa avsnitt blir bättre, nu när man har bakgrunden och så. Gillade i alla fall karaktären Rabbit, han verkade cool.
Men nu sötisar så måste jag nog susse, ska plugga som en galning imorgon så jag har nått Elin kan opponera på på torsdag. Och sen när jag kommer hem på kvällen måste jag gå ut med källsorteringen och städa köket lite, städvecka you know. Så när det är klart ska jag nog passa på att slå in lite julklappar så jag har det gjort.
Hoppas alltså på en produktiv dag.

Pusskramgodnatt!


Kul avslöjande.

Tittar precis på Ullared och dom frågade en kvinnan varför hon köpte så "stort" julklappspapper, och hon svarade glatt att "jo det är för att jag ska kunna slå in en innebandyklubba.....så kanske jag ska köpa en bobbycar också, och då behövs det ju lite papper." Kul för hennes nära och kära nu, kan ju inte vara så svårt att lista ut vem som ska ha klubban eller inte. För dom lär ju titta, jag menar hon kan nog inte hålla tyst med att hon har "pratat med tv" när hon var på Ullared. Aja, det blir nog bra...
Jag har iaf precis ätit en ganska äcklig middag som faktiskt var ganska god. Det blev tonfisk, rödlök, vitlöksfyllda oliver, och gurka. Nu sitter jag och längtar tills klockan blir 21, då börjar nämligen den nya serien "Trauma" på trean, tror den kommer va jättebrao.

L8r.

Sår på magen.

Nyss när jag gick in i UB efter att ha varit i Lindellhallen för att att köpa en kopp kaffe så möttes jag av en underlig syn. En tjock, och då menar jag tjock tjej stod med tröjan uppdragen och visade en smal nerdykille ett sår hon hade mitt på magen samtidigt som hon säger "jamen kolla det här såret då...jag undrar vad jag klämt mig på liksom...", jag undrar inte vad hon hade "klämt" sig på, utan jag är mer nyfiken på vad han hade visat för sår innan...

Världens bästa katt! <3

Åh jag höll precis på att byta till en juligare bild på fejjan (ni hör ju hur mycket jag pluggar) då jag hittade bilden här nere, åååh vad det gör ont i mitt hjärta att se den här bilden från förra julafton. Min söta älskade Muff, han var världens sötaste katt, jämt om jag var ledsen eller mådde dåligt så kom han för att trösta, saknar honom jättemycket!


Usch.

Jag som sa att jag skulle upp tidigt idag för att pluggapluggaplugga, det gick inte så bra. Vaknade av en sprängande huvudvärk och blev tvungen att stanna kvar i sängen för att inte ramla ihop i en hög om jag rest på mig. En timme senare gjorde jag ett nytt försök, visst hade jag fortfarande ont men jag kunde stå upp iaf, skönt. Kollade på klockan, den var strax efter 10, duktigt att jag kom upp så tidigt...
Efter att jag gjort i ordning mig så drog jag på Ica, köpte äpplen, gick på skolan, och nu har jag precis haft muntlig tenta i litteraturvetenskap, fick VG på tentan och VG på kursen, grymt. Nu sitter jag i UB och tanken är att jag ska plugga, går inte så bra, jag har nämligen fortfarande skitont i huvudet, usch ja vill bara hem och sovasovasova. Imorgon klockan 14 ska jag skicka in det som är gjort på uppsatsen, och det ska helst vara 70%, alla som tror att jag kommer hinna det räcker upp en hand!

Citat från en man jag gick förbi på väg till skolan imorse.
"Jomen om man åker på Mcdånalds i tjotahejti, DÅ smakar det Mcdånalds!"
Jag ska också börja säga Mcdånalds...

Morsning!

Slapp dag idag, det vettigaste jag gjort var att jag städade upp lite annars så har jag knappt tagit mig upp ur sängen. Jag har även lyssnat på Rihanna´s Russian Roulette på repeat i ett antal timmer, den är verkligen grym.
Utöver det så har jag dragit mitt strå till stacken och röstat på vilken choklad jag vill ha kvar i Alladinasken, såklart är det "trillingnöten" jag röstade på, godast liksom!
Gå in och rösta ni med på www.raddajulen.se!

Här nere är förresten en bild på vad jag fick i julklapp igår då vi hade "Lilla Julafton". Det är tydligen ett torrwax som ska ge lite extra volym och studs till håret. Vi provade lite igår fast det var efter några glas vin, så jag antar att resultatet bli bättre när man är nykter och duttar. Nu när jag ändå pratar om hår så kan jag ju passa på att säga att jag längtar som en toka till den 29dec då jag äntligen ska få klippa mig, var alldeles för längesen sen sist!
Kommer väl kanske upp lite bilder sen från middagen om jag orkar.
Godnatt! Imorgon ska jag upp tidigt och pluggapluggaplugga, wish me luck!




Stort gtattis på dej!


Lilla julafton var en succé!

Igår var det lilla Julafton hemma hos Ida, var jättemysigt. Vi åt trerätters middag och sen bytte vi julklappar och efter det blev det lite partaj. Mysmys!
Idag vaknade jag pigg som en mört kl 07:20, slog på tvn och mös till ljudet av det vackra luciatåget på ettan.
Nu måste jag städa, ser ut som ett bombnedslag i mitt rum, och så kan man ju inte ha det!

Halbes Hänchen?!

Maria här är kortet från sommaren 2006 då vi var i Freiburg!
Man kan alltså beställa "en halv höna med bröd" för 4,50 Euro. Väntetiden är dock 25min, så jag misstänker att dom först måste slå ihjäl hönan innan dom kan börja tillaga....



Ignorera.

Varför känns det som att jag är snällare mot en person om jag inte trycker "ignorera vänförfrågningen" på Fejjan, men samtidigt inte heller "Bekräftar" den, än om jag nu trycker på "ignorera-knappen"?
För det jag gör är ju egentligen att jag ignorerar honom eller henne...skumt.

Nu måste jag på skolan, Tjipp!

Heißes Hänchen!?

Clerasils reklam är tydligen väldigt populär i flera länder, det roliga är att det bara är i Tyskland killen har bar överkropp under kycklingdräkten och kallar sig själv en "Heißes Hänchen!" (het tupp...!) medan han i den svenska och amerikanska varianten har vit t-shirt och säger att han är "snygg".
Se och njut!

Den amerikanska versionen:




Den svenska versionen:




Den bästa versionen, alltså den tyska...:


Yay!

Igår hade jag och Max House-maraton och kollade ikapp de senaste avsnitten av säsong sex. I alla fall så märkte vi att jag saknade typ 8 avsnitt av första säsongen, hur glad blev inte jag liksom. Nu har jag alla Houseavsnitt på datorn, även alla som har kommit ut hittills av säsong 6, tjoho!
Sitter och tittar på "de försvunna avsnitten" av säsong ett nu. Älska älska älska Dr House, porrigast på jorden!

Plugga då din jävel.

Hej!
Som ni kanske vet så är jag hemma i Sverige nu igen, känns bra, jag hade nämligen hunnit fått lite hemlängtan och blev psykiskt utmattad av att gå ut och partaja varje dag. Jag har nog blivit gammal...och då räcker det ju med tvådagars varje helg.

Just nu sitter jag i biblioteket på universitetet och försöker skriva på uppsatsen. Tanken var att vi skulle ha skrivit så gott som allting där nere, men riktigt så blev det ju inte. Arbetet ska vara på 15 sidor, och imorgon ska vi har gjort klart 70%, kul att jag har skrivit kanske 3 sidor allt som allt, och då har jag inte ens analyserat och donat, utan bara skrivit det lätta... pluggpaniken har infunnit sig.
Förutom den här jävla uppsatsen så har vi även översättningstenta på fredag, åh va roligt. Alltid lika svårt att veta hur man ska träna till den, man ska ju liksom kunna allt.

Jag har förresten kommit till insikt om vad jag vill göra med mitt liv...eller iaf vad jag ska plugga hädanefter, känns bra!
Appropå plugga så är det väl bäst att jag sätter igång igen.



RSS 2.0