Tralalaaa!

Mår inte alls lika dåligt idag. Tack för det! Kom hem för typ en timme sen och har hunnit med att ta ut Wilma på en prommis och tagit en liten fika. Snart så måste jag ta tag i disken som har hopat sig i diskhon. Uscha, en diskmaskin skulle verkligen vara en uppskattat present!

Här nere är ett ganska så nytaget kort på mig och systersonen Walter. Sötis va!?


Sjuk?

Jag mår dåligt. Jobbade mellan 06-09 och sen när jag kom hem blev jag tvungen att lägga mig däckad i sängen. Illamående, yr, ont i huvudet, trött. Inte roligt. Nu måste jag försöka ta mig till Ica för att köpa nån mat.
Jisses.

Redo att börja igen!

Hej! Tänkte att jag kanske, så som mina vänner, ska ta tag i det här mer bloggandet igen. Just nu så sitter jag hemma vid köksbordet hos mamma och pappa, har varit här en vecka och myst med syrra och hennes knodd Walter. Innan jag kom hit så var jag och J ute på en härlig segeltur och firade alltså midsommar till havs. Imorgon packar jag ihop igen och beger mig upp till Ume, på måndag väntar åter jobb. Inte så skoj men väldigt nödvändigt utifall jag vill överleva hösten. Att man alltid ska vara i sånt behov av pengar! Tänk om det på en av alla trisslotter man får i födelsedagspresent fanns tre lika....tre lika som ger 25 000 i 25 år, det hade ju inte varit helt felt!


Nu ska jag ta och lägga mig i min alldeles för mjuka hemmasäng, lösa lite sudoku (som jag förövrigt är beroende av) och sen sussa. Har varit en tröttsam dag där jag har varit barnvakt till Walter och det dåliga vädret har tärt på en så man är trött och seg.
Imorgon blir det alltså hemfärd, får se om jag får iväg nå inlägg innan det och kanske kan bjuda på någon seglarbild.

Tjipp o godnatt! 

RSS 2.0