Sjukstugan

Hej! Det har varit lite dött här på bloggen i en vecka. Jag har varit väldigt väldigt förkyld och har liksom gått på lågvarv den här veckan. Hade tenta i fredags som jag inte lyckades plugga någonting inför eftersom jag hade feber, kräktes, snorade, hostade osv. Nu är jag tillbaka iaf, fortfarande väldigt hostig men det börjar bli bättre!

Vi hörs!

Hej!

Har haft fullt upp nu två dagar så jag har typ inte hunnit sitta vid datorn nått. I torsdags jobbade jag, hängde jag på skolan och plugga massa och när jag väl kom hem så packade jag bara väskan och drog på IKSU för först lite gym med Anna och sen Aqua Power i en timme. Riktigt skönt.
Igår jobbade jag 06:30-14:00, skapligt jobbigt men kommer blir skönt då ja får lönebeskedet. Wiie. Efter jobbet så gick jag hem från Mariehem, hämtade upp Wilma och sen åkte vi buss ut till Holmsund för att hälsa på Johan på firman. När han var klar där så drog vi på Strömpilen och systemet, köpte hem lite öl och sen myste vi hemma bara hela kvällen.
Snart ska jag iväg på Ica och köpa Cremefraiche och paprika inför ikväll. Blir tacotjejkväll hos Johanna, himla trevligt ska det bli!

Aja, dags att fräscha till sig kankse och ta med Wilma ut en sväng.

Tjjjaaah!

Ps, helgen är träningsfri ;)

Blogg.se hade problem.

Det var något knas med Blogg.se så jag kunde inte logga in tidigare och blogga. Därför sitter jag här nu nytränad och nyduschad. Det blev Beachvolley tillsammans med buddygruppen idag. Riktigt skoj och fakiskt att jag blev lite svettig. Bra det!
Imorgon börjar jag jobba kl 6 så det blir en tidig kväll idag. Har inte så mycket mer att berätta tror jag så ja återkommer väl imorgon.
Hej!

Hemma i soffan!

Aaaah, det känns i benen att jag har tränat nu. Skönt!
Det blev ca 40min på löpbandet varav jag sprang/jobba typ 15min och sen gymmade jag ungefär lika länge. Alltså min hjärna tror inte att jag orkar springa, så då lägger jag av och typ går snabbt istället. Måste träna bort det där genom att springa tills jag stupar och visa mig själv att jag faktiskt kan!
Snart blir det mat, mums! Sen så ska jag kika på Veckans Brott med sötisen Leif Gw, och sen ska jag sova.

Förresten, så här söt var Wilma då jag kom ut ur duschen nyss, hon hade väl tyckt att jag tog liiite väl lång tid på mig eller nå eftersom hon har hämtat 6st leksaker att roa sig med, haha!


Sådärja!

Nu har jag precis kommit in efter en promenad/lekstund med Wilma och hunnit trycka i mig lite "innan-träning-mat" i form av tonfisk med vitlökspulver, pepper, cremefraiche och en liten snutt gurka till. Riktigt gott och mättande måste jag säga! Det roliga är att jag sitter redan nu och planerar vad jag ska käka då jag kommer hem och analyserar om det är bra eller inte. Min tanke är att jag ska steka upp lite veg-korv, men till korv så måste man väl ha ketchup....alltså det är så sjukt mycket socker i den så jag borde väl egentligen hålla mig borta från den? Eller?
...Jag köpte iaf chornichon´s idag, perfekt att snacksa på om man får ett sug.

Nu ska jag leta upp min slitna gamla sportbh, packa ner mina osköna träningsbyxor, leta upp inomhusskorna och nån icke åtsmitande tischa. Haha visst låter det som att jag kommer bli snygg...not. Aja, får se till att köpa en bättre uppsättning träningskläder på lördag.
Tjingeling!

Förresten, kommentera gärna eller tipsa om vad ja kan äta osv.

Gojibär

Alltså kaffet i lindellhallen smakar inte inte inte bra idag. Tvi vale. Det förstörde hela den goda eftersmaken efter min lunch kan man säga.
Till lunch blev det den där keso-röran som jag pratade om tidigare. Sjukt gott! Köpte en låda med bär på Ica igår, det var en spännande blandning med typ blåbär, tranbär, lingon och gojibär. Har hört att gojibär ska vara bra för förbränningen, och ögonfrämjande eller nått, låter inte dumt!

Haha, den här sidan säljer verkligen in Gojibäret! http://gojibärforlife.se/varfor-ska-du-ata-gojibar 
Vem vill itne trycka massa sådana nu liksom?

Förresten, angående Elins kommentar: Jag har som också saknat att blogga....börja igen du med!
Och jag tror jag fortsätter köra på min påhittade halvstrikta VegLchf-"diet", jag är lite anti det där med att äta majonäs och grädde och gud vet vad. Haha.

Nu ska jag fortsätta plugga i typ 1h 45m till, sen hem och promenera/leka med Wilmis.

Tja!


Bra träningslåtar?

Har precis tryckt i mig frukosten bestående av fyra små torra mackbitar med lite smör på och till det ett glas vatten. Ska strax iväg på skolan för att skriva klart ett Pm som ska in på fredag. Jag har fått en hel del jobb innan dess så jag vill helst ha det överstökat så snabbt som möjligt.
Jag tänkte att när jag kommer hem ikväll och innan jag drar på Iksu så skulle jag byta ut musiken på Mp3n från lugna myspyslåtar till riktigt braiga träningslåtar. Har ni några tips på peppande låtar?

Så här ser förresten min fortsatta vecka ut:

(Idag) Tisdag: Plugga 9:30 - 15:00, Hem och ta en promenad med Wilma* 15:30-16:30, käka nått, gym och kondigtion på Iksu.
Onsdag: Skola 10:15-12:00, plugga på skolan, Wilma*, Beachvolley kl 18 och sen eventuellt lite mer gym.
Torsdag: Jobb 06-09, plugga på skolan(?), Wilma*, Simma och Aqua Power 19-21?
Fredag: Jobb ett 06:30-10:30, Jobb två 11:00 - 14:00, inlämning av pmet kl 15. Iksu, eller kanske ta ett glas vin och chilla?
Lördag: Eventuellt ner på stan för inhandling av nya träningskläder, tjejmiddag hos J?
Söndag: Eventuellt basta på skogis med utisarna, hundträff med Wilma.

Nä nu ska jag ta och måla på mig fejjan och sen ta en promenad till skolan för att sätta igång med Pmet. Håll tummarna för att jag blir något så när klar idag, vore najs.
Hörshej!

Jag är på gång!

Hej! 
Kom hem från Iksu ca 20:30, har precis käkat vegbitar, gucamole och gurka till middag eller "efterträningssnack" kanske. Riktigt gott.
Jag ska försöka börja med någon egen variant av LCHF, som jag ser det så är det ganska svårt att ha en helt LCHF-baserad kost då man är veggis. Men jag vet inte.
Jag kommer i alla fall köra så att jag äter mindre bröd (bara typ två mackor till frukost), inge godis, bara lite lite ris/makaroner/potatis eller vilket tillbehör man nu brukar ha till och sen mycket träning på det. Jag har tagit en hemskt ful före-bild och tänkte att jag kanske kan ta en efter-bild om ca en månad, och se om det har hänt nått med mått och allt.

Aja, jag var ju som sagt på Aqua Power ikväll, jag blev inte så slut som jag trodde, vet inte riktigt vad det beror på, tyckte att jag tog ut slag och sparkar så mycket som jag kunde. Träningsvärk har jag redan fått också, bra tecken, ett mindre bra tecken är dock att den sitter i ländryggen. Aj.
Imorgon tror jag att det blir lite gym/kondition...längtar lite efter roddmaskinen, vi är bästa vänner och har inte setts på ett tag. På onsdag blir det beachvolley med utbytesstudenterna och på torsdag kanske det blir ytterligare ett simpass+Aqua Power. Åh va kul att träningspeppen är här! Det enda som jag saknar lite är en bra sportbh och en skön träningstischa.

Förresten, innan jag rundar av det här så ska ni få ett riktigt gott mellanmålstips, "Keso Mellanmål". Den innehåller "vanlig" keso där i botten, och locket är fyllt med smaskiga hasselnötter, blåbär och tranbär. Jag käkade en efter jobbet idag, och man blev faktiskt mätt. Den där här nere kostade 15:90kr. Jag gick därför på Ica efter skolan och köpte bär, hasselnötter, lite naturgodis-frukt och en stor naturell keso. Tänkte att på så sätt så kan jag ju blanda ihop mitt egen lilla "Keso Mellanmål". Perfekt lunch!
   
 


Dags att sparka igång!


Tja! Tänkte att det kanske va dags att sparka igång den här bloggen igen.
Jag ska nämligen sparka igång mig själv idag med! ...eller jag har redan startat det. Började med att gå från Ålidhem till Mariehem kl 05:15 idag, tog ca 40-45min. Anledning till varför jag var ute så tidigt? Jo jag har börjat ett nytt jobb. Har alltså slutat på mitt tidigare jobb och nu jobbar jag för Qwork och Ica istället. Jag går alltså till olika Ica-affärer i arla morgonstund och hjälper till att packa upp varor på hyllorna. Väldigt IQ-befriande jobb....Något som är väldigt skönt då man annars tänker (ibland) en hel del på skolan.
Aja, efter den promenixen promenerade jag till skolan, har lektion i två timmar och sen pluggade jag lite, promenerade till Ica, shoppade hälsosam mat och gick hem. Sen så gick jag långispromenad med Wilma, lekte i snön mm. Efter det drog jag på IKSU och förnyade mitt Iksukort, tjiho! och  sen gick jag hem.
Nu sitter jag och väntar på att dra iväg till Iksu igen, denna gång för att träna. Mellan 19-20 är det Aqua Power som gäller, tjiho, som jag saknat att träna det! Innan passet kör igång ska jag försöka hinna simma minst 30 längder.

Så nu är ni också on board med att jag ska bli fin, smal och sund. Bra, då kan ni daska mig på fingrarna om ni ser att jag käkar godis, kakor eller liknande. Deal!

Nu ska jag iväg på Iksu och köra första passet. Aqua Power!  Wiiie, är så roligt. Idag ska det tydligen vara en kille som håller i passet, känns spännande då jag bara varit på pass ledda av tjejer. Hoppas han kör hårt med oss! Eller ja....hårt och hårt....allt kommer ju vara jobbigt för mig som inte har någon kondis kvar alls. Bääh.

Herrå! Hörs kanske då ja kommer hem igen o ska käka!

RSS 2.0