Längtar.

Jag längtar tills vi ska ha finsittning tillsammans med Buddyprogramme. Jag tror det är nån gång i maj. Ska bli trevligt att sitta och käka trerätters, alla kommer vara finklädda och sen kommer det blir awesome feeeeest.
Jag längtar efter våren och sommaren också. Kommer bli en grym sommar känner jag på mig! Jag måste bara hitta ett jobb först så jag har några pengar att leva för.

Nu lite mer tv, sen sova. Imorgon ska jag städa huset åt mamma innan Emma och Walter kommer, också måste jag städa garderoben. Den är ett enda kaos.

Hahaha!

Haha kolla den här tanten. Grym ju! En man håller på och kör på henne i med sitt vrålåk. Så är allt frid och fröjd tills han börjar tuta irriterat på henne och hon tillslut blir så förbannad så hon slår på bilen med sin handväska så att airbagen utlöses.



Man trillar in i lunken.

Godmorgon! Då börjar man vänja sig vid att vara hemma då. Vaknar av ett en av våra fem katter balanserar på blombänken och är på väg att riva ner en blomkruka. Hann stoppa henne i sista sekunden. Har även börjat vänja mig av ljudet av pappa på traktor och allt fågelkvitter utanför fönstret. Det går fort. Det är mer vår här än uppe i Ume iaf, man ser ju till och med vägarna här!
Ska snart ta en sen frukost, läsa massa veckorevyn som skickas hit som jag inte hunnit läsa än, eventullet plugga lite grammatik, översätta en text, googla en bok jag inte fått tag på och kanske läsa lite amerikansk realia. Jag har även fått i uppdrag av pappsen att sätta på kaffet halv ett, så att karlarna som jobbar med att lasta höet får i sig lite fika. Men först som sagt frulle!

L8r!

Älvis!

Yiihoo nu är jag hemma. Det är sweet. Nått som är mindre sweet är att jag fick en framtidskris nyss. Vad vill jag li när jag blir stor? Jag behöver någon som säger åt mig vad jag ska göra så att jag har någon att skylla på sen då jag ångrar mig. Vem ställer upp?
Jag hjärta Älvis, ska stanna här hela veckan, angla på fredag, jobba lördag, söndag och förhoppningsvis början på nästa vecka med. Nästa fredag blir det middag med Lindis. Nått annat har jag inte inbokat än så länge. Haffa mig! Erbjud mig helst jobb eller ordna upp min framtid....tack på förhand.

Mvh Frida

Snart hemfärd!

Tja! Nu håller jag på och tvättar och packar. Åker hem om typ 3 timmar, ska bli soft, längtar tills ikväll då jag sitter i soffan med mamsen och pappsen. Blir lite jobb hemma, annars så blir det mest bara lugn och ro och lite plugg. Skönt!
Kommer sakna J dock...

Vi hörs!

Hej.

Hej jag lever! Håller på och städar massa nu, ser ut som skit här. Måste packa också, åker hem på tisdag. Imorgon blir en jättepluggig dag. Måste skriva en uppsats. Har inte börjat än. Nu fortsätta packa!
Melissa Horn va grym förresten! När ja lagt in bilderna på datorn ska ni få se.

Pushej!

poppis tjej.

Märks att man har legat i sängen hela dagen. Då ser det ut så här på fejjan....


Tenta, essay, fest, fest.

Precis gjort tenta. Pjuuh så dåligt jag tror det gick. Chansade på typ allt och då jag räknade de jag var säkra på så va det typ 30 av 70st. Inte bra. Nu måste jag börja med uppsatsen inför måndag för om några timmar blir det fest! Ovanligt va?
På lördag ska jag på Umeåopen, wooohoo, ska äntligen få se Melissa Horn. Hennes låtar är så braiga, ska blir roligt att få se henne live och kunna sjunga med.
Salem Al Fakir, Markus Krunegård, Maskinen mfl ska också dit. Ska bli najsigt!

Dagens låt:
Mange Schmidt - Ledig

Drömtydning.

Tja! Vaknade precis. Är lite stressad... måste bara berätta att jag drömde att jag med flera va på ett tivoli inatt. Var där med nå småbäbisar (dom var ju knappt ett år) och skulle hjälpa dom att åka karusell. Haha!
Och så drömde jag att Anna L-S va med i vasaloppet, det gick riktigt bra för henne, fast jag vet inte om hon vann eller inte för jag vaknade innan målgång.

Drömtydning:
Tivoli: besöka: trevlig upplevelse väntar.
Se utifrån: drömmen symboliserar din känsla av att vara "utanför". Du bör försöka övervinna din blyghet och ta initiativ till kontakt med dina medmänniskor.

Trevlig upplevelse väntar, tjoho!
Det va väl bra att jag "besökte" tivolit då, för hade jag sett det utifrån hade jag blivit förvirrad. Jag är väl den minst oblyg människan då det kommer att komma i kontakt med nya människor? Eller, det trodde jag i alla fall...

Nu Frulle sen skolan sen tenta. Wish me luck!

Best friends liksom!

Såg ni mitt inlägg imorse? Haha, en vän till mig har blivit vän med en snubbe som heter Tidjan Schäfer, hur roligt var inte det. Nu har jag och Elin lagt till han som vän på fejjan, och han accepterade, sweeet!
Jag har typ blivit som en av alla de som lägger till mig på fejjan utan att ha en aning om vem jag är eller nått. Haha, undra om mitt namn betyder nått himla konstigt på nått annat språk. Eller varför vill dom annars bli vän med mig? Jag har två stycken i listan nu, ska spara ihop till tio, sen ska ni få se.

Bildbevis här nedan!



Elin kolla det här!

Elin kolla vem som gillar en av mina kompisars fejjanstatusar! Tidjan!!


Längtar hem lite.

Whooppiy! Har precis jobbat igenom vokabulärhäftet, måste bara lära mig allt nu också. Det tar vi imorgon, sista dagen innan tenta. Bra planering Fridis!

Jag pratade massa med Linda i telefonen idag, vi har bestämt att när jag kommer hem så ska vi ut och käka på Texas och sen gå på bockarna, kommer bli grymt. Va längesen jag träffa Lindis nu, ska bli roligt att ses och inte bara prata i telefon. Det var typ även lika längesen jag var ut på bockarna (eller ut i hudik överhuvudtaget), tror inte nått har ändrat sig dock. Det är ju alltid samma gamla gäng där. Skinnvästar och småttisar. Men i trevligt sällskap är allt trevligt?
Ska bli najs att komma hem lite och träffa mamma och pappa. Ska dock jobba varje dag i påsk typ, pengarpengarpengar! Wop!

Nu titta på tv. Snart kommer J, myyys att inte sova själv.

Pusshej!

Jag älskar Cornichoner!

Godast evah!


Bästa tvkvällen!

Jag tror jag är sjuk igen. Inte så lägligt att bli sjuk varje gång man har tentaperiod, men det är svårt pricka in att vara sjuk vid rätt tillfälle då vi har tentor typ varje vecka. Suck.
Jag har precis duschat, snart måste jag försöka plugga lite till, sen blir det tv, woohoo! Bästa tv-kvällen ikväll ju!

hej.

Sitter i Ub. Måste plugga.
Hejdå.

Idag ska det skrivas så fingrarna glöder!

Godmorning! Sitter med en smaskig macka framför mig med ädelost på, gött! Det enda som är lite synd med ädelost är att man inte (iaf inte jag) kan dricka juice till, för det smakar bajs tillsammans.
Idag blir en jobbig dag igen. Först lektioner till kl 15, sen måste jag sitta kvar och plugga igen, blääh. Måste börja med uppsatsen idag, annars blir det kris. Och så har jag 50 sidor kvar i vokabulären att lära mig tills på torsdag, och då har jag inte ens lärt mig de 54 första sidorna. Kul!

Aja, käka var det ja!

Nostalgi!

Ååååh, jag sitter och läser min gamla blogg http://Neigediegeige.spaces.live.com som jag hade typ mellan 2006 och 2009. Den är ju klockren! Gå in och läs dom riktigt gamla inläggen eller kolla på de lika gamla bilderna, roooligt!
Det är så skumt, känns som att det är en helt annan tjej, samtidigt som jag känner igen precis allting!

Tre exempel:

14 December 2006
"Middagen var kanske inte i toppklass pga några störade moment. Dock blev allt hundra ggr bättre så fort man fick lite alkohol i blodet, (här sitter jag alltså och förespråkar alkolism....hmm..)."

22 December 2006
"Aja förutom min ångest har jag även lyckats vara lite fyndig och samtidigt informativ idag/igår natt. Jag undervisade Johanna i hur man kysser någon. Här är min beskrivning:
"Ni för era nordligaste ringmuskler mot varandra å öppnar dom lite, sedan sticker ni ut eran salivprydda tunga och för in den lite försiktigt in i den andres gap....väl där inne kör ni en lagomt snabb centrifug."

29 Januari 2007
"kom på en sak jag glömde skriva igår, nämligen att jag fick två komplimanger för mitt hår...så sött. Jag som alltid trott att folk sett det som ett skatbo..."

Det här är ju lite osmakligt.

Vem kommer på att göra nått sånt här? Osmakligt.




Jag vill åka utomlands!

Här är en bild från när jag och syrran var på Cypern för typ 5 år sen. Åååh så härligt! Jag vill åka igen!



För mycket.

Tja! Sitter i UB och försöker plugga. Jag har verkligen massor att göra. Träna vokabulär inför tentan på torsdag, läsa 3-4 short stories inför litteraturen imorgon, göra en översättningstext inför imorgon, och skriva en uppsats som ska in på måndag. Galet mycket! Det jobbigaste är att jag inte vet vad min uppsats ska handla om. Har som ingen tid att tänka på det heller för att jag måste plugga vokis. Ååh, varför är det så mycket hela tiden. Allt på samma gång. Suck..

Åter till pluggandet! Sörjer bara att jag inte har några hörlurar med mig, hade varit grymt med lite musik nu.

L8r!

pluggoplugg.

Godmorgon! Ska snart iväg på lektion i Amerikansk Realia. Vi avslutade kursen Brittisk realia i fredags och nu börjar nästa redan nu. Inte så kul. Allt jag hoppas på är att den här läraren är mer pedagogisk än den förra.
Efter den lektionen är det lunch och sen tror jag vi har Grammatik med. Efter det måste jag nog sätta mig på UB och plugga vokabulär...har tenta i det på torsdag. Inte kul!

Nu frulle!

Lite bilder!

 St Patricks day! S, B, A.

 Lite klassisar!

 Söta Anna!

 Glatt gäng!

 Väntar på bussen!

 Glatt gäng nr 2!

Det va alla bilder jag orkade ladda upp just nu. Tänkte fixa ett album på fejjan, men det är nå jäkla insticksprogram man måste ha för att det ska gå fort och jag kan tydligen inte fixa det. Så det tar sin lilla tid att ladda upp 4 bilder i taget. Såååå jobbigt!

Hissåkarna festade igår!

Godmorgon! Ja ska snart iväg på Skogis. Men tänkte summera lite hur helgen varit, för nu är den slut va?
Igår var också grymt roligt. Toppenbra helg med andra ord!
Vi började partajandet genom att förfesta hemma hos Pernilla, hon hyr lägenheten av Linnea som var uppe i umeå i helgen en sväng. Vi lyssnade på Lady Gaga, disskuterade alternativa svar på sms från killar och drack vin. Mycket trevligt! Sen sprang vi på våra klackar till bussen, åkte ner på stan och drog på Rex. Va inte så mycket folk där från början, vilket va bästaste, vi ägde dansgolvet! Drog ner på schlagerdansgolvet efter ett tag och där råkade jag nog sjunga bort min röst. Den är lite klen nu. Roligast var dock då jag hittade en gömd dörr, som jag och Johanna smet in i, vi kom "backstage" så att säga, hittade en hiss, vågade oss in i den och åkte uppåt. Taaadaah! Vi kom fram bakom ett draperi bakom stora dansgolvet. Vi fick några förvånade blickar då kan jag säga. Vi åkte en gång till sen, och tog med oss de andra tjejerna med. Coolt att kunna säga att vi åkt hiss på Rex? Haha ja!
Har inte kikat om det finns några roliga bilder på kameran, men det gör det säkert! Lovade ju bilder från i förrgår med, men det har jag inte hunnit med än. Kanske senare ikväll!

Nu ska jag som sagt snart bege mig iväg på Skogis tillsammans med mina kära utisar. See ya där kanske!?

Tjarå!

Hej!

Hej! Kom precis hem från krogen. Kanske har jag fixat en dejt åt Marre, hoppas! Vore så roligt om det funkade!
Förövrigt så var det jävligt roligt nere på schlagerdansgolvet!
Nu ska jag sova, imorgon blir det en sväng på skogis och sen bara sova resten av kvällen.

Sov Gott

Min favvisbok.

Hej igen! Nu har jag varit väldigt duktig, har käkat gooood mat samtidigt som jag har gjort 4 matlådor. Väldigt duktigt Frida!
Det jag egentligen ville säga var att jag blev överlycklig igår! Jag fick nämligen veta att en bok som jag har haft som favorit sen jag var kanske 13 år ska komma ut som film. Tjohoho! Boken heter "Flickan från ovan" och är skriven av Alice Sebold, hon har skrivit många väldigt bra böcker, bland annat "Efter våldtäckten".
Jag kommer ihåg att jag läste boken från pärm till pärm då jag fick den när jag var "liten". Den är väldigt gripande och fin trots att den handlar om en mörk händelse. Den har biopremiär den 2 April, ni kan lita på att jag ska se den då!




Det va roligt igår!

Tja! Jädrar i min lilla låda va roligt jag hade igår. Va bästa utgången på länge faktiskt! Jag har tyvärr slut på batteriet i kameran så jag tänkte ladda den innan jag för över bilderna. Känner på mig att det finns några guldkorn i den kameran, togs en hel massa bilder igår.
Ska ta en liten PN nu, sen duscha, äta och sen utgång igen! Måste ju kompensera att jag var lugn hela förra helgen. Mihi!

Gjorde det och gjorde det.

Tja! Gud så trött jag är. Klev upp typ vid halv sju, drog till Madde, skrev tenta, drog på strömmis, kom hem typ halv två, försökte sova, somnade typ en timme senare, vaknade för typ 30 min sen. Ska åka från IKSU typ kvart över fem till Mariehem käka pizza med klassisarna....och sen börjar festandet! Awesome! Hoppas bara jag inte somnar inatt...är som sagt väldigt trött nu.

Godmorgon!

Åh va less jag blir, jag mobilbloggar för att jag inte hinner starta datorn, så hade jag skrivit värsta långa inlägget som bara poff försvann. Suck! Den korta versionen är i alla fall att jag ska snart iväg på mariehem och skriva tenta, sen hem och sova så jag orkar med kvällen, sen eventuellt epp och sen drar jag på klassferre! Tjoho! Vad ska du göra idag? Wish me luck!

Sms, tenta och Perman-tillstökaren!

Förra veckan skrev jag väl hur många sms jag hade skickat va? Då var det kring 124st? Nu när jag raderar "sända poster"-mappen är det "bara" 115 sms skickade. Det är väl godkänt va?

Imorgon är det som sagt tenta. Fast jag tänker inte så mycket på den, det jag tänker på är Efter-tentafesten vi ska ha på kvällen. Kommer bli så roligt att festa till det ordentligt med nya klassen. Awesome liksom! Det jag finurar lite på är bara på vart vi ska gå ut, jag är skapligt less på Corona nu, men det kanske blir dit ändå. Är ju ändå det som är bäst på Campus på fredagar...eller?
Åååh, tittade precis till Perman in hans bur, gjorde rent, gav ny mat, fyllde vatten osv. Nu har han dragit ut allt papper ur lillbruren och spridit ut det överallt. Ååh, vilket liten kaosmakare han är. Bara att fixa till igen, gör om gör rätt.

Sova sen kanske?

Vad ska jag titta på egentligen??

Va mycket bra program det va på tvn idag. Just nu tittar jag på Sveriges fulaste hem, men kunde lika gärna ha titta på Antikrundan eller Sveriges värsta bilförare. Och om tio minuter när klockan är 21:00 vet jag inte om jag ska se Lyxfällan, Criminal Minds, Vad blir det för mat, eller plus. Lutar åt att det blir Lyxfällan och sen dusch och sen läggdags. Tenta imorgon ju! Ska åka till Madde på Mariehem typ kvart över åtta, så jag måste upp tidigt tidigt.
Nu ska jag koncentrera mig på fluffandet!

Vad ska du titta på ikväll?

Åk inte till Swaziland?

Realian lärde mig precis att jag inte vill åka till The Kingdom of Swaziland, det är tydligen det land som har flest invånare drabbade av HIV/Aids....i hela världen! Och då är landet ungefär lika stort som Kuwait. Medellivslängden i landet är även 30 år. Så bodde jag där hade jag alltså kunna förvänta mig att leva ca 8 år till. Kul liksom!

teliaidinahänder.se

Tjah! Kolla in den här hemsidan. Telia har gjort en funktion där man kan ställa typ vilka frågor som helst till en person som svarar live. Det enda kruxet är bara att man ser bara händerna på personen. Lite roligt!

Jag frågade till exempel varför jag är så trött. Då svarade handen med en liten docka och gjorde rörelser med den som såg ut som att den antingen grät eller torkade sig i ögonen. Jag är inte riktigt säker...
Prova ställa en fråga du med!

www.teliaidinahander.se


blabla.

Hej igen! Glömde berätta att jag förresten stooorshoppa igår! Hittade klackadojjer, en anorak och två tröjor. Awesome! Älskar allt. Kanske bjuder på någon bild sen om ni vill.
Är förresten Beverley Hills på tv4+, guuud så längesen man såg det. Jag försöker att fokusera på pluggandet men ögat glider hela tiden över till tvn. Kan liksom inte låta bli...


Lady Gagas nya musikvideo!

Har ni sett Lady Gagas nya musikvideo? Den är som en film! Såklart är den väldigt cool eftersom det är Lady Gaga...men den är väääldigt naken. Ska tydligen vara ett svar på tal till dom som tror att hon har snorre.
Ganska coolt är det dock att det är en svensk, Jonas Åkerlund som har gjort den.
Rolig början i alla fall då man får "se" Lady Gaga utan trosor, och vakterna på fängelset säger "I told ya she didn´t have a dick!", lite roligt är också att musikstationen dom lyssnar på i bilen heter Radio K.U.K. Ha!

Gillar låten mer och mer faktiskt.
"Its not that I dont like you, Im just at a party, and I am sick and tired of my phone ringing!"



Plugga.

Godmorgon! Jag åkte till J igår ändå. Och nu sitter jag hemma igen. Idag ska vara värsta pluggdagen är det tänkt, jag har laddat upp med kanelbullar och iskaffe, måste pluggaplugga! Realiatentan är imorgon, jag har inte läst särskilt mycket kan jag lova. Känns inte som att man behöver, man får ju som googla och hålla på, men jag ska ändå försöka läsa igenom allt innan dagen är slut. Så ska jag vara färdig med vokabulären också tänkte jag, (önsketänkande?). Angående gårdagen förresten, jag är inte klen. Tjoho!

Imorgon är det eftertentafest!

St. Patricks day.

Oj, jag råkade hamna på fest idag. Som jag sa tidigare så firar irländarna St. Patricks day idag, och jag och Elin råkade hamna på en förfest. Drack lite vin och sen drog vi ner på stan på en pub och drack lite Guinness. Dock har jag öite dåligt samvete över min tenta på fredag så jag är hemma redan nu. Inte särskilt full men nöjd över kvällens äventyr. Ganska roligt att vara halvnykter och bara iakta. Den ena gråter och den andra raggar, spännande spännande.
Jag funderar på att ta ett glas oboy innan jag lägger mig...eller så tar jag ett glad oboy och åker till J. Viktiga beslut man måste fatta här i sitt liv. Ha!

Sex Rehab på tv förresten! Titta!

Brum brum!

Nu drar jag ner på stan! Tänkte bara bjuda på en söt bild innan ja åker.
Jag och Walter leker med traktorn han fick i födelsedagspresent!


Pingping.

Hej igen. Tanken är ju att jag ska plugga, men jag läste precis det här på Aftonbladet.se och tänkte att jag måste visa er som inte sett det än.
Världens korstaste man dog tydligen i lördags. Han var ju sååå söt! Undra vem som är kortast nu?
Snodde förresten bilden från Aftonbladet. Hope they dont mind.



90-tals musik!

Godmorgon!! Jag sov lite längre än jag borde, klev upp för typ 30min sen och är fortfarande segast. Måste käka snabbfrulle, plugga effektivt och sen ska jag ner på stan och shooooppa, tjoho! Blev inte att jag googlade efter snygga skor igår, höll ju på massa med den där 90tals-playlisten. Jag behöver förresten tips på fler låtar! Vad lyssnade du på på 90-talet?

Här är topp-tre av låtarna jag har på listan som väcker nostalgiska känslor:
Robyn - Do you really want me
Cher - Believe
Spin Doctors - Two Princes

Marsipanfigurer!

Guuud jag är en så trött tjej. Måste nog sova nu, men först måste jag svepa ett gigantiskt glas med vatten och titta klart på Cougartown, awesome serie! Även om jag tycker att första avsnittet har varit bäst hitills.

Ville bara visa en bild på en av de fina tårtorna vi gjorde till Walter på hans födelsedag. Det är jag som har gjort de konstiga marsipanfigurerna på toppen. Det ska föreställa en katt och en groda. Vad tycks? haha!



Åååh nostalgi!

Jag håller på och fixar en 90tals-playlist inför tentafesten på fredag. Hittade den här låten, helt underbar ju!!
Håller ni inte med?


Glöm inte att spaá!

Hej igen. Nu har jag precis haft spá, härligt! Jag har noppat, topsat, klippt, smörjt, rakat, filat, peelat, och nu till sist, målat. Känner mig ren, fräsch och ompysslat. Alla borde unna sig minst en spádag i veckan, eller definitivt i månaden. Det är som själsvård.
Nu ska jag hoppa i min nya morgonrock jag fick av mamma i helgen och surfa runt på lite skoaffärs-hemsidor och se ifall jag hittar någon trevliga skor jag kan prova imorgon.
L8r!

imorgon ska ja shoppa!

Tja! Kom typ precis hem, har gjort massa ärenden efter skolan. Bland annat köpt frimärken, varit på apoteket och handlat frulle till imorgon. Ni vet såntdär viktigt man måste göra. Dock längtar jag tills imorgon, då har jag bestämt mig för att åka ner till stan och shoppa. Behöver ju som jag sagt tidigare köpa nya skor...och lite fler vardagskläder hade inte varit helt fel.

Idag är förresten bäääästa tvdagen. Despi, cougar och DiD, Awesome liksom. Blir med andra ord inget mer pluggande idag, måste ladda inför att titta på tv massa timmar. Ska ladda med vegpytt och rödbetor. Götta!
Imorgon blir det kanske partaj, är St. Patricks day och alla irländare är överpeppade på att supa hela dagen. Jag är måttligt peppad, men det kanske ändrar sig!

Nu mat, sen soffläge.

Det här är min humor det!


Keywords och skor.

Pjuh, blev typ klar med keywordsen typ alldeles nyss. Det drog ut på tiden kan jag säga, och inte blev det nå bra heller. Måste nog gå upp tidigare imorgonbitti och titta igenom och skriva om. Imorgon har jag sista lektionen för den här veckan, tjoho va skönt! Fast jag är ju inte ledig i ordets rätta bemärkelse egentligen, jag har ju tenta på fredag som jag måste plugga till och ännu en på torsdag nästa vecka. Inte skojskoj!
Nått som däremot är skoj på riktigt är att jag måste köpa ett par nya skor....åhh ja älskar shoes, synd bara att de är så svårt att få tag på några som är riktigt bra. Eftersom jag är så lång har jag ganska stora fötter, och eftersom jag är så lång vill jag inte gärna ha höga klackar så jag blir två meter. Skorna måste alltså vara snygga, sköna, se snygga ut trots storleken, samt ha en lagomt hög klack som inte gör mig groteskt stor men samtidigt klickklackar sådär härligt då man går. Ja ni hör, det är inte det lättaste att matcha alla min krav, men undra när jag ska iväg och leta skor då? Kanske på onsdag...?

Men nu ska jag sussa! Sov gott sötisar!

klipp med tjej med diarré. Fresh.

Blev ingen bio. Istället kom J hem med Frasse mat, mums! Nu sitter vi och tittar på ettan, är nått slags vetenskapens värld eller nått. Snacka skillnad mot att kika på bio. Snart blir det i alla fall fördummande program....Svenska Hollywoodfruar börjar ju kl 21. Haha.
Jag måste förresten skriva två keywords med sidhänvisningar osv nu. Sen blir det boston tea party och sova.

Kolla förresten vilket pinsamt klipp! Gud ja hade skämts ihjäl!


Vilken film?

Hej! Kom hem för typ en timme sen. Måste lägga mig och sträckläsa en bok tills imorgon och även skriva keywords. Måste snabba mig, jag och J har nämligen planer på att eventuellt gå ut och äta eller gå på bio ikväll.
Några tips på vad vi ska se? Snabba Cash? Shutter Island? I love you Philip Morris?

Lääääsa....

Fkking realia.

Godmorgon! Ska iväg på skolan snart, tror vi har sista realialektionen idag inför tentan på fredag. Jag kan ju säga att jag inte är det minsta förberedd. Det är så jäkla mycket man ska kunna, så jag vet inte riktigt hur det ska gå till. Aja, går det åt skogen så finns det ju omtenta....även om det suger.

Nu måste jag snabbfrulla. Hörs senare!

Home sweet home.

Tja! Sitter hemma i Umeå nu igen efter en helt underbar helg i Övik. Blev ju nykter hela helgen, dock är jag ungefär lika trött som då jag har festat hela helgen (om inte tröttare), ni ska veta att det är inte bara att hänga med en liten ettåring hela dagen och natten, man blir trööött. Men han är gosigast någonsin, om man ligger i soffan med han på magen och säger "gosigosigosigosi" så gosar han ner ansiktet och kinden mot brösten eller magen och ser jätteglad ut. Bästaste!
Håller på att laddar in bilderna från kameran nu, kanske bjuder på några härliga bilder sen om ni har tur. 
Först ska jag kika lite på "Ballar av stål" och sen se på slutet av Wallander, tror jag redan har sett den så då börjar vi med Ballarna. 

Svar till Malins kommentar: Tja! Jag tycker hon är lite söt, särskilt då hon blir så chockad då hon vinner, eller mitt i låten då hon sjunger, blundar och dansar. Söt då liksom!
Svar till Elins kommentar: Ha! Jag tycker också det är bättre då jag är med och kan hålla koll på dig. Till helgen!

Ola´s Unstoppable en ripoff?

Början på Olas låt "Unstoppable" från melodifestivalen 2010 är ju lite av en ripoff av melodin i Lena Ph´s "Stjärnorna" från typ 1995. Lyssna på början av Olas låt, och 40 sekunder in i Lena Ph´s låt och avgöra själv.

 


Melodifestivalen.

Anna Bergendahl är ju söt, så det va väl bra att hon vann. Eller ja, allt är väl bättre än den där jäkla tjejgruppen som döpt sin grupp efter en töntig liten blomma. Varför hade en av tjejerna blöjbyxor? Varför låtsades en annan tjej spela dragspel? Och varför sjunger "småtjejerna" en låt med massa anspelningar på sex och som är en jävla ripoff på Sareks gamla låt. Why? Jag blir så irriterad. Jag sa då jag tittade på programmet att om de hade vunnit hade jag bojkottat Eurovision och Melodifestivalen nästa år. Tvi vale.
Förutom Anna då (som förövrigt är väldigt söt då hon sjunger och dansar) hade jag gärna sett Pernilla Wahlgren med sin tvättäkta schlager, eller Erik Saade med sin sköna discodänga som vinnare. Salems låt är också bra, den kommer jag lägga till på min spotifylista snarast möljligt. Och kanske får jag se honom live nästnästa helg...om jag får ur tummen ur röven någon gång och köper en biljett till Umeopen. Dit ska Melissa Horn mitt hjärta också. Måstemåstemåstemåste köpa biljett...

Nu ska jag ringa J och sen sova.
PS. Elin är förresten ute och festar ikväll (inget ovanligt iofs men), håll gärna ett öga på henne åt mig om ni/nån ser henne!

Pussnatt!

Söta systersonen!

Som jag sa tidigare, det är inte lätt att sitta vid datorn då Walter är vaken. Datorn är det roligaste han vet, det låter så roligt då man slår på knapparna och man kan ju flippa skärmen upp och ner. Skit kul alltså!
Han blev lite lugnare då jag satte på camen och han fick se sig själv. Tog lite roliga kort! (när syrran hörde att vi tog kort blev hon linslus och ville vara med på ett hörn hon med)

Dom är så suddiga för att Walle vägrar sitta still...men vi är söta ändå, eller hur?!

  

Ps. Låten med Mando Diao som jag tänkte på heter You can´t steal my love. Awesome låt!

Ojoj.

Hej! Full rulle idag! Vaknade kl 7 och begav mig till skolan strax efter åtta. Jobbade effektivt på vårat grupparbete i realia till kl var 11:45, då åkte jag buss till övik och här sitter jag nu. Har lekt med Walter hela dagen och mer blir det innan han ska sussa. Imorgon firar Walter sin första födelsedag. Lite coolt!

Man kan förresten inte ta fram datorn för då är Walter framme och slår på skärmen.

Sorry för dåligt uppdaterande. Jag återkommer kanske senare!

Tjarå!


Nu är det dags att säga...

godmorgon! Ska snart iväg på skolan och fixa grupparbetet i realia inför på måndag. Sen åker jag till Övik och myser med hela familjen, kommer bli sweet! Tydligen ska jag och mamma vara barnvakt åt lille Walter på lördag för att Emma, Jonas och pappa ska på hockeymatch. Kommer bli skoj, dock får mamma ta hand om skitgörat...alltså att byta blöjor osv. Det är inte lika skojigt, särskilt inte när han vägrar ligga still och man måste byta blöja medan han står.
Aja, dags att slurpa i sig sista juicen och sen borsta gaddarna!

Ps, hörde en skitbra låt med Mando Diao igår, kommer inte ihåg vad det heter, men jag återkommer med det!

Nu är det dags att säga....

Godnatt!

Hejdå maten.

Oj såg att jag skrev förra inlägget redan för typ 50 min sen. Och jag har hunnit med massor sen dess, jag har varit upp på vinden, jag har käkat...och det viktigaste, jag har städat frysen. Hittade massa vegmat som gick ut år 2006. Inget jag vill äta precis, så det åkte i soppåsen på en gång. 
Anledningen till varför jag har så mycket gammalt är för att mamma tömde sin frys hemma för typ ett år sen och skickade upp massa vegmat till mig som hon hade hittat i någon gömma, och (eftersom jag är enda vegetarianen i familjen så gör de ingen nytta där hemma) och inte kollade jag på datumet då utan slängde bara in det in i frysen. Så har det legat där orört forever!
Nu kan jag säga att det ekar tomt i frysen....tror jag slängde minst 10 lådor. Det är maaassa pengar det mina vänner. Tur att mamma var så snäll när jag klagade lite över min situation att hon gick med på att hon ska handla mat åt mig i helgen, då vi är i övik, som jag kan ta med upp. Awesome!
Full frys sen igen då, som det ska va!

Nu antikrundan. Bis später!

hungrig.

Nu är jag hemma. Måste laga mat men jag vet inte riktigt vad jag är sugen på. Önskar jag hade en personlig kock och städerska, hade varit awesome att komma hem till ett städat rum och ett lagat mål mat på bordet.

Imorgon drar jag i alla fall till Övik. Måste kolla upp vilken tid jag ska åka bara. Vill vara framme lagomt till middagen så jag får mumsig mat. Mihiih.

Mat var det jag! L8r.

Hem och äta lite vegatariskt?

Nu sitter jag i UB istället med min egen dator, tyvärr så blir inte det så länge till då det visade sig att jag glömt datorsladden hemma. Smart tjej!
Ja orkar nog inte plugga så länge idag ändå, har typ haft ont i huvudet hela dagen så jag vill mest hem. Men innan jag går hem ska jag se till att ha gjort minst 10 sidor i Vokalbulären inför nästa tenta om typ två veckor. Jag ska för första gången i mitt liv försöka vara en duktig student och vara ute i god tid med saker och ting. Heja mig.
Appropå heja mig så vet jag inte om jag har sagt det redan men jag klarade fonetiktentan, så jag slipper göra omtenta, tjohohejtjoppfalleraaah va bra.

Eftersom datorn håller på och dör så ska jag runda av det här nu med att bjuda på en rolig bild.

Personalen på Coop på Ersboda kan tydligen inte stava så duktigt märkte jag då jag var där i....eeh, måndags?



Blablabla.

Tjah, sitter i Språklabb tillsammans med klassen och ska försöka spela in nått till Culture Studies, tvi vale vad hemskt det är att lyssna på sig själv. Jag låter som en liten bäbis. Men det måste väl bli gjort antar jag.

Hörs l8r!

Lindis.

Sitter i Lindis med Elin, försöker plugga Realia men det går sådär. Hatar min realialärare, han är världens mest opedagogiska person, ever!
Imorgon har jag culture studies, det är roligt. Hellre tusen lektioner med Culture än en med Realia, men tyvärr får jag inte välja. Har tenta nästa fredag, så det är väl bäst jag sätter fart.

Nu ska vi tydligen köpa fika. Mums!
L8r!

Frida - En fullträff!

Dom har korsat fram ett nytt äpple märkte jag igår på Ica, det heter Frida!
Så här står det inuti foldern som jag tog med hem: "Välkommen Frida!", "När man korsar fram nya sorter så letar man efter en god blandning av egenskaper, och Frida blev en fullträff!", "95% av de som smakade i provodlingen tyckte att Frida var god eller mycket god."

Jag finns som äpple, tjoho, ganska roligt, prova mig vettja!


Sms-skrivaren

Jag måste sluta skicka så mycket sms, har sparat de jag skickat den här veckan, 144st. Lite väl mycket kanske.
Hur många skickar du i veckan?

Hus.

Ååååh älska House.
Sitter och tittar på nya avsnittet i säsong 6 nu. Det handlar om en bloggare, could have been me, haha!

pluggiplugg.

Det gick faktiskt riktigt bra på litteraturen. Vi gick nämligen aldrig igenom det vi skulle ha förberett, istället babblade bara läraren på, och det va ju ganska soft. Har förövrigt varit en bra dag, kände mig skapligt duktig på översättningen och det va ju najs, men det allra bästa är att vi fick veta resultatet på fonetiktentan idag...tjiho jag klarade den! Inte med någon större marginal, men ändå, att slippa skriva omtenta är det bästa jag vet.
Just nu sitter jag och ska försöka fixa inför torsdagens kulturlektion och nästa veckas översättningslektion. Borde även plugga realia men det är så jävla tråkigt så jag orkar inte. Borde börja med Vokabulären del 2 med, kanske blir lite sånt efteråt.
Aja, nu ska jag ta tag i det här! L8r!

Jag älskar fortfarande.
Lady Gaga - Paparazzi

Jävla litteratur.

Godmorgon! Började dagen med ett stort glas juice (skönt med svalka i stackars halsen) och några riskkakor. Snart dags att sminka och sen bege sig iväg på skolan. Har litteratur idag, jag tycker att det är ganska intressant att få höra hur folk tolkar olika böcker och hur de uppfattar saker helt annorlunda mot för hur till exempel jag tycker saker och ting är. Vilka som är goda, vilka som är onda osv. Det jag inte gillar med litteraturen är att vi måste skriva uppsats om en av böckerna vi läser, göra en thesis statement och sen hitta tre paragrafer i boken som styrker vår tes. Jag haaaatar att leta i böcker, skriva uppsats och att inte få skriva "Jag tycker att...jag anser..." osv, nä allt man säger måste kunna styrkas genom minst ett avsnitt i boken. Bläh.
Vad jag har på lektion nr 2 idag har jag ingen aning, hoppas det blir en trevlig överraskning. Bästa överraskningen vore om den helt inte fanns...

Ikväll är det Cougar Town! Yiippiieeyah, glöm inte att titta!

Svenska hollywoodfruar.

Ikväll börjar svenska hollywoodfruar. Det är alltid roligt att titta på och fascineras över vilken syn de har på pengar och livet i sig.
Roligast är ju bruttan här nere, läppstiftsgalningen och nya Maxrösten.
Maria Montazami.


Liten blir stor.

Hej allihopa! Ligger i soffan hos J, har precis svullat i oss massa god mat. Det jobbiga är bara att min hals är typ död, så det gör ont varje gång jag sväljer. Dessutom så har jag nysit minst 6 ggr idag, inte okej.
Ligger och tittar på en film om Irlands frihetskrig, men egentligen borde jag väl plugga. Får göra det imorgon istället, ja skyller på att jag är sjuk.
Till helgen blir det i alla fall lugnt, söta lilla rara Walter blir stora pojken på lördag och fyller 1 år. Helt sjukt att han blivit så gammal, känns som alldeles nyss jag höll i han och han var liten som en fågelungen. Snart är han stor nog att skrika "Moster!" efter mig och har mig lindad runt lillfingret. Så till helgen ska jag alltså ner till Övik och gratta sötisen. Tror jag åker på fredag redan, så jag får mysa riktigt ordentligt.

Jag har förresten två roliga bilder ni måste få se sen, fast dom är på mobilen och jag har ingen sladd med mig. Får bli imorgon. Istället får ni se två bilder på Walle!
Puss och hej på ett tag!

 Walter 2 veckor.  Walter ca 8-9 mån

sjuk tjej.

Kul, nu har jag blivit förkyld. Ont i halsen, ont i huvudet, rinnig näsa, rinniga ögon. Måste till skolan ändå, har massa att göra, och imorgon är det obligatoriskt så då får jag inte heller vara hemma. Blääh.
Sminka och borsta tänderna nu, hörs senare!


Död hals.

Har satt mig vid J´s datorn nu. Dom är och donar med massa jobb och jag ligger hemma och är sjuk, tvi vale vad ont jag har i halsen. Ska iväg på ica snart och köpa lite gotta att trösta mig själv med. Även en loka tror jag är bra för min stackars hals. Ha en fortsatt bra söndag!

Som svar på Linnéas kommentarer: Han heter tydligen Martin Emetnäs eller nått sånt, hade ingen aning jag! Och remains of the day är bra, fast lite jobbigt att han ska tänka tillbaka så mycket. Snart utläst i alla fall! Jag läser engelska A just nu, medan jag väntar på att få läsa Turismprogrammet till hösten.  


resultatet.

Sådärja! Två timmar senare är två vegpajer och en kladdkaka bakad. Här nere ser ni resultatet (om ni tycker dom ser lite konstiga ut i formen så är det för att det är alluminiumformar).
Det är mitt favoritrecept på vegpaj som jag modifierat lite grann för att det ska bli ännu mumsigare. Hoppas bara dom andra gillar det också! Nu ska jag in i duschen och fundera vidare på vad jag egentligen ska ha på mig ikväll.

Puss hej!


mat,mat,mat.

Nu sitter jag hemma igen. Ska snart sätta igång och laga paj och kladdkaka inför ikväll. Men först måste jag käka lite frulle, åt aldrig hos J för grabbarna grus hade "glömt" att diska, blev inte så sugen på att äta då det var så smutsigt där. Jag har ont i halsen också, aj. Vill inte bli sjuk, har inte tid att bli sjuk.
Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll med...kanske kavaj och nått snygg till, men frågan är vad. Och det är så svårt att gå ut i kavaj, jag får som inte plats med den under jackan. Utan då måste jag pula ner den in väskan och då blir den skrynklig och då blir det inge snyggt och ja...ni förstår problemet. Men det där tar jag itu med senare, nu måste jag som sagt käka frulle och laga mat/efterrätt.

L8r!

Tänkte försöka mig på att mobilblogga!

Ligger i sängen i holmis, har precis sett skräckfilmen som gick på ettan "1408", den var ganska bra, lite överdriven i mitten men bra början och bra slut. Två av fyra somnade och en av dom snarkade i mitt öra, det var dock ganska bra, jag fick liksom en anknytning till verkligheten, haha! Nu ska jag läsa lite i boken och sen sussa. Godnatt alla sötisar!

Ballerinabetyg och städtant.

Hej igen! Nu har jag provat ballerinakladdkakan, både med mjölk och utan. Jag blev inte så betuttad som jag trodde att jag skulle bli. Den smaka typ vanlig ballerina fast lite mer chokladigt kanske. Så saknade jag lite det där hålet som är i översta kexet. det hade dom tagit bort. Men okej, de smakade gott, jag kanske hade haussat det lite väl mycket så det är därför jag inte blev så starstruck som ja trodde jag skulle bli. Den får betyg 3 av 5...Men nu har jag ju provat i alla fall!

Gud vad jag har varit duktig idag förresten, har storstädat badrummet, har duschat, har läst tre kapitel i boken inför nästnästa tisdag, har dammsugit rummet, har varit med soporna, har städat garderoben, också har jag diskat. Duktig tjej!
Ikväll blir det tydligen taco-buffe på Kajutan i Holmis. Kan ju bli trevligt, jag slipper ju laga mat i alla fall, så hoppas jag får en öl. Götta.
Tjarå!

Produaktiv.

Hej igen, Har inte hunnit prova kakan än, håller på och tvättar, läser "The remains of the day" och ska hoppa in i duschen nu. Kanske att J kommer om någon timme och hämtar mig med, så ska vi ut till Holmis, käka middag och eventuellt basta med Stefan och J´s brosa. Måste svänga förbi Elin först och hämta min vinbox. Ingen helg utan alkohol tydligen.

Ska kanske spaá lite också, typ måla tånaglar och sånt. Vi ska ju ha Swedish Dinner tillsammans med utbytesstudenterna på lördag, då vill man ju vara lite extra stilig...eller?
Duscha var det ja!


Ballerina kladdkaka. Äntligen!

Tjoho! Idag fick jag tag på Ballerina kladdkaka, ska prova senare idag och lovar att berätta hur jag tyckte dom va. Jag tror det kommer bli mumsigt!


Angående melodifestivalen?

Får dom spela låtarna som har gått direkt till finalen, innan finalen?
För Anna Bergendahls låt finns nu ute på Spotify...


Barn och bröst.

Gud va alla ploppar ut ungar och förstorar brösten nu för tiden! Inte för att jag har någonting emot det, det är bara nått jag har iaktagit.

Nu sova. Godnatt!

Försöker få rutin.

Kom ganska precis hem från Aqp. Va jobbigt idag, men nu känns det skönt! Inte blev det nå holmis heller, det orkar ja inte. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll igen och upp tidigt imorgon och plugga. Kanske även göra ett femte försök och försöka få tag på Ballerina Kladdkaka. Det känns som bra pluggmotivation.
Nu ska jag slapptitta lite på tv, käka lite och sen susse.

Här nere är förresten en galen bild från korremiddagen vi hade för ett tag sen. Söta vi är va??
Anders, Jag, Jonas, Anders, Tess och Marre. Awesome gäng!


AQP

Sitter i Lindis tillsammans med Elin. Snodde hennes dator en snabbis och skickar iväg ett inlägg. Jag bokade in mig på Aqua Power ikväll kl 19:30, så jag ska hänga på skolan tills dess tänkte jag. Ska eventuellt ut till holmis efteråt, men jag vet inte än...

Nu: Plugga realia!
L8r!

12timmar!

Cheese louise. Jag har sovit tolv timmar i streck. Skönt! Var väl flera år sen jag gick och la mig kl 21, men igår gjorde jag det och det va ett mycket bra beslut. Känner mig utvilad och redo för en dag med massa plugg.
Ska nog iväg på IKSU ikväll med, va längesen sist, har haft så mycket att göra i plugget. Blir nog Aqua Power om det finns någon plats för mig.

Nu, svepa ett glas juice och sen borsta gaddarna och dra på Culture studies lektion.

Tjipp!


Cougartown<3

Glömde förresten säga att Cougartown va ju roligast ever! Courtney Cox va grym i rollen. Snygg är hon också, skulle gärna se ut så där då jag är 40+.
Kika du med, nästa avsnitt visas på tis kl 22. 
Men nu godnatt!


Mättast!

Kom ganska precis hem från pizzabuffé på scharinska. Gud så mätt jag är, man skulle tro att jag inte har ätit på en vecka. Tryckte pizzaslice och tzatziki som en galning. Men gott var det! Nu ska jag lägga mig raklång på sängen och leka död. Usch så mätt o trött jag är.
Jag har förresten inte sett nått på svt om att jag är med och fumlar mig i tv. Skönt. Ni får väl hålla ögonen öppna och informera mig om ni ser mig. Haha!

Kanske festa imorgon förresten? Jag blev lite sugen på att gå på Krogenkrogen och titta på när folk sjunger dåligt i kareoken.

L8r!

Mättast!

Kom ganska precis hem från pizzabuffé på scharinska. Gud så mätt jag är, man skulle tro att jag inte har ätit på en vecka. Tryckte pizzaslice och tzatziki som en galning. Men gott var det! Nu ska jag lägga mig raklång på sängen och leka död. Usch så mätt o trött jag är.
Jag har förresten inte sett nått på svt om att jag är med och fumlar mig i tv. Skönt. Ni får väl hålla ögonen öppna och informera mig om ni ser mig. Haha!

Kanske festa imorgon förresten? Jag blev lite sugen på att gå på Krogenkrogen och titta på när folk sjunger dåligt i kareoken.

L8r!

Intervjuad av SVT.

Oh herregud!
Ja satt alldeles för mig själv utanför UB på universitetet och käkade ur min matlåda med ris och vegbullar, så ser jag att ett tvteam kommer in genom dörren och jag gömmer mig så mycket som möjligt...typ tittar ner i tidningen jag läser, stoppar munnen full med mat, pillar med telefonen, ja ni vet.
Så börjar jag läsa någon intressant artikel och glömmer helt bort tv-teamet, så hör jag helt plötsligt: "Ursäkta, kan jag ställa en fråga?" Så tittar jag upp, (fortfarande fullt med mat i munnen) och har en kamera uppkört i ansiktet. Tuggar frenetiskt för att kunna svara "Eeeh, näääh..", men reportern ignorerar mitt svar och visar en bild istället....
"Känner du igen den här mannen?", 
jag tittar på han och säger, "eeh nee..."
"Du känner inte igen han alls?"
"jo kanske" säger jag, "han är väl med i nått naturprogram kanske?"
"Vet du vad han heter?" frågar hon igen.
"Nej...?"
"Du tittar alltså inte på Mitt i naturen?"
"Nej."
"Du har aldrig sett mitt i naturen?"
"Eeh jo, när jag var liten kanske, men inte nu längre..." säger jag lite ursäktande.
"Okej, tack!" säger hon och är på väg att gå vidare, så säger hon precis innan hon vänder på klacken "Vad heter du förresten?"
"Eeeh....Frida"
"Okej, tack!"
Under hela tiden hon ställde frågor kämpade jag för att svälja riset jag hade i munnen. Nu är det bara att hålla tummarna för att de inte får för sig att lägga upp det här på svt-play eller nå. Vill verkligen inte se mig själv på tv med munnen full av ris, dålig hållning och stakandes till och med på frågan om vad jag heter. Tvi vale. 


Mannen på bilden var tydligen programledaren i Mitt i naturen.
Hade ni vetat vad han heter??


Ge mig en ballerina kladdkaka?

Just ja! Vet inte om ni såg men jag Twittrade tidigare idag om att jag skulle gå på affärn och köpa Ballerina kladdkaka. Det skulle bli mitt fjärde försök att få smaka på den där (vad jag tror är jättegoda) kakan. Jag tänkte köpa för redan en vecka sen, men då var det slut, så va jag på ica Holmsund i söndags, slut. Och nu när jag var på ica ålidhem idag, slut, konsum ålidhem, slut.
Nääääär ska jag få smaka egentligen??! Bjud mig på en sån kaka pleeease.

Nu Cougartown! Tv-kväll med vissa inslag av pluggande, bra tänkt!

DD och plugg.

Det var som jag trodde. Kände på mig att den där Andreas och Marck skulle bli besvikna och sårad. Däremot blev jag glad om än lite förvånad att han Charlan ville träffa Josefin efteråt. Det kändes lite som att han var en person som går mycket efter utseende, och som han reagerade då ljuset tändes verkade det inte som att han blev så imponerad. Jaja, kul för dom i alla fall.
Hur gick det sen frågar jag mig.

Vet ni vad jag har gjort nu? Jo jag har varit duktig och skrivit ut massa sidor om Colanisation och Decolanisation och då menar jag verkligen massor, närmare 43st faktiskt. Det ska jag läsa och förstå imorgon tänkte jag, wish me luck!
Alltså det är verkligen mycket att göra i skolan just nu. Jag borde även ta tag i och plugga inför nästa Vokabulärtenta som är om lite mindre än en månad. Jag fick tillbaka förra tentan vi gjorde idag, var 2 poäng från VG, så det känns lite surt. Men glad är jag!

Nu Despi. Later kanske!

Dating in the dark.

Tjah!
Har varit en ganska bra dag idag. Var väldigt produaktiv i slutet av den då jag satt i datorsalen på UB och gjorde bort två uppgifter, en tills på tors och en till nästa vecka.
Nu sitter jag i sängen hemma och ska titta på det nya programmet "Dating in the dark", känns som ett jäkligt pinsamt program. Dom ska alltså blinddata i totalt jävla beckmörker. Uscha, känner på mig att jag kommer skämmas jättemycket om tom typ tar på varandra eller flirtar järnet eller typ blir jättebesvikna när ljuset tänds. Jag hade aldrig vågat varit med! Jag tror nämligen att jag hade blivit ganska poppis i mörkret...ja tror liksom att jag hade kunnat sälja mig själv ganska bra med humor och genom att typ hålla borta pinsam tystnad osv. Men sen när det är dags att tända lampan är jag rädd för att de skulle bli besvikna och tycka att jag är ful eller att min personlighet inte matchar mitt utseende. Hade nog blivit väldigt sårad då om jag "känt" något tidagar.
Aja, skit samma, det är ju ändå inte jag som ska vara med. Nu håller jag bara tummarna för att jag inte ska skämmas ihjäl och att ingen av tjejerna/killarna blir sårad.

Tjipp!

57 av 350s.

Godmorgon!
Min första lektion idag är litteratur, tanken är att vi ska ha läst ut en bok på 350 sidor. The God of Small Things heter den, jag hann läsa 57 sidor, sen blev jag tvungen att lämna in den på Universitetsbibloteket igen, inte så lyckat. Jag har i alla fall hunnit skrapa ihop två keywords och lite text....tack wikipedia!
Nu blir det frulle!

Min Twitter hittar du här!

L8r!

6 härliga killar och varför jag gillar.

Justin Bobby - Jävligt porrig!

 

Johnny Depp - Jävligt porrig nr 2!



Neil Patrick Harris - Jävligt rolig!



Jim Carrey - Jävligt rolig nr 2!



John Mayer - Jävligt skön röst och porrig kille!



Moneybrother - Jävligt skön röst o porrig kille nr 2!




Vilka är dina favoriter?

Tweet tweet.

Jag ska förresten ta tag i mitt twittrande. Det va faktiskt min lärare som sa idag att vi inte fick gå ut på facebook på lektionen, men skulle vi absolut göra något så var det bättre att vi twittrade. Så jag skickade direkt iväg ett tweet och kom på att det faktiskt är ganska roligt. Synd bara att man (vad jag vet?) inte kan få andras tweet direkt till telefonen som de får i USA.
Aja, följ min twitter så följer jag eran -->  Fridolita

Barn.

Syrran va nyss här med sötaste Walter. Jag vill också få en liten söt ungen och gosa med. Så mysigt!

Nu måste jag dock plugga...ni vet, plugga först, dagdrömmande och tv-tittande sen.

Tjarå!

RSS 2.0