Im alive!


Hej bloggen, jag är inte död, fick faktiskt tillbaka min sladd för lite mindre än en vecka sen, men jag har haft fullt upp. Har jobbat, partajat, hängt med familjen och varit på Peace and Love, grymt!
Tänkte ja ska berätta om allt  imorgon, när jag kommer hem från stranden alltså.

Godnatt!


Long time no seen!


En vecka och två dagar sen jag skrev sist, det betyder att det fortfarande är minst en vecka och fem dagar kvar till jag får min sladd och kan börja leva mitt datorberoende liv igen.

Just nu sitter jag i alla fall hemma i skogen vid mamis dator. Har tillbringat två härliga dagar i Övik med syrra, Jonas och deras sötis son Walter. Massa gos, skratt, skrik, dregel och myspys. Igår åkte vi fullproppad bil ner och idag vaknade jag upp i min härliga säng.
Syrran och kompani är i stan just nu men kommer hit senare ikväll, tjoho, då är typ hela tjocka släkten samlad, kusinerna Sara och Lisa kommer nämligen också hem. Imorgon ska vi grilla allihopa och jag hoppas på soligt och fint väder. Just nu är det lite monligt och snart börjar det väl regna.....typiskt liksom, bara för att jag har sommarlov i fyra dagar så ska det vara sämre väder än det varit på hela våren typ.
I helgen blir det alltså vitt, det känns bra, mycket bra. Vad som händer nästa helg på midsommar vet jag däremot inte, eventuellt blir det jobb, ska börja på Möljen på  tisdag och sen får vi se hur mkt mer det blir i veckan. Blir det inget galet partaj på fredag så kan jag väl lika gärna jobba, eller hur?!

Aja, det va den uppdateringen det, nu ska jag ta och käka jordgubbar med mjölk och se efter varför katten Muff skriker så mkt, har han eventuellt kommit in med en råtta?

L8r!

Hej bloggen!


Sitter i en datorsal på Uni och väntar på att nästa lektion ska börja.
Har inte bloggat på 5 dagar och 12 timmar. Det beror på att min dator dog när Mallan och Johanna kom upp, eller ja, snarare är det så att sladden är sönder och batteriet är slut, nu har jag skickat in sladden på lagning och de ska återkomma om typ 3 veckor....jag kommer alltså inte blogga särskilt ofta nu på ett tag.
Tack gode gud för att jag fick ut  mitt VFU-arbete iaf och slipper börja om.

Men jaja, nu vet ni i alla fall att jag kommer hänga på Uni hädanefter, sisådär från och med kl 08 till kl 23 varje dag, kul......not!


RSS 2.0