Dåligt förberedd.


Översättningstenta imorgon kl 9:00, är inte förberedd....kommer ju gå dåligt med andra ord. Men efter tentan är det helg och fest, tjoho!
Mallan och Johannie kommer förresten upp, awesome!

Gnatt! 

Idag kommer Mäx "hem"!



Helgen.


Pratade precis med Mallan och fick höra lite bad news angående helgen. Dom kan typ inte komma! Eller ja, Mallan ska försöka se om hon kan ta en buss upp på torsdag.
Anledningen till att inte mitt rum fylls av sötisar från Hudik är först och främst att Linda ska flytta in i en ny lägenhet och den som ägde lägenheten tidigare är dum i huvudet och lät inte henne komma in i lägenheten fören nu i helgen. Idioti.
Den andra anledningen är att Danne ska iväg till Sthlm istället....tydligen ska han iväg på intervju för att bli deltagare i Robinson, och när inte Danne kan åka, då har inte Johanna råd, och då återstår det bara Mallan. Håll tummarna för att hon hittar någon billig buss och kan komma, vore skoj, hon har ju inte varit upp och hälsat på här i mitt rum än.
Ge mig helg.

"You said I must eat so many lemons 'cause i am so bitter.
I said "I'd rather be with your friends mate 'cause they are much fitter."

Skämmes tamefan!


7 timmar.
ca 2 timmar effektiv tid. Inte särskilt bra va?
Malin! Svara när jag ringer då?!

Ett till låttips:
Kate Nash - Mouthwash


Låttips!


Imorse skulle jag rekomendera två låtar till er, men då ville tyvärr inte mitt internet veta av mig. Tack vare Lindell kan jag nu dela med mig.  Dom här låtarna har gått på repeat hos mig nu i några veckor, löve dem! 
Lyssna på dom! Och har du redan gjort det....lyssna igen.
 
Britney Spears - Shattered glass
Kings of leon - Sex on fire

Gnatt.


Hej, klockan är sent och jag är uppe....nu har jag börjat vända på dygnet igen, inte bra.
Förutom det så är jag jäklgt sugen på skogaholmslimpa med ost och fil med hemmagjord jordgubbssylt. Gud så gott det hade varit....

Gurkkung.


Hej bloggen! Dålig uppdatering idag, var första dagen på Uni idag på himla länge och jag var glad. Dock blev jag inte lika glad längre då våran litteraturlärare tog fram en bok och frågade om vi börjat läsa? Neee det har vi inte svarade vi....jaha va synd, för ni ska ha läst ut den till imorgon. Gaaaah, var panik nu ikväll, har läst alla 151 sidor, tog typ 3 timmar eller nå, fy farao.
Boken var föressten skit dålig, ska vara någon slags barnbok och handlar om en halvmeter stor levande gurkkung. Ja ni hör ju hur bra det låter...

 Den kära Gurkkungen.

yupp.


Åh åh vad det är skönt att va naken, svänga med snabel och vicka på baken!

japp ja lever.


Hejhej, har inte blivit nå bloggande idag, har sysslat med andra grejor...typ funderat på vad som hände i slutet av kvällen igår. Det blev nämligen galet. Först var det förfest hos Elin med massa trevligt folk, och det var bara jag som var utklädd, så jag kände mig som det svarta fåret och blev tvungen att hela tiden förklara varför jag såg ut som jag gjorde.
I alla fall så drog dom andra ner på stan och jag gick på Origo, där träffade jag massa kända och okända människor och hamnade tillslut i ett gäng bestående av massa killar från tyskland, dom bjöd på öl och mitt minne från perioden strax innan stängning är helt borta. Imorse när jag vaknade hittade jag min klänning på golvet med en stor lerfläck i röven....så tydligen hade ja ramlat, intressant.

Snart är det i alla fall yran! Ska bara genomlida en vecka på universitet med litteraturlektioner, översättning och pedagogik, på torsdag är det översättningstenta också....men sen efter det är det partyparty! Wohoooo!

"070 - - - - - - - haha kom och gosa med mig ...."

Här får ni en liten försmak!



Bringing the 80´s back!


Hej bloggen...igår va trevligt, skoj och väldigt tyskt.
Vi började med att pimpla lite vin på Elins balle, det var jag, Elin och Johanna, very najs. Runt halv elva blev vi sugna på lite partaj och drog till Jo-hanna och Emma på rullisgatan, där var det korrefest och massa trevligt folk. Bland annat en tysk kille som jag pratade med mest hela kvällen, han tyckte jag pratade mycket bra tyska. Mouahha in your face Anna T!
Efter rullis drog vi ner på E-puben där det blev några fler öl, häng och snack med kända och okända. Petter tyckte att jag borde hitta nå annat ställa att hänga på, att det började bli lite uttjatat att se mig på E-puben hela tiden....

Ikväll är det i alla fall Origo som gäller, och jag ska va ful och 80-talsaktig med skrikiga färger och fult hår. Kommer bli roligt, synd bara att det typ bara är jag som kommer klä ut mig....men jaja.

Nu ska jag laga pizza, sen duscha, måla naglarna, ta på mig mina fula kläder och sen åka till Elin och fixa hair and makeup.

Bilder från ballehänget innan Johanna kom:

 Elin vinar

 Happy camper!

L8r!

!


Nu drar jag till Elins balle.
Tjarå.

Nice dag.


Hejhej! Igår va en bra kväll och idag va en bra dag, toppen alltså!
Började dagen med att gå på min lärare Ingelas dispution, hon har som sagt skrivit en bok om bisatser och skulle nu försvara hennes tankar och påstående. Jag hade inte ätit någon frukost innan, så tror ni att jag blev nå glad eller då vi efter disputionen blev bjudan in till ett rum där Ingela hade dukat upp med snittar och......mousserat vin!
Så tralalaa där stod jag kl 12 på förmiddagen och drack vin tillsammans med min lärare, några av hennes systrar och andra dokterander. Efter vinsippande åkte jag lite lullig ner på stan, mötte upp med Elin och sen hängde jag på stan
 resten av dagen. Försökte hitta kläder till min 80-talsoutfit jag ska ha på mig imorgon då det är international Pub och themat är 60,70 och 80-tal. Kommer bli awsome!
Senare ikväll blir det eventuellt lite vin på Elins balle....ja återkommer om det!

 Mumsfillibabba!

 Fin-vin mitt på blanka förmiddagen!

 Folkfest på stan!

woop!


Ibland tror jag mitt liv är lite väl galet för mitt eget bästa....men jag gillar´t!

BFS.


Mouhaha nu ska jag ska jag fylla in ett formulär och skícka in till Pekka i "Bonde söker fru", spännande va?

Vårstädning.


WoopWoop! Nu ska jag börja med garederobstädningen....har redan slängt in dagens första tvätt. Idag ska allt bli rent, fint och organiserat!

Rööddaagg


Hej världen, idag är jag seg. Tur att det är rött, då har jag anledning till att bara ligga inne och leka död hela dagen.
Imorgon ska jag på föreläsning, sen blir det Lindellhallen och plugg, eller eventuellt en sväng ner på stan för att inhandla alkohol. På lördag är det fest hos Elin, skojskoj!
 Nu måste jag dock ner på Ica och köpa mig frukost/lunch/middag.

Senaste bilderna i mobben!


Perman:

 Perman va hungrig.

Peddan in the Park:

 Elin, Anna å Maria på Partaj!

 Jo-hanna å Calle!

 Jag och Jo-hanna!

 Fullt ös! Maria å Jag.

 Calle, Linnea å jag.

 Så här tomt va det på peddan 04:35 söndagsmorgonen, bara några timmar tidigare var det flera hundra personer där. Awsome!

Annat jox:

 MIn lärare har skrivit en bok som jag fått, den handlar om bisatser.

 Idag mumsade jag och E på sommarens förta mjukis.

 Götta!

Såäre.


Vill man ha nått måste man vara aggressiv och kämpa för det!

Ååååh, nu är jag sotis på brudarna där hemma som hänger på bockarna, käkar pubmacka och dricker öl....jag är också sugen på att festa. Särskilt i det där softa sällskapet, synd att man inte bor närmare Hudik!
 Men nästa helg brudar, då kööööör vi!

Har förresten glömt att berätta att min handledare på praktiken frågade idag om jag skulle kunna tänka mig att vikariera för henne nästa termin. Ojoj, det tackar man ju inte gärna nej till, pengarpengar. Hoppas bara att det går att pressa in vikariat med skola då, det vore himla trevligt.

Nu ska jag duscha...adios!

;


Nu ger jag upp, nu går jag hem.

Pluggmusik.


Ojoj, här sitter man lugnt och stilla i sin ensamhet på Lindell och försöker skriva lite på portfolio, då helt plötsligt så smackar dom upp stora högtalaren, förstärkare, gitarrer, osv här uppe, vad händer egentligen? Vad är det här för tomtar? Vad ska dom spela....spännande, blir till att stänga av Spotify ett tag alltså.

L8r.

Skön dag.


Hejhå!
Vilken perfekt uppvakning jag hade idag, vaknade av mig själv 1 minut innan klockan ringde. Självvaknande är ju det bästa sättet att vakna på, är pigg som en mört nu, och samtidigt glad som en lärka! Varför är ja då så glad? Jo för tralalalaaa, idag är min sista dag på praktiken, känns som julafton!
Har förresten precis käkat en mycket smarrig frukost, åt det som blev kvar av salladen sen igår, samt en liten skål med fil och müsli till efterrätt, götta!

L8r!

Nintendo8.com, i like!


Hej kära vänner, nu har jag surfat runt på Http://nintendo8.com i ex antal timmar och spelat massa spel jag brukade spela när jag var liten. Bubble bobble är ju lätt bäst, vilka minnen!
Det här spelet här nere dock, det fick jag mardrömmar av, varje gång min äldre syrra och kusinerna vilja spela fick jag en klump i magen och kunde inte vara med och "leka", vissa gången var det så illa att min mamma fick säga åt dom att inte spela när jag var med. Mouaha! Soft att va minsting liksom!
Iaf spelet hette Maniac Mansion och handlade om en galen vetenskapsman som hade tagit en ung tjej till fånga för att använda hennes hjärna i ett experiment, hennes kompisar uppdrag är alltså att rädda henne.... och det är massa talande tentaklar och jox i huset med....ja ni hör ju att redan nu låter det läskigt!
Det som är tråkigt med videon är att han som spelar har stängt av musiken...så nu verkar det ju inte så jäkla läskigt längre, right?

Maniac Mansion!

 

Wally.


Ojoj, kom precis hem från ett Aqua Power pass, mitt sista på antagligen väldigt länge eftersom mitt kort gick ut idag, tråååkigt, får försöka hålla igång ändå med promenader och annat.
Hursomhelst så var det ruskigt gott att käka nu, sallad med tonfisk, blandad sallad, cocktailtomater, fetaost och vitlökssås. Blir det till frukost imorgon igen, hamnat i ett beroendetillstånd av olika sallader.

Pratade nyss med Emma, hon skickade nya söta bilder på Walter, gud va han har vuxit!

Kolla bara vilken gofis!!

 Modofan från tidig ålder!

 Trivs i Bamse-tröjan från moster!

Längtar!


Nu är jag igång och längtar igen....först och främst längtar jag tills imorgon strax efter kl 15, då är nämligen praktiken över, woopwoop! Sen så längtar jag så klart lite tills helgen också, det är ju faktiskt långhelg den här veckan, och chansen för att det blir fest i alla fall en av dagarna är överhängande.
Så längtar jag tills på onsdag nästa vecka, för då kommer Mäx till Sverige, så längtar jag tills torsdag nästa vecka, för då kommer mina päron upp, ska också bli najs. Men mest av allt längtar jag tills på fredag nästa vecka, då drar brännbollsyran igång, folket från Hudik kommer upp och alla ska bara njuta och dricka öl i solen.
Kommer bli bästaste på länge!

Lindis.


Nu sitter jag ensam i Lindis igen, är ganska soft faktiskt, skriver nån mening på Portfolio sen spanar jag runt lite på folket här, skriver nån mer mening och sen spanar jag runt lite på facebook. Jag önskar bara att någon kunde komma förbi med en sallad till mig, hade varit smaskens! Känns jobbigt att gå och köpa en själv....samt lämna datorn obevakad. Blöööh. Jag vill ha helg! Då är det sista international puben för den här terminen, och den ska vara på origo, billigt och bra. frågan är om man ska dit eller ikke. Temat är i alla fall 60´s,70´s och 80´s, kan va lite roligt att klä ut sig fult också, fast inte om det bara är jag. Måste i så fall få med nån mer på det hela.....Elin? mihih!

oh yeah


Tjaaah!
Klart tyskalärarinnan ska ha en t-shirt med tysk text?

 Jag önskar du va...här.

Förresten så har jag precis läst att Aqua ska göra comeback efter 10 år, är det riktigt smart undrar jag? Alltså jag gillade ju dom när jag var typ 9-10 år, men nu? I dont think so.... dom måste med andra ord hitta ett helt gäng med nya fans, viel Erfolg!

finally.


Men grattis blogg.se! Först nu kom jag in på bloggen, först nu kunde jag läsa andras bloggar. Tur man är nattuggla!
Vet egentligen inte vad jag vill ha sagt, typ bara att jag köpte bananer idag och blev ruskigt besviken, dom smakade eeeekligt. Min manngrynsgröt blev inte heller så bra, glömde saltet, men nästa gång är jag säker på att det kommer smaka yummy!
Jag längtar tills på lördag också, då blir det fest igen, antingen på Elins balle eller kanske hos Linnéa, vilket som blir toppen tycker jag!

Jag är förresten nöjd med mitt liv just nu.

Skills.


Jag fick nyss en craving efter mannagrynsgröt, Marre fick en craving efter att planetera om våra blommor. Jo nog är vi lite speciella i den här korren.
Ganska direkt efter att jag insåg min craving kom jag på att jag aldrig har lagat mannagrynsgröt, så jag blev tvungen att googla, lät ju inte allt för svårt....


Mannagrynsgröt 4 port

4 dl mjölk
4 matskedar mannagryn
Lite salt

Koka upp mjölken. Vispa ner mannagrynen och rör om.
Salta och låt koka 4 - 5 minuter. Rör då och då.
Servera med socker och kanel.

Kl 19 är det dags för AQP, I like!


Nya The Killers!


Här är den nya singeln med The Killers från deras skiva "Day and Age", vet inte om jag gillar den än, men efter några lyssnar så gillar jag den säkert, brukar ju vara så. Dock tycker jag att The Killers låtar va bättre förr, ni vet med "Mr Brightside", "Somebody told me" osv....det är bra låtar det!



Uppfarten.

Godmorgon!!
Oh my gooood, idag ska jag inte göra annat än att hålla lektion och hålla lektion....eller jo, jag ska på nå jävla personalmöte med, helt ovärt. Till saken hör också att mina lektioner är väldigt dåligt förberedda, allt hänger på att eleverna är pratsamma och sugna på att dra ut på lektionen lite. Jävligt tidigt är det också. Suck.
Vi är i alla fall inne på sista veckan av praktiken, känsla är underbar! Snart är det alltså dags för lite mer kvalitetstid med mitt kära universitet, awsome.

L8r!

Stick with it!


Fotoskolan.
När du vet vad som "works for you", håll dig till det! Elin och jag ser ut att ha hittat our thing nu.
Le stort, ha en vän bredvid dig, håll en 5.2a i din hand och va lite lagomt salongsberusad, då lovar jag att det blir en fullträff varje gång.








Jahapp.


Jo förresten, den här låten vann ju tydligen Eurovision.
Jag tycker han sjunger dåligt....och han ser ut som en 13-åring. Inte för att Malena va bättre men...


redirection.


Idag är en soft dag. Jag är för soft för att koppla ihop telefonen med datorn, så ni får se till att klicka in er på Elins blogg för att se bilderna från igår, enjoy!

aja.


Jag skulle ljuga om jag säger att jag inte är lite besviken över gårdagen. Kanske för att jag hypade kvällen så mycket, aja, det va skoj iaf, men inte så skoj som jag hade hoppats på.

Nu måste jag plugga, fast för att klara av det måste jag ner på ica och köpa lite plugg-godis. Namnam!

Den här bjuder jag på!




Ansiktsmask och tånagelsmålning....här går vi all in!

bra däääär.


Jahapp, då har jag avverkat allt på min lista.... i alla fall allt utom det där med att duscha. Apoteket va tydligen stängt på lördagar och söndagar, permans bur är nu ren och fin, och golvet har jag dammsugit. Nu måste jag bara lägga upp resten av dagen, när ska jag diska? när ska jag duscha? Hur ska jag ha håret? Ni vet livets stora frågor hänger över mina axlar...

363 anmälda. Sa jag att det kommer att spåra??

oh yeah


Idag är idag och jag är glad. Snart måste jag iväg på Apoteket, för jag är nämligen lite osäker på när dom stänger, sen blir det dammsugning, städning av Permans bur och efter det duschning och allt annat man måste göra inför kvällen.
Pepp, peppare, peppast, i den ordningen går det...och just nu ligger någonstans mellan pepp och peppare, är fortfarande lite trött, men ge mig två-tre timmar så är jag garanterat mer pepp än peppast!!

Tjarå

I like.


Ojoj, nu har jag och Max pratat på skype i typ en timme. Det började med att han hjälpte mig med en översättningsuppgift jag har gjort till eleverna på skolan, och det slutade med att vi tipsade varandra om en massa braig musik på Spotify. Very nice!
Förövrigt så har jag hittat en låt som jag ska spela hela dagen imorgon....den är så jäävulskt bra. Gillar ni den inte så är det faan bäst att ni vänjer er, den kommer gå på repeat.

Godnatt, jag ska lägga mig i mina nybäddade sängkläder och försöka få en hel massa skönhetssömn nu. Tjarå! 

Kommer spåra.


Oh my god, nu är det uppe i 342 st personer. Jag blir bara mer och mer pepp, kan nog inte bli peppigare just nu. Det känns bra att jag är hemma ikväll iaf, liksom laddar upp ordentligt! Visst jag hör att det är massa fullisar utanför mitt fönster (jag har ju liksom fyllestråket utanför, särskilt efter kl 02 då folk ska på Baloo), och visst blir jag lite sugen jag med, men bäst att hålla emot, då blir det galnare imorgon.
Jag ska ha min fina halvnya kjol och min nyköpta body med tre hela knappar. Flashy!

Nu filmtajm. L8r!

Imöra!


Nyss hemkommen och har tryckt en sallad. Göttans! Har även städat lite, men inte sådär ordentligt som jag borde, det får bli imorgon istället, då ska jag dammsuga och sånt.....fööööööör, Imorgon smällere! Då äre det Peddan in Park som gäller, och jag är peppast. Elin och jag pratade om det idag, det är lite som julafton, woop!
Jag har ju tidigare sagt att det blir förfest här, kommer bli sweet....saken är bara att jag har ingen koll på hur många som kommer, vet än så länge bara att Elin och Jo-hanna är säkra gäster. Räcker ju i och för sig gott det med, mihihi!

Aja, nu tv-tittande resten av kvällen. Hörs!

Tralaalaa!


Kolla min nya mysiga tröja! Köpte den igår och är redan störtförälskad, den är så somrig, bylsig och härlig.
Anledningen till att jag ser så sur ut på kortet är för att ja inte sitter ute i det fina vädret utan måste sitta inne på Lindis och uggla.
Förövrigt så var ja nyss till vårdcentralen och hade två personer pillandes i mina öron. Tadaah hobbyläkaren Frida hade rätt, det är öroninflammation, frågan va bara om den var på väg att bryta ut eller om den höll på att läka. Hur som helst så fick ja recept på nå ördroppar jag ska droppa i örat 3 ggr per dag. Skojskoj.


Morgonens Favoritlåt:


http://open.spotify.com/track/2TBwIEhkzVeMQ5bUlDaOlb


Ayo Technology - Milow

"Baby It's a new age,
You like my new craze
Let's get together
Maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,
Spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here,
you got me saying

Aayooh
I'm tired of using technology,
Why don't you sit down on top of me
Aayooh
I'm tired of using technology
I need you right in front-- of me"

sweet tune.


Nu ska jag somna till den här låten: http://open.spotify.com/track/5JHVY8cOtGvedCy9Jwi1k4

As Tears go by - The Rolling Stones

Ge mig lördag.


Tralalaa för att nu har vi gått över 302 personers strecket! Kommer bli galet. Förfest hos mig med singstar, alkohol och god stämmning. Bor du i Ume och jag känner dig så är du välkommen du med!

tidig kväll.


Hellu! Jag är typ död. Hade lektion idag, och det va krävande, först på grund av att jag typ inte sovit något, och sedan för att min universitetslärare var på lektionen och lyssnade hur det gick för mig. Det gick i och för sig bra, men det va andå jobbigare än i vanliga fall.
Slutade kring elva och kunde egentligen ha fått hur mycket som helst gjort idag, men ikke, jag är som sagt död. Blir sängliggande och bokläsande resten av dagen.
284 st nu. woopwoop!
Jag vill se mer nya avsnitt av House...och kan inte någon köpa ett kubb-spel åt mig?

L8r

Igår kunde blivit utgång ändå.


Godmorgon! Kul för mig att jag är vaken nu och att jag inte somnade fören mellan 02:30-03:00 inatt, när jag tänker tillbaka så hade jag ju alltså kunnat stanna kvar två timmar till på NH igår. Fan.
Snart ska jag i alla fall ha lektion för steg 2:orna och min universitetslärare ska titta på, lite läskigt men det ska väl gå bra hoppas jag?!

Ps. Igår vann Jag, Elin, Annika, Ida, Jo-hanna och Johanna tillsammans 13 biljetter till Kajfesten nere i hamnen på Brännbollsyran, sweet!

ingen utgång utan hemgång.


För att jag är faktiskt hemma nu och ska precis krypa ner i sängen. Duktigt att jag inte stannade kvar och fortsatte tömma baren....detta även fast "Snyggögat" va där och jag dreglade järnet varje gång jag såg honom. På lördag är han min?!
Godnatt!

Bartömmning ikväll!


Tjaaah, kom precis hem och sitter och äter en ruskigt god sallad just nu, snart är det dags att bege sig till NH för bartömmning! Tyvärr kommer det bli lugnt eftersom jag ska upp redan kvart i sju imorgon. Synd, för jag kan ju tänka mig att det kommer va billig öl och jag är säker på att det kommer va trevligt sällskap.

Förresten så är jag 100% säker nu på att jag har öroninflammation. Fy faro va ont det gör....hela tiden.

L8r!

säsong 5 avsnitt 24.


Åh va less jag blir...varje gång jag blir det minsta lilla glad för House så händer nå skit igen, jag får ju tårar i ögonen och hugg i hjärtat av det här avsnittet, stackars min lilla älskling!

ESC.


Asså det här är ju pinsamt, men det känns som att jag är den enda som missat att det är Eurovision Song Contest - semifinal 1 ikväll. Aja, skit samma, jag hänger ju med nu i det viktigaste, poängutdelningen!
Heja Malena!

228!


228!
228!
228!
228!
228!

Pust.


Nu orkar jag inge mer, nu går jag hem.
Bye Lindis.

212 st nu!

Im going down!


Haha nu dör jag i skratt. Det kom precis en jamaicansk kille till bordet bredvid mitt. Så skulle han in med kontakten till sin dator in i kontaktuttaget som sitter under mitt bord. Så tittar han på mig och säger "Im going down okey, no worries!" sen dök han ner under mitt bord och satte i sladden. Jag kunde såklart inte låta bli att skratta, var en så rolig kommentar.

Förutom det lilla roliga så är jag less. Jag har suttit här hur länge som helst, och ända har jag typ inte fått någonting gjort. Bläääh.

Lonely, iiiiim so lonely!


Nu sitter jag ensam i Lindis igen, ska försöka planera inför lektionen på torsdag, då kommer nämligen Ingela min universitetslärare och ska kolla hur väl jag genomför en lektion. Fy farao. Tur att det inte blir en så lång lektion iaf....eller ja, den är ju fortfarande 70 min, men dom ska ha läxför och sen presentera sina rum, så det kommer ju ta sin lilla tid. Tack gud för det. Den övriga tiden har jag inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra, blir väl till att återgå till präpositionen igen, kanske ska göra ett litet spel. Inte så fint och inplastat som jag gjorde det förra, ne den här gången kommer det bara vara fula fladdriga papperslappar.
Förövrigt så är jag lite besviken på att det är så mycket folk här (som har de bästa platserna), fast ingen av dom ser ful, rolig eller galen ut. Ni vet som det brukar vara när jag är här.Det brukar ju annars vara jäkligt roligt att kommentera vad folk har på sig....fast det är ju inte lika roligt när alla ser likadana ut i jeans och tischa.

Jag kanske ska tillägga....204 st nu!! Woop woop!

autchi


Aj min hals. Jag känner mig som en hypokondriker, men nu har jag faktiskt ont i halsen med, inte bara dödsörat. Spillerill säger jag bara, jag vägrar vara sjuk till helgen!

192 anmälda
176 kanske
422 har inte svarat

Fructis.


Jag skuttade precis ut ur duschen, nu luktar jag sommar mina vänner....nästan så att ni skulle varit här och sniffat på mig. Det här schampoot är verkligen sommar....det är sådana här schampoo man tar med sig till stranden en sen sommarkväll efter att man "skottat hö" hela dagen. Undra om det finns nån tid till övers för höskottning och sommarbad i år med. Youll never know...känns dock som att det kommer bli mycket jobb.

 Fructis-schampoo!

 Höskottning sommar -08.

ojoj.


Nu är det 187 st anmälda, 170 st som kanske kommer att delta, och ca 435 st som inte svarat än. Jag blir bara mer och mer exhalterad!

19:30


Va glad jag blev nu! Zappade lite och hamnade på fyran....precis nu när "halv åtta hos mig" ska börja. Bästaste programmet ju.

på lördag smäller det!


Whoop whoop, sitter i Lindis tillsammans med Elin, meningen är väl att jag ska plugga men jag är less och orkar inte. Jag längtar istället som en tok tills på lördag då är det nämligen gårdsfest på Peddan....alltså där jag bor, kommer bli grymt. Hitills är det 163 personer som tackat ja, 143 som svarat kanske och 425 som inte svarat än. Med andra ord kommer det bli en hel del folk, och det är underförstått att det kommer bli galet.
Har jag sagt att jag längtar?

Skola,Lindis,AQP.


Jahapp, snart ska jag iväg och ha lektion. Jag kan ju tala om att jag börjar tröttna rejält på det här.
Ikväll är det i alla fall maratonpass på Aquapowern, skoj! 2 timmars plaskande... känns som att det behövs lite träning efter den här helgen av så mycket alkohol och godsaker.

Tjarå.

Hipphipphurra!


Idag fyller förresten den här bruttan år. Grattis Mallan!
Och det bästa är att snart kommer hon upp och hälsar på tillsammans med de andra sötisarna. Woho!


Bilder från helgen. Enjoy!


Fredag:

 Marre är pepp på Epp.

 Tess va minst lika pepp!

 Jonas kikade också förbi och käkade Chiliconcarne.

 Sen grillade vi och Korrejonas joinade.

 M o T inspekterar den tyska vin/ciderdrycken.

 Sen drog vi in till mig å skrålade singstar.

 Jonas å Marre väntar på sin tur.

Lördag:

 Jo-hanna och Emma gilla chirre.

 Jag och Elin posar vant.

 Vi spelade drickspel och Elin fick användning för sitt pannband.

 Olov o Emma va på G!

 Jo-hanna och Jonas har skumma tummar.

 På hemvägen hade vi skoj!

 Vi hittade en hjälm på vägen till Baloo.

 Linnea provade också. Sött!

Galen helg. Tack allihopa!

Tvstjärna?


Haha, jag har skickat in en bild till Filip och Fredriks söndagsparty. Håll utkik efter mig!

Lips.


Igår va grymt, men eftersom jag är så seg idag och måste förbereda morgondagens lektion så orkar jag inte ladda in nå bilder och jag orkar inte berätta om allt tok. Men jag kan säga att jag uppskattar gratis öl och strips, tack skåningen! Jag kan också tillägga att efterfesten va bäst och att jag är bra på Lips, även fast jag inte kunde läsa texten på grund av stort alkoholintag.
Se bilder på Elins blogg!

L8r.

Seg.


Den här låten peppar jag på för fullt nu för att bota mitt onda öra. Tror ni det hjälper?
Snart fest iaf....det brukar ju bota det mesta!


Aj.


Hej allihopa, jag tror jag har fått öroninflammation, det gör ont. Aj.
Snart ska jag väl i alla fall bege mig till Nydala och folket som är där och ska grilla, men först måste jag få i mig lite mat, jag orkar inte med grillning två dagar på rad, dyrt å bökigt.

Bota mig.

idiot.


Hej, jag har supit bort min sjal....inte kul.

Någon modekunnig?


En liten fråga....kan man ha zebrarandigt tillsammans med leopardmönstrat?
Jag kör en chansning och går så här till Eppn snart....vågat va?


Solen, where are u?


Det som började så bra blev kallt och blåsigt. Precis så var det idag när jag, Marre och Tess satte oss i solen, först var det hettahettahetta...sen blev det blåst och kyla. Inte trevligt.
Snart Epp iaf, jag är pepp! Sen grillning, jag är pepp!!

Tomorrow.


Yeah, för nu har jag helg! Slipper gå på skolan imorgon, tralala, himla härligt!
Är så less på Vfun nu så jag skulle kunna spy.....och för er som inte redan vet det, jag kan inte spy, så det säger en hel del. Imorgon är det i alla fall "korren utan namn" som beger sig i samlat tåg mot Origo för att dricka öl och lyssna på trubaduren Jakob som bor nån våning ner i vårt hus. Kommer bli riktigt trevligt att sitta där, dricka kall öl och snacka skit med brudarna, jag längtar! Efter Epp:n har vi tänkt grilla, så ni får hålla tummarna för att det blir finväder, då blir det mys!


 Terese, Marre å Jag.

Nakenfis....typ.


Ja mina vänner, nyss var jag busig och lite rolig. Fick helt på impuls för mig att jag skulle tvätta en tvätt, och när jag stod där i tvättrummet så kom ja på att det kanske var läge att tvätta byxorna jag hade på mig med, och lat som jag är så orkade jag inte gå tillbaka till mitt rum. Som tur var hade jag en lång tunika och långt Gina-linne på mig som jag kunde dra ner över röven medan jag halvsprang tillbaka till min korre. Lite väl vågat va? Mouhaha!

Noooo!


Nu dör min dator. Hejdå världen.....
åtminstone till jag får en uttagsplats.

Tjarå!

Lindellhallen


Idag är en såndär dag då jag sitter ensam i Lindis igen. Idag är det översmockat med massa medelålderskvinnor här, överallt är dom med sina pastellfärger, hett liksom.
Snart tar batteriet i datorn slut med, bara för att dom sitter och lunchar vid borden med uttag, damn you.
Aja, innan batteriet dör måste jag skriva ihop ett läxförhör åt "min" klass som dom ska ha på torsdag, kul för mig och kul för dom.

L8r!

Skola = urk.


Oj så tidigt det är! Samma frukost idag med, ingen ändring här inte.
Snart ska jag har min lektion, undra hur det kommer gå, idag är verkligen mitt jobb som lärare att motviera eleverna, för dom är verkligen helt omotiverade.
Wish me luck x2!

mihihi.


Its done!
Du vet väl att du inte får öppna fören på söndag?

Fussball.


Men åååh, gissa hur sugen man blir på att spela fotboll då man varje dag åker förbi fotbollsplanen vid Minerva skolan på väg hem, eller från skolan. Åh, var ju typ hur länge sen som helst sen jag spelad, buhu. Jag har gått från fotbollspelare till AQP-are, inte coolt.
Imorgon ska jag hålla Präpo-undervisning, får se hur det går egentligen...

Nu PN.

Urk.


Hejhå, nu sitter jag och äter en tråkig frukost i form av 4 hårdbrödmackor och bubbelvatten. Imorgon ska jag ha min lektion, jag är inte riktigt på det klara över hur jag ska göra den, men jaja, det ordnar sig väl?
Borsta tänder, sminka, hitta kläder å sen iväg till jävla UIG. Slutar typ fyra idag, inte okej.

L8r.

Tv x2


Oj, det kommer ju låta som att jag inte gör något annat än att se på tv, men ni anar inte hur exhalterad jag blev då jag hörde på reklamen att Mikael Persbrandt ska komma på "Filip o Fredriks söndagsparty" tjoho, Gunvald är het.

Okej, nu despis!

Tv.


Idag tanter körde vi hårt på AqP, duktiga oss. Nu ska jag bara ta det lugnt och ha tvkväll hela kvällen, Ugly Betty, Despis, Christine och sen Hells Kitchen, toppen ju!
Messa.

Awsome.


Ooooh jag har typ inte gjort något vettigt idag. Jag förstår inte hur jag kan vara så jävla lat. Jag är inte lika nöjd och glad längre, mest för att solen har gått i moln och det regna nyss, men också för att jag blev så less bara av tanken på att det är praktik imorgon igen. Fy fan.
Men jag är i alla fall fortfarande nöjd och glad över andra oväntade lyckliga stunder i mitt liv, så man ska väl inte klaga, och jag vet att jag tjatar, men jag vill verkligen ha sommarlov nu. Sommar och sol.
Eller så kan jag nöja mig med att få helg, det duger gott det med.
Snart är det i alla fall dags för simmning och sen Aqua Pwer igen, idag är det nått speciellt, "jorden runt på 55 min", lär ju bli massa nya spännande övningar, jag är pepp! Det enda som är riktigt jobbigt med Aqua Power är den jäkla duschningen, jag brukar gilla att duscha hemma och länge, inte så där i en halvkall dusch med masa andra nakenfisar. Någon borde uppfinna torrt vatten...hade varit najs.

Bara så ni vet så har jag lyssnar på Kings of Leon hela dagen. Älskar.
KIngs of leon - The Runner.
Kings of Leon - Fans.

Fullt upp.


Oj, igår va jag visst dålig på att blogga. Det skyller ja på att jag hade fullt upp, först Vfun, sen PN, sen Aqua Power och sen fick jag besök. Fanns liksom ingen tid över till att uppdatera er, sorry.
Just idag är jag förresten riktigt nöjd och glad med mitt liv, mest av allt för att jag har en dag ledigt från Vfun men också för att solen skiner och det ger vår-feelings i luften. Myspys hörrni, det är vad det är.

Nu måste jag ta och sätta mig ned och planera lektionen till på torsdag min handledare har gett mig fullt ansvar för hennes hatklass....jag ska med andra ord ansvara för det bråkigaste och mest omotiverade eleverna i 3 veckor framåt, inte schysst! Hur i hela helvete ska jag kunna banka in prepositioner i huvudet på dom?
Giv mig styrka.
Och förresten har min tv tydligen dött, är bara alldeles svart, inte kul det heller....hur ska jag kunna plugga utan tv?


Ge mig sommarlov?


Usch å fy, nu snart ska jag iväg på Vfu igen, jag är så jäkla less, vill bara att det ska vara över så man kan få sommarlov. Jag längtar efter att få jobba och tjäna pengar, det känns mer produktivt.
Utöver det så känns det mest som att jag går och väntar och väntar och väntar, jobbisch.

Dagens citat.


"Ta katten sa jag!!"

Gissa filmen?

Tv.


Åh, skogis har stängt nu, ända fram till HT-09, sjukt!
Jag och Lisa rännde överallt idag, för att få oss en fika, först till skogis, där var det stängt, gick på NH, där var det stängt, gick på läkarvillan, där var det stängt. Jävla rännande! Tillslut blev det Lindellhallen och glass i solskenet. Gick bra det med.
Efter glassen drog Lisa på stan och jag gick till Elin för att hänga lite. Blev balkonghäng och sen tittade vi på "vem vet mest"-maraton med vår favorit Rikard. Snart är det "Wipeout"och sen "Söndagsparty" tjoho!

Åh give me a sign.

Lamb


Nu ska jag snart iväg på skogis tillsammans med Lisafisa min kusin, myspys. Känns som att det va längesen jag var där, förut var det ju skogis som gällde varje söndag, nu är det lite mindre rännande där. Va några veckor sen jag träffade Lisa också, så det ska bli najs det med!
Igår kväll va riktigt trevligt, men vi får väl se vad som händer i framtiden, ni kan ju hålla tummarna för mig vettja!

Puss hej lillis!
 

Intressant...

Ojoj, jag har varit dålig på att blogga, men det är för att vi har haft så skoj och fullt upp hela tiden. Längesen jag skrattade så mycket som jag gjort i helgen. Awsome!
Nu ska jag mysa under filten och se på filmen på fyran. Najs.

Håll tummarna!

Valborg = Partaj!


 Danne å Linda

 Gänget!

 Så att danne ska hitta hem.

 Linda å Jag, Peace!

 Vi åt lite också.

 Idag hade vi skoj! Ful-johanna!

RSS 2.0