Tentan....eeh, ja vet inte?

Har precis haft tenta, ingen aning hur det gick. Jag skrev i princip bara allt jag kom ihåg om allting så jag borde ju ha rätt på nått iaf. Eller? Håll tummarna nu, orka göra omtenta liksom!
Nu På Spåret, lite vin och chill.
Ge mig mat. Johan lagar. Gött!
Imorgon ska jag jobba. Är faktiskt ganska taggad, ska verkligen köra på och göra alla nöjda.

L8r!

Personalmöte o tentadag.

Bio igår va bra, jag kan berätta lite mer om det senare ikväll kanske.
Men nu ska jag iväg på personalmöte, sen lite mer tentaplugg och sen tenta mellan 16-20. Jippie.

Herrå!

Bio!

Tja! Fortfarande kvar på skolan men ska snart börja knalla hemåt. Jag fick nog av det där med pluggande idag och bestämde mig för att jag och J ska på bio. Cornelis ska vi se, ska bli intressant!
Wilma ska vara hos Marre i min gamla korre så länge, kommer nog gå jääättebra.

Ajöken, måste springa hemåt nu om vi ska hinna.

Mucho to dooo

Jag vet inte riktigt vad som händer.

Nu ska jag iaf slänga på mig ansiktet och se bege mig till skolan för att A: Läsa en bok på 300+ sidor, B: Läsa 44 sidor sammanfattningar av böcker som jag och mina klasskamrater skrivit, och C: gå igenom alla anteckningar från de senaste lektionerna och se hur mycket jag egentligen fattar.
Wish Me Luck!

Pusshej

Läst som en toook.

 Ååh pjuuh, kom typ precis hem efter att ha varit på skolan sen imorse. Har iaf läst ut boken som jag började med igår 343 sidor kurslitteratur. Jippie liksom. Hoppas det är nått som kan hjälpa mig på tenta. Kul om jag läst den förgäves liksom!
Nu ska jag ta och slappa lite, orkar inte läsa mer idag. Imorgon blir det till att läsa ännu ännu mer. På fredag ska jag på personalmöte kl 08:30 efter det blir det till att kika lite på stan, och sen är tentan mellan 16 och 20. Sjukt skum tid för en tenta va?? Jag har då aldrig varit med om maken.

Nu lite kvällsfika!

RSS 2.0