Long time no seen.

Tja, har inte skrivit på ett tag, det har varit så fullt upp här senaste veckan. För det första så har jag ju haft bästa besöket av J, det va mys. För det andra så har det festats minst lika mycket som alla andra veckor, om inte mer...och för det tredje så har jag inte skrivit ett ord till på min uppsats, så jag har inte suttit vid internet nästan nått de senaste, eeh tre veckorna.
Helt sjukt va tiden går fort! Sex veckor kändes ändå som en ganska lång tid innan vi åkte, men nu har det gått hur snabbt som helst. Kanske beror det på att vi festar hela kvällarna/nätterna och sover hela dagarna, vad vet jag.
Det jag egentligen ville skriva var att vi har sett Miss Li live, det gjorde vi i lördags, var helt sjukt bra! Hon spelade på en klubb som heter Mau här i Rostock och det var ganska litet och mysigt liksom. I alla fall så stod vi längst fram och sjöng med i alla låtar, så mitt i spelningen sa hon typ, "Who wants a beer?", jag och Elin skrek "Vi vill, vi vill!" och typ slängde oss fram mot henne, då säger hon i microfonen, "Jaha, är ni svenskar?!" Vi ba, "Jaaa!". Då fick vi ölen av henne, fast hon frågade först om vi inte va rädda för sjukdomar, för hon hade nämligen redan druckit ur den, vi sa självklart nej.
Så frågade hon i micken "Is there anymore people from sweden here?" ingen sa nått, då sa hon, "Okey, the two cute swedish girls are here in front of the stage!". Lite coolt.
Jag har förresten sparat ölen vi fick av henne...nördigt va?

Idag var tanken att vi skulle gå på Weinachtsmarkt men det spöregnar typ ute, vet inte om jag är så sugen. Känns inte så juligt att plaska omkring i regn. Känns som att jag vill ta det lugnt ikväll och inte festa, imorgon ska vi nämligen på födelsedagsfest...men jaja, får se vad som händer, kanske kommer det ett litet sug när det börjar mörkna och vi vaknar till. Ronny en kompis till oss här kallar oss för Vampyrer, vi är bara uppe då det är mörkt och ser aldrig dagsljus, kan nog stämma...

Oj, längsta inlägget ever, nu måste jag nog sluta innan det spårar.

Hejdå!


Hej.

Jag lever. Är bara inte så flitig med min uppsats, och det betyder att jag inte hänger på skolan, och det i sin tur betyder att jag inte har internet.
Ikväll blir det i alla fall fest....igen. Är ju verkligen fest varje dag här, fast vi nöjer oss med varannan, orkar inte med mer. 
Imorgon kommer J, jag är glad.

Pusshej!

Längtas

Bara fem ynka små puttiga dagar kvar...yiiiho!

Dagens låt: Gossip - Heavy Cross

Fredagen den 13:e.

Inte för att jag är vidskeplig eller så, men jag känner på mig att idag kommer nått hända, jag gör nog bäst i att stanna hemma hela dagen....synd bara att jag redan gått till skolan.
Kommer väl dratta på röven i leran när jag går hem, eller så blir jag överkörd av S-Bahn, eller så tappar jag bort mobilen, eller så... Ja ni förstår.


Hur bra är inte den här bruden?

   

Jag diggar henne stenhårt!

Bra!

Sitter på skolan nu igen, försöker jobba på den här jävla uppsatsen, går inte särskilt bra. Ont i magen har jag också, tror det beror på att jag drack nå äckligt kaffe nyss. Jag har i alla fall lyssnat på Jan Malmsjö idag, fick lite jullängtan så det kändes nödvändigt för mitt psyke. Julen kommer bli så mysig i år nu när vi har ett litet barn i familjen, också längtar jag så mycket efter att bara få ta det lugnt, liksom sitta hemma och chilla.

Nu är det förresten bara en vecka kvar till jag får Besuch, längtar som en tok!

Dagens bästa låtar: 
Aura Dione - I Will Love You Monday
Will.i.am - The Traveling Song

dagens humor.

Jag känner en Krysta stjärt.


Usch vad jag har tråkigt, ge mig motivation!


Gullunge!

Mamma skickade det här kortet på sötnöten där hemma. Han gillar uppenbarligen å duscha!


Den här videon är så porrig!


Ihjälskrämd, så nu går jag hem.

Jaha, ska väl ta och bege mig hemåt nu. Kan ändå säga att jag har varit ganska effektiv idag!
Förresten så höll en kille på och skrämma ihjäl mig nyss...han har suttit med ryggen till hela tiden jag har suttit här, så precis när den här låten börjar: Thåström – Linnéa då vänder han sig om, och tittar på mig...också är hans halva ansikte brännskadat, usch va han skrämde mig, men nu tycker jag mest synd om honom, va liksom inte meningen å bli rädd, men musiken och hans tvära vändning skrämde mig..
Så här ser jag ut idag, och så här ser boken ut som jag skriver min C-uppsats kring. Ser kanske inte så farlig ut va? Men tvi vale!


Pluggjan är hungrigjan.

Jag måste nog gå hem snart, håller på och gäspar ihjäl mig. Vill dock skriva klart det jag håller på med först, det blev inte enligt min plugglista där nedan utan jag skriver på bakgrunden till boken nu istället, kändes lite roligare, fast det är svårt. Hur mycket ska jag berätta liksom? Vad är relevant?
Hungrig börjar jag bli också. Kanske blir det pasta och tomatsås idag igen, jag och Elin har käkat det några dagar nu. Med undantag från de dagar vi käkat på McDonalds eller käkat fiskpinnar och strips.
Kan det sluta snöa förresten?
Längtar efter dig.

Lyssnar på just nu: Thåström.

Hur bra är inte den här låten?

Not Fair 

Oh, he treats me with respect, he says he loves me all the time
He calls me fifteen times a day, he likes to make sure that I'm fine
You know I've never met a man who's made me feel quite so secure
He's not like all them other boys, they're all so dumb and immature

There's just one thing that's getting in the way
When we go up to bed, you're just no good, it's such a shame
I look into your eyes, I want to get to know you
And then you make this noise and it's apparent it's all over

It's not fair and I think you're really mean
I think you're really mean, I think you're really mean
Oh, you're suppose to care
But you never make me scream, you never make me scream

Oh, it's not fair and it's really not okay
It's really not okay, it's really not okay
Oh, you're supposed to care
But all you do is take, yeah, all you do is take

Oh, I lie here in the wet patch in the middle of the bed
I'm feeling pretty damn hard done by, I spent ages giving head
Then I remember all the nice things that you ever said to me
Maybe I'm just overreacting, maybe you're the one for me

It's not fair and I think you're really mean
I think you're really mean, I think you're really mean
Oh, you're suppose to care
But you never make me scream, you never make me scream

Oh, it's not fair and it's really not okay
It's really not okay, it's really not okay
Oh, you're supposed to care
But all you do is take, yeah, all you do is take


Hej.

Gick precis genom Linden Park på min väg till skolan, va härligt det va att ta en "Höstpromenad" då snön landade på alla gulnade löv på marken. Lät så mysigt och det var inte ens kallt!
Nu när jag kommit fram på skolan är det inte lika härligt längre, kom in nå jävla killar på studierummet där ja sitter och de luktar fisk, kräks snart. Ska sätta på spotify och lyssna på bra musik nu, kanske får det mig å förtränga den jävla lukten.
Ikväll blir det Stammtisch på Momo tillsammans med massa utisar, ska bli skoj! Synd bara att jag inte kan känna mig nöjd och glad över min insats med arbetet då hade ja kunnat "fira" ordentligt.

Här är nu min plugglista som jag ska hålla mig efter resten av veckan(ursäkta om ni inte fattar nå):
Idag: Skriva upp alla namn, rim, ordspel samt allt Samsen tar bokstavligt och den svenska översättningen.
Imorgon: Läsa boken "Einführung in das übersetzten"
Fredag: Skriva inledning+bakgrund med hjälp från "E i d ü"
Lördag: Ledig.
Söndag: vara bakis.

Lyssnar idag på: Space Cowboy, Sido.

Pass auf!

Elin hat böse Augen...

Nu är det paus...

trots att jag bara skrivit ett stycke. Skylle på att jag glömde "Einführung in das übersetzten" hemma...

 Elin säger hej.

Dagens 3:e Låtförslag:
Hoffmaestro - I´m Not Leaving now

Big Long Asia!

Big Long Asia!

Plugga or not plugga.

Sitter på uni nu igen, borde plugga men är mest slapp. Är dock glad att två tjejer som satt här nyss har gått, dom var jävligt jobbiga och pratat högt och tydligt, men värst var när dom snackade skit om hur snabbt jag och Elin skriver på datorn. Ursäkta att man är snabb som vinden liksom!
Jag ska försöka få ihop inledningen till arbetet idag, minst!
Tjarå.

Dagens låtförslag:
Sugababes - Get Sexy
Sido - Hey Du

 Pluggless innan jag ens börjat. (Lägg märke till Elins arm...)


Inloggad på Uni!

Hallöchen! Nu har jag internet en snabbis, tjoho! Tanken är väl egentligen att jag ska plugga men det känns roligare att läsa folks bloggar, chatta på Skype/Msn och hänga på fejjan. Nya tag imorgon eller? Åååh vem vill skriva min uppsats egentligen? Den ska vara ca 15 sidor lång och ha en didaktisk vinkel, kul.
Inatt drömde jag om folk hemifrån fick lite hemlängtan men det gick över när jag vaknade, är ju bara 4 veckor kvar nu typ, det är ju ingenting!
Har fortfaranded inte laddat in bilderna från kameran, fast den här som är tagen med Webcameran kan ni få se....jag och Elin hade lite tråkigt ett tag och gjorde en "vikbild". Enjoy.



RSS 2.0