Jag har fått jobb!

Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb! Jag har fått jobb!


Ge mig ett jobb.

Jag både fasar inför onsdagen samtidigt som jag längtar efter den. Först ska jag ha tenta, och ni kanske förstår själv varför jag inte längtar till den, det jag däremot längtar efter är eftertentagrillfesten vi ska ha tillsammans med klassen, kommer bli sweeeeet!

På fredag ska jag på jobbintervju också, det sket sig med det andra jobbet jag sökte, tror dom tycker att jag är för ung, och det va ju lite synd. Men jag ska upp på hästen igen eller vad man brukar säga. Håller tummarna för att jag får nå pengar i sommar iaf, annars blir det svårt att överleva hösten. Jag tar ju inget lån, så ja måste hålla hårt i pengarna....
Ont i bröstet/hjärtat har jag också, inge bra. Men snart kommer J iaf, wooop woop!

Pusshej!

:)

Trött tjej. Dock sover jag inte utan tittar hellre på House. Smart. Imorgon måste jag plugga, plugga och plugga. Sen ska jag på buddymöte och efter det kommer bästaste J hem. Yay! Vi har inte setts på över en vecka, weird.

Natt.


Clacks.

Har köpt sjukt snygga klackadojjer idag. Det enda som är lite jobbigt är att dom är typ 10 cm höga, och jag vet inte hur man går i så höga skor, ja ska dock lära mig!

Hej?

Snart tre veckor sen jag bloggade. Har med andra ord haft fullt upp. Tre tentor tre veckor på rad, det är vad jag är mitt uppe i nu. Förutom alla uppsatser och redovisningar som ska göras liksom. Just nu sitter jag hemma på sängen och är rådvill, jag vet riktigt hur man pluggar. Ska redovisa imorgon sex minuter och jag har inte ens börjat än. Så måste jag gå och träna, och plugga inför fredagens tenta. Bluäähaatjagradnsjv.

Vi hörs.

RSS 2.0