Lite nytt från mobben!

 Skickade mms till pappa o visade John Deere Traktorn.

 Tog en promenad i Holmis, tände ljus för morfar i kyrkan.

 Hej-bussen!

 Fint på isen!

 Gjorde rent hos Perman och han blev så glad så!

 Tre snubbar utanför mitt fönster o skottar tak.

 Va på EPP med klassen!

 Jag tog någon slags fjortisbild igår. Ha!

Tralala

Jag är helt slut. Har varit en jobbig vecka, den avslutades dock igår med ett trevligt besök på Corona och Epp med klassen. Sen drog jag till Elin och förferra med massa folk och sen blev det Skogis och International pub.
Trött tjej nu, ska laga mat och vila och sen dra till Ida och melodifestivals-mysa med henne, Elin, Annika och Johanna. Skööj!

Bästa citatet från igår:
"- Men ååh pausa då i alla fall!"


En tenta av veckans två avklarad.

Har precis haft tentan i Vokabulären, tror det gick riktigt bra faktiskt. Om man nu inte får otur bara för att man säger sådär? Jag är så lycklig å glad att det är över så jag tror jag ska fira med att åka ner på stan en sväng och kanske köpa nått litet roligt plagg eller så. Va skit längesen jag var och shoppa....det ser man på i min garderob. Tråkigt tråkigt. Jag vet i alla fall att jag måste köpa puder (för jag hade tydligen ner allt på golvet då jag kom hem full i fredags...) och så "måste" jag på systemet inför fredagens International Pub. Den här gången är det OS som tema. Tror dock inte att vi kommer köra på någon galen utklädnad den här gången, blir för jobbigt och jag har inte tid med det heller.

Aja. Ska som sagt ner på stan nu. Läjter mina små gullgrisar!

Go cops.

Jag gillar ju Ke$ha´s låt Tik Tok.
Det här var ju annorlunda i jämförelse....ha.


pluggnarkoman....I wish.

Tja! Ligger i sängen och pluggar Realia. Ska snart till skolan och ha översättningslektion och sen ska jag sätta mig och plugga fonetik och vokabulär. Oj så rolig dag jag kommer ha idag. Undra om jag får tillräckligt mycket gjort så jag kan unna mig en sväng på IKSU, hade vart skoj. Well see about that. 

Tjing!

Halva dygnet!

Idag var jag på skolan 11½ timme. Jävligt strongt gjort tycker jag! Fick mycket gjort inför första tentan också så det känns bra. Imorgon blir det ännu mer pluggande, det är ju sista chansen liksom.

Nu ska jag kika på "halvåtta hos mig" och vila upp mig lite. Måste kanske läsa lite till ikväll. Orka orka.

Urkaburkamurka.

Tjah! Fasiken vilken produaktiv dag jag har haft idag.
Vaknade upp hos J typ vid 8, gick runt en sväng i lägenheten och sen gick jag och la mig igen. Halvslumrade och vaknade till då J kom hem runt 10, då försökte vi se "Succeduon med Anders och Måns" men datorn strejkade lite. Då blev det slappt någon timme till sen åkte jag hem. Tog hand om mina sysslor som ska utföras då man har städvecka, så som att städa köket, torka golv, städa spisarna osvosv. Sen drog jag på Iksu tillsammans med Johanna, tränade Aquapower, lagade mat, pluggade, somnade, pluggade och nu tittar jag på Wallander. Imorgon måste jag plugga mer mer mer mer mer. 

Så här ser nämligen min vecka ut: 
Måndag: Skola 08:15 - 13:15, självstudier, Iksu?
Tisdag: Skola 13:15 - 15:00, självstudier, Iksu?
Onsdag: Skola 09:15 - 10:15, Vokabulärtenta 13:00 - 15:00. Gruppledarmöte 18:00.
Torsdag: Skola 10:15 - 13:15, självstudier, Iksu?
Fredag: Fonetiktenta 09:00 - 1300, EPP, International Pub. 
Lördag: Softa.
Söndag: Skogis, Iksu?

Till sist, Inte för att kasta sten i glashus, men har inte Darin blivit lite tjockare? Tyckte han såg lite mulligare ut runt halsen och i ansiktet när han uppträdde på Melodifestivalen. Eller har han bara "vuxit upp"?


Namnsdag!

Japp, idag firar vi mitt namn...
- Grattis på namnsdagen Frida!
- Tack tack!

Jag firar min födelsedag genom att plugga vokabulär och fonetik. Ungefär lika roligt som det låter.
Något som var lite roligare är drömmen jag hade om mig och Elin, jag drömde bland annat att vi var på ett tivoli med massa celler, ungefär som på Boda Borg. Men det roligaste var att jag drömde att vi träffade massa kändisar, bland annat Michael Jackson, och alla dom tyckte det var så häftigt att jag är så lång, så de ville att jag skulle gå runt på tå hela tiden för att bli ännu lite längre. Ha!
Nu mer plugga, sen kanske en sväng på Ica Maxi tillsammans med J, "måste" på systemet också, är sugen på att partaja imorgon. Kanske förfest här? eller förförfest och sen drar vi någon annanstans?
Någon som är på??

Later!

Massa osammanhängande blah.

Ha varit en väldans lugn helg. Skönt det å! har varit så himla trött på senaste tiden, började redan i onsdag, var så trött så trött, hade nog kunnat sova bort hela dagen om jag bara fick. I torsdags var det International Carneval Pub, jag var på Iksu och tränade innan, kanske var inte det ett så smart drag, för jag blev så jäkla trött då jag var på KrogenKrogen sen och gick hem innan 01. Kände därför att jag blev tvungen att ägna helgen åt att sova ut och vila upp mig. Det är visserligen en soft vecka den här veckan, sista lektionen imorgon (yaaaaaay) men nästa vecka blir desto jobbigare. Har minst två lektioner varje dag och två tentor på det, usch å tvi å fy och bläh.

Alla hjärtansdag var förresten mys, lugn och mysig. Me like.

Nu måste jag läsa 174 sidor inför imorgon, är på sida 56, så det är en bit kvar.
Later kanske!

Älska.

Bästa låten just nu!

John Mayer - Who says

Det hänger på håret.

Gomorron! Hetsig dag idag.

Skola: 10:15 - 12:00
Buddymöte: ca 12:00 - 12:45
Gymma på IKSU: ca 13:00 - 14:30
Ica: 15:00 Handla sista nödvändigheterna inför kostymbygget.

Efter det ska jag hem, duscha, sminka mig och börja på min maskeradkostym, sen blir det förfest och efter det KrogenKrogen tillsammans med alla internationella studenter. International Carneval Pub. Tjoho!


Jag ska förresten börja med dagens ordvits tänkte jag, här är först. mihihi.
Dagens Ordvits: Vad är ett annat ord för burfågel? Innebörd!

Fan fan fan.

Jag är jävligt less på mitt liv just nu. I alla fall på mitt skolliv. Jag är verkligen superbajsmycketjätteotroligtfruktansvärtjävla skoltrött nu. Det är för mycket för att jag ska ta tag i nått, samtidigt som det är så mycket så jag är på väg in i väggen för att jag inte gör nått. Fasiken. Kan jag inte bara få vinna massa pengar, ta ett sabbat sår, dra till thailand en månad, leka bekymmersfri och sen typ ta tag i mitt liv igen?
Snälla.


Sova är jag i alla fall bra på...

Roligt med youtubeklipp: Ordvitsar!



Lilla landet lagom - Henrik Dorsin


Roligt youtubeklipp om engelska språket.


IKSU.

Oj, va på IKSU nästan två timmar idag. Jag har typ redan fått träningsvärk. Kommer vara skönt imorgon då man känner att man gjort nått. Det bästa liksom.
Så här såg mitt pass ut:
Rodd 5000m = ca 22 min
Crosstrainer = ca 45 min
Rygg + Mage + armar = ca 20 min

Pjuuuh, känns att jag inte tränat på ett tag.
Skola imorgon kl 10:15 iaf, kanske borde sova liksom. Godnatt!

Kolla in likheterna!

Jag måste skynda mig och göra det här innan Elin gör det. Muhaha!
Kolla in de här två korten, det ena är på mig från förra året tillsammans tre irländskor. Det andra kortet är på Elin med tre andra irländskor, det kortet är taget i år.
Är det inte sjukt roligt? En blond och tre mörka...

 Frida 2009, Roisin, Karen o Caitriona.

 Elin 2010, Lorraine, Neisha o Louise.

Pauka.

Tja! Sitter i Hum-huset tillsammans med Elin och Ida, tanken är väl att jag ska plugga men än så länge har jag inte ens öppnat dokument. Sitter mest och lallar runt på olika bloggar och sidor på internet. Inte bra. Måste vara en duktig tjej nu och pluggiplugga.

L8r!


Vad håller fejsbok på med?


Här är ja!

Hejhej! Allt bra med er I hope?
Jag som skulle vara nyttig är onyttig igen och mumsar på lite mörk choklad, nicht gut. Aja, man får unna sig lite grann en gång i månaden, right. Ska nog iväg på Iksu imorgon och träna lite iaf, skönt.
Det jag egentligen ville säga med det här inlägget var att på torsdag är det internationell pub på Krogenkrogen med maskerad tema. Jag är pepp! Elin och jag har typ redan bestämt vad vi ska klä ut oss till, kommer bli en succé! Succé I tell ya!

Nu CSI NY, sen dusch, sen sova och vänta på att J förhoppningsvis kommer efter att han jobbat klart. Mys.
Har förresten blivit tvungen att tända massor med värmeljus i mitt lilla rum, är så jäkla kallt här. Brr...

Tjarå!

I likey likey!

Det fanns ju faktiskt en hit med i melodifestivalen i år, så jälva grym låt. Hoppas den kommer ut på spotify snart, tills dess får jag väl lyssna på Youtube.
Grymgrymgrym låt!

Pain of Salvation - Road Salt

RSS 2.0