Idag är idag!


Idag är det sol och fint och jag är glad. Ikväll smällere!


Adjektive und Gegenwörter.


Okidoki, dags att gå till sängs kanske? Imorgon kl 08:25 har jag min andra lektion, tänkte köra lite adjektiv och motsatsord med steg 2 tjejerna, dom är typ värst, helt ofokuserade. Plus att dom kom hem från utlandet ikväll så jag tvivlar på att dom är särskilt pepp på att ha lektion så tidigt imorgon. Bläh, känns motsträvigt.
Aja, jag ska nog ta mig igenom lektionen, efteråt får jag ju besök, så jag är överdrivet pepp inför imorgon!

Godnatt!

Vekling?


Idag tog Aqua Power´n verkligen död på mig. Vi var bara 5 st så ledaren körde som en galning med oss, tog mig knappt hem på cykeln nyss, benen skakade.
Nu måste jag in i duschen igen, jag luktar fortfarande klor....örk.

Imorgon smällere!

Min fina utsikt....boooorta!


Tralala för att det är sol idag och det gör mig ännu mer pepp inför morgondagen!
Tog ett kort för att visa hur det ser ut utanför mitt fönster idag, och kom på att jag faktiskt gjorde det för några månader sen med. Då fanns det inget Lidl utanför.....det gör det nu. Då fanns det snö utanför fönstret.....det gör det inte nu.


Så här såg det ut 26 November -08




Idag 29 April -09



Jävla Lidl-tak...

807kr fattigare.


Ojoj, idag rullade pengarna från mitt konto. Va nämligen ner på stan en sväng efter jag slutat Vfu:n och lyckades hitta en vårjacka (tjoho, har letat det ett bra tag nu!), en sjal, ett par örhängen och ett hårband, hela rubbet gick på 807kr, ojoj!
Är förresten sugen på ett par byxor på Gina, dom är lite som de fula blöjbyxorna som har kommit nu, fast coolare och mer piratiga...får se om jag kanske köper ett par sådana när jag drar på stan på torsdag tillsammans med Johanna, Danne och Linda. Jag måste ju hitta nått nytt att ha på mig när vi ska festa till helgen!

Oj, nu sköt någon en raket här utanför....lite tidigt kanske?

L8r.

You?


Jahapp, vem ska hänga med på Aqua Power kl 18 då?

BAS


Nu är det ballar av stål på tv, I like it!
"9 å 90!!"

Goda nyheter


Det här blir ju bara bättre å bättre, bebbarna ska stanna tills på lördag, tjolavippen va roligt!
Och Linda, jag har typ inga kort på dig, så det är vääääldigt svårt att ladda upp något överhuvudtaget. Vi får ta några nya till helgen, grr!
På tors kommer det bli skojskoj, grillning, å fest hos Jo-hanna, awsome!

L8r, nu ska ja spela lite Betapet.

Ge mig tors.


Åh, snart måste jag iväg på skolan, buhu, jag är inge pepp, inge pepp alls faktiskt!
Kan det inte bara bli torsdag? Torsdag innebär helg, grillning och framförallt, tre av mina sötnosar kommer upp, whoop  whoop! Jag längtar...

 Johanna å Danne 6:ar loss!

 Sötis Linda!

Den här reklamen/låten gör mig glad!




Brigitte Bardot - Moi Je Joue



Längtar


Lite dåligt med bloggande idag känner jag, men det får ni tåla. Jag är trött.
Desto mer pepp är jag inför torsdagen, då kommer nämligen Linda, Johanna och Danne upp och ska hälsa på, jag är glaaaaaad! Det ska bli mys att ha dom här, välidigt mys!

Bilder från igår kan ni kika på på Elin´s Blogg. Enjoy!

Wanted!


Vart fan är Elin? Har ni sett henne hör av er till mig...snarast.


Gestern Abend, super Abend.


Igår förförfestade jag och Elin together hemma hos mig innan vi drog till en skum fest i en källare med massa utbytesstudenter. Efter det drog vi på E-puben, smög in vin och hängde in jackorna, efter ett tag blev vi uttråkade, tog med oss våra glas och sprang till Nh istället, där lyckades jag lura vakten och fixade förbi mig och Elin förbi hela kön och lyckades få en stämpel på köpet. Bra jobbat Frida! Gratis är gott.
På NH träffade jag massa okända och kända folk, va riktigt najs!
Nu snart börjas det om igen, bira bira bira, bärs bärs bärs! Jag och Elin kanske ska grilla innan vi drar på fest hos Johanna på nydalahöjd, small getogether med härliga brudar. like it.

 Happy folks!

 Björn Borg x2.

Första av två.


Jag gillar att någon gjorde som jag sa och blåste bort alla moln. Vid 2 var det sol här i Ume och fullt med folk på stan, nästan så man fick torgskräck.
Ikväll blir det fest och imorgon blir det fest. Känns som att det var längesen, fast det är väl bara typ 2-3 veckor sen. Ojoj, vin och öl i solen, kan man önska sig något bättre?
Sommaren är på väg och jag är glad!

Sun


Kan någon blåsa lite på molnen som i "Loka"-reklamen så att solen kan kika fram? Tack!
Jag vill ha sol och öl.

Gooooddddniighttt


Nu blir det inget mer bloggande ikväll, för nu ska jag luta mig tillbaka i sängen och fortsätta lyssna på min nya favoritlåt "Du hade tid". Mys!
Godnatt allihopa! Imorgon blir det shopping, öl, och fest, like it!

Hey ho för att jag har en ny älsklingslåt!


Lars Winnerbäck - Du hade tid

"Du är ett glashus, och jag är en sten,
men det är du som försöker se igenom mig..."

Sett en kändis idag!


Ojoj, nyss gick Rikard Olsson förbi här! Kändis-spotting in Lindellhallen alltså, coolt va? Nu lär ni ju förstå att det här är the place to be.
Jag blev så exhalterad när jag såg han att jag sparkade Elin på smalbenet hårt tills hon också såg honom. Han är ju softast i "Vem vet mest", kewlt. Jag försökte ta en smybild, men det blev bara på hans ryggtavla, inte så braigt.

Okej, back to plugget...

Mina iaktagelser i Lindellhallen


Okej, en till iakttagelse här i Lindis.
En kille med en röd smårutig skjorta och till det....en grön yllekofta med stora prickar i massa olika färger. Inte snyggt.
Oj,  nu gick en "rysk hora" förbi med...

Shit vad jag känner mig frispråkig idag. Kanske är det för att jag har fått helg nu, and i like it!

Hemskt fult


När man sitter ensam i Lindellhallen på universitetet är det inte ofta man får mycket vettigt för gjort. Alltför ofta drar sig min blick till människor som ser annorlunda ut, eller snarare konstiga. Ibland förstår jag mig helt enkelt inte på hur folk tänker när dom öppnar garderobsdörren på morgonen.
Här är några av mina senaste iaktagelser av hemskheter.
En tjej har korta, skotskrutiga shorts, under det ett par läderleggings, höga bruna boots med, som om inte det vore nog så har hon på överdelen en blå tischa med stort svart tryck, och till det en ljusröd/rosa kort kavaj.
Snälla berätta för mig hur hon tänkte när hon försökte matcha det här?
En annan tjej kom precis görbi mig med tiiiight jeanssnickarbyxa som gled upp i röven på henne, till det hade hon en rosa tischa med tryck från något konstigt företag, på fötterna hade hon öppna klackskort och vita träningsstrumpor med jensen instoppade. Hett liksom.
En tredje är en kille som man ser typ jämt här i Lindis, han envisas med att ha en rosa luva på sig, vaaaaarje dag och till allting! Försöker verka cool genom att visa att han kan va töntig?
För att inte tala om gänget jag och Elin ser varje gång vi är här. Ett gäng ekonomer som inte gör annat än att försöka visa upp sina "fina" märken så mycket som möjligt, Ralph Lauren hit och Tiger of Sweden dit...

Åh det här är ju roligt. Hade älskat att hänga på Lindis varje dag och kommentera vad folk har på sig, hade ju varit skitkul.
Kommer en uppdatering så fort jag ser någon mer fuling (om inte mitt batteri dör).

L8r!

.


Guten morgen!



Carpe diem!


Jajjemänsan nu har jag planerat inför framtiden, men tills den dagen är här ska jag leva i nuet, japp det ska jag.


The Christmas uncle Werner tried a new philosophy and decided to live in the present.

Ge mig en amerikansk ostkaka.


Ni anar inte hur sugen jag är på Cheesecake just nu, det hade varit så jääääkla gott, men jag håller mig.
Imorgon kanske...

Give me.


Nu vet jag varför jag vill ha en hund. För att få lite sällskap då man är ute på promenix, är ju värsta praktiskt att ha en hund, måste man ju ut även fast man inte orkar.

Så här är min lilla önskelista:
* En balkon
* En skrynklig hund
* En större/roligare bur till Perman
* En förlängning på mitt IKSU-kort
* Ett välbetalt roligt jobb utomlands

Tack på förhand.

Facit.


Åh suck, min nya mantra har blivit "mitt liv lever jag i motvind". Allt är så jobbigt och jag vet inte ens vad jag vill göra med mitt liv. Känns som värsta slöseriet med år att traggla omkring på lärarlinjen och sen om några år inse att det är inte alls vad jag vill göra. Jag skulle vilja ha ett facit på mitt liv så jag vet att jag fattar rätt beslut hela tiden, va enkelt allt hade varit då, bara pricka av och göra rätt. Inte göra om, göra rätt.
Fast i och för sig, livet lär ju bli ganska tråkigt om man bara dodgar alla misstag hela tiden.....

Åh suck, give me a sign.

H2O


Precis kommit hem från Aqua Power, va tufft nu när man legat på latsidan pga sjukdom ganska länge. Kändes skönt dock att tränandet kommit igång igen. Beach -09, here i come.....typ.

Shar-Pei


Jag vill ha en sån här söt liten rynkig hund!




.


Usch vilken motvind jag har just nu.

Helgen å lite annat i bilder.


Elin var ju duktig och laddade upp massa bilder från i lördags så jag ska väl inte vara sämre.
Här är dom senaste bilderna tagna med min mobbe. Enjoy!

 Joplin o Salle, fåglarna ja var Bördgard åt.

 Tog kort på nedbrunna Ghettot i lördags.

 Jag testkör min nya skinnjacka!

 Grillning i lördags, L,M,E!

 Trubadur på fest!

 M,L,E.

 Bierpingpongspel!

 Malin å jag på E-puben.


Myspys va?

När du köper en mjukglass.


Bästa reklamen just nu är ju i alla fall "Siba-reklamen", den är ju sötast.
Cracks me up.

"Just nu på siba får du en mammut på köpet..."

Våren är här.


Åh jag vill så gärna ha en balkong, altan eller en uteplats av något slag. Jag känner nu när jag bor här uppe att det är en av de grejor jag saknar hemifrån. Att bara kunna öppna dörren och gå ut och sätta sig i solskenet med en filt över axlarna och drick en kopp te...bygg en balkon till mig?

Bra där.


Jag överlevde lektionen, jag fick till och med "med beröm väl godkänt", härligt va? Nu kanske min lilla fobi mot att prata inför folk börjar lossna, vore härligt. Förövrigt så känner jag att jag har noll koll på vad vi egentligen ska göra på praktiken, och jag har egentligen ingen ork till att ta tag i det heller. Jag vill bara att VFUn ska vara över så jag får ha det slappt och hänga på universitetet istället.

Ja känner mig lite bortglömd också.

Leka lärare.


Idag gäller det, om några timmar ska jag hålla min första lektion någonsin. Undra hur det ska gå?
Jag har inte planerat lika bra som jag borde, jag vet inte hur lång tid allt tar eller om det kommer att hjälpa eleverna på något vis. Vi får väl se helt enkelt, man kan ju inte var proffs direkt, eller hur?

Håll tummarna!

Boy next door.


Grannpojken har så snygga ögon, ge mig honom på ett silverfat?
Jag och Elin såg han igår när vi var på väg till Linnéa, innan det visste jag inte att han bodde så här nära. Har bara spanat in honom på Lindell i flera veckor, men nu måste jag se till att hamna på någon slags korrefest där han också är, vore awsome. Såg honom idag med förresten, fast då var jag ful och bakis och det var inte alls lika roligt att möta honom då som när man var uppiffad.

Förresten så har jag och Linda problem med en speciell bokstav i alfabetet, idioti är vad det är.
Imorgon börjar helvetet också, 5 veckor av VFU, fyfarao.

Gnatt!

Tjuvlyssnat.se


Det känns som att jag har hört talas om det här, eller var jag kanske rent av där då det hände?


Ge mig korv mé bröd.


Jag fick ett överdrivet jättesug på sojakorv med bröd och ketchup. Helst grillade över öppen eld på en is, alltså som på långfredagen. Det hade varit mys.

Finally!


Jiho nu är det dags!


Klantarsle.


Jag insåg precis att jag nog glömt mitt kopieringskort i kopiatorn, fan. Någon lär ju ha blivit glad i alla fall, jag hade ju nyss fyllt på det med typ 134 markeringar. Blääääh! Min ekonomi kommer haverera...

Grillningen var en succé!


Igår va skooooj! Grillningen och sällskapet va toppen, och utgången riktigt trevlig. Älskar när man går på E-puben och slipper betala multum bara för att komma in. Väl där inne så var det inte så jätte mycket folk, men däremot roligt sådant. Fick nya vänner, Mattias och Johan, dom va snälla och hängde med mig när allt annat folk försvann.
Det kommer upp lite bilder senare, just nu orkar jag inte.

Ikväll börjar Filip och Fredrik och myyyyys. I like.

Ikväll äre grillpremiär!


Okidoki, snart ska jag ta en promenix ner på strömmis och införskaffa lite alkoholhaltiga drycker, jag ser verkligen fram emot ikväll, så snälla solen, visa dig!


Vår-feeling!


Haha nej Johannie, mina hemligheter är hemliga än så länge. Dom ska i alla fall inte skrivas upp på bloggen inför främlingars ögon, men tids nog får du också veta!
Idag skulle jag ta en kort liten PN, den blev på två timmar, så tittade jag på tv i typ en timme, sen helt plötsligt vaknade jag med ett ryck och klockan var 18, då hade jag råkat sova i över två timmar igen. Tydligen var det inte som jag hoppades, att jag var frisk alltså, jobbigt.
Imorgon blir det roligheter, jag har hört att det ryktas om grillpremiär hemma hos Linnea, låter ju awsome! När man bokat in grillpremiär, då vet man att våren är här! Frågan är bara vilket väder vi kan vänta oss och vad man ska ha på sig, vill ju inte stå där ute vid grillen och frysa arslet av mig, men samtidigt så vill man ju liksom vara vårklädd. Vi får se vad jag känner för, blir väl antagligen en kjol om jag känner mig själv rätt.

Nu är det Clintan på tv, Million Dollar Baby, har inte sett den förr, och eftersom den är på ettan så man slipper massa avbrott för nyheter osv så kanske det är nått man ska se. Blir antagligen uppe länge idag med tanke på hur mycket jag har sovit idag på dagen och eftersom jag inte har nått att göra imorgon, mer än att gå på systemet och inhandla vin.

Godnatt om vi inte hörs nå mer!

Hemligheter.


Igår var läskigt och nervös....men mysigt, mycket mysigt. Spännande sånt här som kommer helt oväntat.
Tack Linda för peppet innan, det behövdes, mihhi!
Idag hade ja förresten tenta, det gick nog som väntat åt skogen, jobbisch.

Förlåt Mallan, det blev inget långt inlägg idag heller! Kanske efter min PN som har ska ta nu.
Puss!

Fool me once shame on you, fool me twice shame on me.


Jag var dödssugen på glass, jag har ingen glass hemma, så nu poppar jag popcorn istället och låtsas att jag är dödssugen på det. Allt hänger på att lura hjärnan....

positivt.


Japp, jag är fortfarande död, har knappt tagit mig ur sängen idag. Har dock massa saker jag måste göra innan imorgon, känns sådär...

Still ill.


Hej och välkommna till en ny dag av feber och basilusker. Blir en heldag i sängen idag, jag orkar inte annat.
Dock är jag fundersam på hur jag ska orka plugga till tentan på fredag, det kommer inte gå, fan.
Ååh nu orkar ja inte håll feberhuvve uppe mer, godnatt!

Jiippi...

...Nu har jag feber också!

Nys, Fågel, Sms


Jag nyser, jag hostar, jag snorar och ögonen tåras. Utöver det så knaprar jag alvedon och missbrukar nässpray, life is good med andra ord! Idag va jag även iväg till Linnéa och hämtade hem Perman och städade upp lite hos Joplin och Salle, jag är ju fågelvakt åt dom den här veckan. Det ska nog gå bra, även fast allt dun som flög runt fick mig att nysa en miljon ggr extra, men efter lite vädring så blev det i alla fall bättre!
Något annat jag kan ta och berätta är att jag under tiden måndag - måndag (alltså på en vecka) har skickat 386 sms, det är ca 55 sms per dag, galet!

Ääääälskar mina nya jeans!!


Aaaatscho!


Godmorgon! Jag är sjuk. Mitt huvud känns som en gröt, näsan är täppt och jag tror inte jag kan prata. Åh, fan för att gå i skolan när man är sjuk, men jag måste ju...

Förresten för er som är intresserade, så fick jag en väldigt speciell kommentar i inlägget med alla påskbilder, bara att ta för er, jag är inte intresserad.

Herrå!

Sjukling.


Hej igen, måste bara tillägga att den härliga helgen har gjort mig sjuk. Idag har jag nyst över 10 ggr och min hals smärtar som bara den, inte kul och absolut inte lägligt.
Min plan är att äta vitlök och c-vitamin i hundranitti och bli frisk innan helgen. Håll tummarna!

Påskhelgen i bilder:


Angling på långfredag:


 Pappa på Spark rätt in i dimman!

 Kl är ca 05:45, Trööött!

 Dags att ordna brasa.

 Fångsten.

 Matsäck!

 Korv är obligatoriskt.



 Lite folk på prisutdelningen.

Party på Långfredagen:

 Nicklas å Mattias.

 Fina flickor! L&M.

 Påskmålad!

 J,M,M!

Söndag/Måndagsmys i Övik:

 Helt gäng på promend!

Familjen Näslund/Stoltz



  

  
Modo-supportern har nya Bamsebodyn han fått av mig!


 Det vad finväder i Övik!

Häääääääääääääääääääärlig Helg! <3

Softis.


Långpromenix ner på stan, fika och sen promenad igen, life is good. Snart blir det middag och vid 18:35 går bussen upp mot Ume igen, ska bli skönt.
L8r

Susan Boyle.


Det här är ju alldeles sjukt. Jag blir så glad för hennes skull....det finns hopp här i världen även för fula människor, jag måste bara hitta min talang först sen är min framtid kirrad!


Sötnöt.


Oj vilken liten gofis jag har haft på mitt bröst nu i över en timme, jag är käääär. Vill också ha en knodd, fast inte än, men om några år då är jag redo.

<3

Livet på en pinne.


Nu är jag i Övik och snusar bebis, myspys. Vet inte om jag behöver säga mer än så, allt är grejt.
Bilder från hela helgen och allt jag gjort får ni se imorgon då jag är back in Ume.
Tjarå!

En liten anekdot.


Jag har kommit på mig själv med att ofta tänka svaret på eventulla frågor som en låttext från mer eller mindre kända låtar, till exempel alldeles nyss på msn fick jag frågan "Annars kanske vi kan göra det imorgon?" då blev mitt spontan svar "Iiiiiits now or neeeever....(come hold me tight, kiss me my darling, be mine tonight)"
Mycket konstigt, särskilt när jag svarar med en låttext och personen som får svaret aldrig har hört låten eller inte förstår vad jag babblar om....

Aja, nu ska jag susse...som sagt tidig avfärd imorgon.

Natti!

Bluuue mooon.


Ååh jag är mätt som en gris. Har ätit så jäkla mycket idag, massa gott och massa onyttigt.
Imorgon kl 07:30 börjar dock resan norrut mot övik, man orkar inte socialisera med föräldrarna allt för många dagar. Vi blir ett helt gäng som åker; jag, Lisa, Eva, Sara, Markus, och Micke, alla ska vi upp för att hälsa på lilleplutt Walter. Gullungen! Jag sover nog över där en natt och åker vidare upp mot Ume på måndagsförmiddagen. Då kommer det verkligen bli home sweet home.
Nu duscha, borsta gaddarna och sen filmtajm?


I like it, like it a lot!

.


Jag gillar det här vi håller på med, bra skit.

Tjarå.

Novellen om Fridas Långfredag.


Gud det känns som att det var en evighet sen jag skrev här, men det är ju typ bara en dag.
Gårdagen var hektiskt från början till slut, så jag hade ingen möjlighet att kladda ihop ett inlägg, ni får läsa allt nu istället.
Igår började alltså med att jag skuttade upp ur sängen kl 05, klädde på mig massa lager med varma kläder och gick tillsammans med pappsen ner på sjön, där drog jag nummerlapp och vi fick ruta ett. Började förberedelserna med att lägga ut don, mäta djup, samla ved osv. Kl 07 ljöd startskottet och vi sprang runt och satte mört på alla krokar...bara 6 minuter senare fick vi fällning, och tadaaah jag drar upp tävlingens första gädda. Efter det är det ganska dött, vi får inga fler fällningar och istället för att dra upp massa gäddor så ägnar vi dagen åt att fika, prata, kolla på fyllisar, fika och fika. Mys!
Ungefär vid 11 kom en hel hög med kändisar ner på isen, Lisa, Sara, Markus, Helena, Micke, Eva, Mattias, Jakob och Filip. Då blev det dags för det "riktiga" fikat med korvgrillning, mums. De nio gick  hem ungefär två timmar senare strax innan slutskottet ljöd vid kl 13, jag och papps stannade kvar på prisutdelningen och lyckades faktiskt komma på 6:e plats med vår lilla gädda på 1,1kg.

Direkt efter prisutdelningen gick jag hem, snabbduschade och sen kom Lisa och klippte topparna på mig, Tack! Det behövdes. Efter hårklippning blev det avfärd till Bergsjö och buss vidare mot Hudik. Gick hem till Linda en sväng och vilade och örsade lite med henne/skrattade åt fyllona som kom på besök. Typ vid 19 kom Mallan och Linda J och hämtade mig så åkte vi tillsammans till Iggan, hämtade upp Johanna och drog till Mallans lägenhet. Där var planen att vi skulle få i oss lite alkoholhaltiga drycker, det gick trögt för mig, var så himla trööött, men tillslut så.
Vi satt hos Mallan ett tag innan vi alla drog till Nicklas, mötte upp med hans kompisar och åkte tillsammans till någon som hette MIcke. Där blev det ännu mer intag av alkohol och sen drig typ alla till Bockarna.
Tingeling tingeling!
När jag skulle in på Bocken så frågade jag vakten om han inte vill se leg, då sa han: "Nej, jag känner igen dig..." oj, har inte varit ut på bockarna på flera månader, typ sen juldagen och innan det var det ännu längre, och ändå kände han igen mig. Antingen så avslöjar det att Hudik inte är särskilt stort, eller så förstår man att jag har spenderat ganska många helger där, antagligen båda delarna.
Aja, inne på bockarna var det skoj, fick träffa Danne min bebbe, Johanna S och massa andra kändisar.
Efter stängning gick vi till Zapata och sen åkte jag med Mallan till Iggan, där gick vi in en sväng till Nicklas där alla återsamlats, blev lite tv-spelande och bråk om filtar/täcken, efter det drog jag och Mallan hem till henne och däckade i hennes säng. Jäkligt lång dag!! Va vaken från 05 till ca 05:30 kanske....pjuuh. Jäkligt kul dag!

Ps, har inte kamerasladden/mobilsladden så bilder får ni se någon annan dag.

When the moon hit your eyes like a big pizzapie, thats amore!


Okej mina damer och herrar, om ca 5 timmar ska jag upp och vara pigg som en mört, bokstavligen, jag och pappa ska nämligen iväg på den årliga angeltävlingen på vår sjö då. Håll tummarna för vinst, förra året (eller var det förr-förra?) så kom vi tvåa! Hejja oss, jag drog upp tre halvstora gäddor och det räckte.
För er som inte vet vad angling är, (jag vet minst två som inte vet, skäms!) så orkar jag faktiskt inte förklara (igen), det är i alla fall inte som pimpling, enda likheten är att båda utförs under vintertid på is.
Ni får en bildserie istället, kanske blir ni klokare, kanske inte...

 Angeldon.

 Faster Eva med all utrustning.

 Kusin Lisa och Syrran njuter av solen -05.

 Pappa ger upp och packar ner donen.

Kommer nya bilder imorgon, förhoppningsvis på gammelgäddan!


Home sweet home!


Hooooney, iiiiim hoooome!
Åh va skönt det är att va hemma. Just nu ligger jag i min säng med Mira bredvid mig och bara myser. Jag har redan utnyttjat att päronen har mackgrill, så det blev varma mackor nyss, görgott!
Nu ska jag fortsätta läsa högen med veckorevyn som väntar mig varje gång jag kommer hem på besök, awsome.
Hörs senare!


Godmorgon! Dag 4.


Här sitter jag och önskar att jag i själva verket sov. Iiiih, jag kommer inte få sova ut på länge! Imorgon blir det eventuellt Angeltävling hemma i Älvis, (Beror på om det finns nån is kvar..) och då måste man ju upp typ klockan 5. Kul liksom!
Appropå 5 så har jag 5 timmars bussfärd framför mig idag, och inte kommer det bli nått sovande där heller, för Linnéa och Maria ska också åka den bussen, så vi kommer väl mest sitta och "örsa" hela tiden.
Jaja, nu måste jag packa ihop mina saker, har ju inte ens packat en väska inför hemfärden, och snart är det dags att bege sig mot UIG. bläh.
Herrå!

Are you beeing watched?


Här kan du gå in och kolla om den svenska regeringen övervakar din IP-adress: http://www.ipredkoll.se/

Sannolikheten är i och för sig inte så stor....

Hetsjan.


Idag har jag varit effektiv, mucho effektiv. Till och med min handledare sa att jag borde hejda mig lite. Men jag är stressad och då måste allt göras på en gång!
Snart ska jag ställa mig och laga vegfärs och spagetti, mums, det har jag längtat efter i många dagar, och idag är det alltså dags! Lägligt att laga mycket så har jag massa matlådor att mumsa på i flera dagar sen.
Appropå äta så är det "du är vad du äter" ikväll kl 20:00, ett av mina favoritprogram på tv, näst efter "Halv åtta hos mig" och "Ballar av stål".

L8r.


Dag 3.


Oj vad jag är tröttis, var ju meningen att jag skulle vara på UB redan för en halvtimme sen, men så blev det inte. Jag tog en liten sovmorgon....ska ändå inte vara på skolan fören kl 11, så det är väl lugnt. Måste bara hinna iväg på Akademibokhandeln och köpa lite skolmaterial, skojs!

Jag är förresten pepp inför helgen, då blir det nämligen hemfärd och partaj med brudarna där hemma. Tjoho!

Aj.


Åh jag har så jäääävla ont i min rygg, vet inte vad som är fel.
Jag har i alla fall varit effektiv idag, och det är ju alltid bra. Snart är det läggdags....
Herrå.


Dag 2.


Jaoow, då är det dags att bege sig iväg till UIG. Jag är mer pepp idag, ska ge järnet. Har redan tre uppslag på spel, så det är ju typ avklarad. Go girl.
L8r!

Älskar snöret.


Jag glömde berätta, jag köpte en lång randig T-shirt/T-shirtsklänning idag, åååh den är så somrig!
Ge mig sommar!



Ps. Perman leker utbytarkung och har redan lyckats tre ggr. Chilla mannen!

Min nya favorit.


Han kan ju vara roligast i Sverige just nu. Och snygg är han också!
Måndagskvällarna är ju räddade då de visar "Ballar av stål" på femman.
Jag är förresten liite mindre less nu än vad jag var när jag kom hem, fast uppgiften känns fortfarande omöjlig, imorgon ska jag ta tag i upplägget.


Upp som en sol o ned som en pannkaka.


Åååh jag blir less. Första dagen på Vfu-n och allt kändes bra....ända tills jag kom hem nu och kollade igenom Pm:et lärarna har skickat om allt vi ska göra under de här 5 veckorna. Jag ska tydligen ha massa egna lektioner, mina lärare ska komma och kolla då jag undervisar, jag ska tillverka ett eget spel, jag ska arbeta med en text jag knappt förstår, jag ska reflektera om min egna undervisning och blablabla. Allt det här ska sedan samlas i en portfolio som ska in 5 Juni. Gud giv mig styrka för hur i hela helvete ska jag kunna det här?
Känns som en omöjlig uppgift, jag vill ge upp, dra täcket över huvudet och börja jobba på Macdonalds istället...

Snyft.

Pah-nik.


Snart ska jag iväg på min första VFU-dag. Iiiih, det känns som att börja skolan igen, jag blir nervös.

en dag fylld av ångest.


Nu har jag mumsat på morotskaka, tårta, bullar och godis hos Linnea, ååh vad gottigt, men nu är jag mätt!
Bläääh, imorgon börjar praktiken, jag är nervös.

Svulldag.


Jag förvånade mig själv och drog på skogis ändå, men det blev så sent så alla kakor va typ slut, buhu.
Snart ska jag och Marre i korren ner på chaplin/baloo och köpa bakis-svullis-mat. Gott! Appropå Marre så kom hennes kusin med i Idol, så håll utkik efter en Viktor.
Just nu försöker jag tvätta upp lite kläder så jag har något att ha på mig på praktik, och senare ikväll ska jag iväg till Linnea och fira hennes födelsedag. Hipp hipp hurra!


synd.


Åh, tittar på reprisen av talang 2009 nu, och jag skäääms, det är som med Idol, förstår inte folk att dom suger?
Förresten så blir det ingen skogis idag, alla var så sega eller bortresta, synd. Något mer som är synd är att jag bara har två avsnitt av House kvar...jag har sett alla 5 säsonger som finns ute, buhu, vad ska jag göra nu?

oh what a night.


Igår var det skoooj, vet inte om jag behöver säga mer. Måste typ skynda mig att radera "sända poster" innan jag skäms ihjäl, det står så mycket galet där.
Snart skogis, woho.

,


Snart ska jag bege mig, måste bara hitta något att ha på mig först...och kissa.
Funderar på om jag ska våga cykla idag, i så fall blir det första gången sen i september..

Ha så skoj ikväll!

mina nya skor travade.


Det blev så att jag gick ner på stan istället för att gå till strömmis, min nya skor gav mig en skön promenix!
Det hände dock en mindre olycka nere på bolaget, jag råkade nämligen välta omkull en låda med Aquatini....jag skyller dock på att en tjockistjej stod och knuffades med mig för att tränga sig förbi, så jag smet därifrån innan jag blev betalningsskyldig för den enda lilla flaskan som gick sönder.
Jag tror att jag är extra klantig den här helgen, igår spillde jag  ju stearin över hela datorn med....jävla klantarsle.
Snart ska jag skutta in i duschen och försöka klura ut vad jag ska ha på mig ikväll, och vad jag ska äta till middag. Blir ju partaj på Rullstensgatan ikväll, skoj! Appropå fest så ska jag göra mitt egna groggvirke i min wassermaxx, väldigt ekonomiskt om jag får säga det själv.

L8r!


Flubber!


Oj, snart ska jag ta en promenix till Strömpilen och inhandla lite alkoholhaltiga drycker, men just nu sitter jag och är helt faschinerad över att dom faktiskt visar "Flubber" på femman!! Det va en av mina favoritfilmer då jag va en liten glutt. Måste kolla liiite till, sen är det dags att bege sig.


Abergläubisch?


Jag har lekt massa med eld idag, så nu kommer jag väl kissa i sängen inatt. Så sa nämligen min mamma när jag var liten, likadant var det om man sjöng i sängen, då kommer man kissa på sig under natten.
På senare tid börjar jag misstänka att hon sa så för att jag skulle hålla käften och sova, men det är väl lika bra att ta det säkra före det osäkra och kasta salt över axeln, spotta tre ggr, leta en fyrklöver och en hästsko och sist men inte minst undvika alla A-brunnar for the rest of my life.

gonatt!

Min dag i bilder.


 Min paps!

 Min mams!

 Suddig mörk Frida.

 Min nya hyllor  + glas + ljus mm.


Shopaholic!


Oj vad jag har mycket nytt i mitt rum nu! Tack Mami och Papi!
Dom har flängt runt med mig över hela staden nu, och massa kassor kom in genom dörren till mitt rum. M och P var så snälla att fylla mitt kylskåp och skafferi, utöver det så köpte de ett par nya skor till mig, en pajform, 3 hyllor, massa lådor, kolsyrepatroner och lite annat smått och gott.
Själv har jag köpt lite ljus, 6 vinglas, en kavel, ett par solbrills, lite saker till Perman och en söt Bamse-body till lille Walter.
Pengarna har alltså strömmat idag, har säkert gjort av med över 800kr, 417kr av dessa gick till att betala middagen på Eastern Palace....det sved i plånboken och själen, fast dom är värd det!

Näpp, nu ska jag fortsätta titta på Grillad!
Ps, ni ska få se en bild på mina nya fina hyllor sen...

Munnen full.


Nyss fyllde jag på permans matskål, nu springer han som en galning fram och tillbaka mellan sitt lilla hus och matskålen. Han gör verkligen skäl för sitt släkte, en hamster hamstrar...

Eifersuchtig.


Nyss grät jag nästan på House, det va så himla sorglig...men samtidigt blev jag så avundsjuk.
Ett till avsnitt nu, sen sängen.
Gnatt!

Fin middag för en fattig student.


Idag bokade jag bord på Eastern Palace, jag ska bjuda mamsen och papsen på middag imorgon, pappa fyllde ju år igår och mamma fyller imorgon. Det blir liksom deras present...och en liten belöning till mig med. Jag menar Indisk/Mongolisk/kinesisk buffé låter ju inte helt fel, även fast plånboken kommer skrika.
Jag tror också att jag har bestämt mig för att stanna kvar i Ume och dra på fest på lördag. Ska ju ändå hem till Älvis nästa helg, så då hinner jag nog bli trött på folket ändå...

Förresten kan inte någon komma och få bort stearin som jag råkat spilla på min duk?

Heldag.


Nu är jag äntligen hemma efter en lååång dag, först blir det lite matlagningen och sen ska jag lägga mig under täcket och läsa en bok jag lånade på biblioteket igår. Harlan Coben - Den oskyldige.
Sen ikväll är det "Halv åtta hos mig" och "Lyxfällan", två av mina favoritprogram, wooho!
Imorgon kommer päronen och jag är glad!

Ps. Min taklampa leker disko....eller så försöker den ge mig ett epileptiskt anfall. Blink Blink Blink!

Orka.


Idag kom jag försent till skolan för att min mobil fick för sig att ställa tillbaka tiden. Inte schysst!
Nu är jag bitter för att vi måste vara kvar i skolan trots att vi har slutat...bara för att vi ska iväg på nån jäkla fortutbildningskurs. Blääh.

L8r!

Städtanten.


Oj, jag fick ett litet ryck och städade badrummet alldeles nyss, skurade golvet, putsade spegel, torkade ur handfatet osv. Skönt, slipper jag göra det imorgon då vi har lååååång dag från 8:30 till 18:00. Känns inte så roligt, ska på nån jäkla fortbildningsutbildning om Berlin murens fall. Vi ska ha en till på fredag också, men jag skippar den och hänger med päronen istället, kommer bli najs!
Men nu måste jag susse, ska som sagt upp tidigt imorgon.

Ge mig sommar..

Whattodooo?

Kom precis hem från en trevlig liten middag på Nh med Elin, Jelena och massa kompisar till henne. Nu står jag dock i valet och kvalet, ska jag hänga med Mami och Papi till övik på fredagkvällen och vara med dom hela helgen, eller ska jag stanna kvar i Ume, ta det lugnt på fredagen och festa på lördagen? Give me a sign...
Oh my, snart är det "Fråga Olle" på tv, brukar vara intressant!

L8r

Tack så hemskt mycket Vfu-enheten.


Men åh, nyss kom Elin med den oglada nyheten att jag eventuellt ska ha min Vfu-praktik på folkuniversitetet, HALLÅ, eleverna där kommer ju typ vara dubbelt så gamla som mig! Vuxenutbildningen liksom!
What to do? Fejka någon halvallvarlig sjukdom i 6 veckor? Jävlaskitkorvshelvete.

Dusch,plugg, buffé på NH med tyskisar.

Verspätet.


Jag tog typ världens längsta sovmorgon idag, ända till klockan var 12, va inte riktigt planerat. Jag skulle ju hinna med så mycket idag, städa, Iksu, affärn, plugg och NH, men nu sitter jag här med frukosten framför mig och är förseeenad.
Jag får prioritera det viktigaste, nämligen att hinna iväg till Iksu, plugga och sen Nh.
Städa kanske jag hinner göra inatt....

Ny design!

Va tycker ni om min nya stil på bloggen? Det tog sin lilla tid kan jag lova, och jag vet att bilderna är oskarpa, men bättre än förut är det väl? Jag hoppas det i alla fall, för bättre kan jag tyvärr inte.
Hoppas ni gillar det i alla fall! Nu måste jag susse, klockan är ju 2 på natten, tur jag inte har skola imorgon!

Pussnatt!

Ps, Hittade en liten bugg, kommentatorsfälten är överstrykna...får fixa det imorgon. Det går dock att kommentera ändå!

RSS 2.0