Det stora lussebaket!

Ojoj nu har jag, kurren och syrran bakat lusskatter i hundranitti! Det är väl sisådär en 100 st smaskiga kissekatter som ligger på en bricka i köket och bara väntar på att käkas upp. Mums!
Bilder kommer senare.
På tisdag blir det bakdag igen, denna gång med klassen, ska bli skoj, undra hur många som är på att våldgästa Elin och baka lussekatter där?

Nu social.....herrå!

Perman utbrytarkungen

Igår blev det faktiskt lugnt, är ni förvånade? jag med!
Hängde med Max, irländarna och några tyskar på E-puben...och hör och häpna, jag drack vatten!
Snart är det dags att sätta sig på bussen tillsammans med kurren och fara iväg till Syster-yster, vi ska julbaka nu i helgen, tjooohoo! Kommer bli mumsigt.

Förövrigt så har Perman börjat leka utbrytarkung, han klättrar upp på taket till ett av hans små hus, och sen så klättrar han över kanten ut i det fria. Jag som alltid har haft buren öppen måste nu komma ihåg att stänga den, annars så kommer ja ha hamsterpoo överallt. 



Ha en bra dag/helg...festa lugnt, själv är jag Abstinenzlerin den här helgen.


check, not check.

Prov: Check
Sovmiddag: Check
EPP: Check
Veg tacotallrik: Check
Planer för kvällen: Check
Pluggat: Not check.

Che-e-e-eck!

Håll tummarna för mig!

Urk. Om en timme har jag textproduktionsprov. Fy fan.
Det värsta är att man inte kan träna ett skit på det, alltså det gäller typ bara att kunna grammatik, och det kan jag ju inte...
Undrar vad det kommer vara för ämne, hoppas på nått man kan nått om och inte såntdär djupt och jobbigt. Håll tummarna för att det blir att man ska skriva en berättelse istället för att argumentera eller jämföra två texter. Det är ju det tråkigaste/svåraste evah!

Aja, nu till något roligare! Jag ska få låna Lisen-fisens säng nu när hon ska flytta härifrån, gräääjt ju! Slipper jag sova i den lilla, knakiga, halvobekväma sängen som följde med rummet. Den här är även nån cm bredare, woho! Om några veckor sover jag alltså softsoftsoft i en halvny säng! Thänk jo!

Nu ska jag käka frulle...wish me luck! 
Tjarå. 

Jumbo!

Ganska precis hemkommen från Pizzabacken hos Tine, var hiiiimla roligt, mycket skratta och god pizza. Det var jag, Tine, Max, Elin och Carlo och vi spelade "Pratmakarn" efter vi svullat pizzan vi gjorde.
Jag lyckades med att kalla mig själv för Idiot och trodde att Dumbo (elefanten som kan flyga) egentligen heter Jumbo, smart!
- Elin! Vad har vi mer gjort idag?
- Starken verben!
Precis! ...vi har pluggat som tokar idag i typ fyra timmar, det är inte likt oss latisar. Men duktig av oss, klapp på huvudet!

Nu är jag sugen på te...så det får det bli. Varmt och gosigt är det i alla fall i mitt rum, tack vare Svea my dear kvartersvärd för hjälpen. Slipper jag frysa imorgon när jag vaknar.
Imorgon äre förresten prov....iiih, jag är inte redo!

Tjarå så länge!

Morning.

Jag kunde inte hålla mig, det blir skjortan idag redan. Va så sugen på att svansa runt i något nytt så taadaah!



Nu yougurt, smink, sen UB.
Tjarå!

Tandisar.

Nu har jag gjort ett event på fejjan. Det är för folket i min klass och våra tandisar.
Och nu är jag trött. Godnatt!

Mörkerkikare?

Hemma från IKSU!
Vad jobbigt det är med vinter, folk är påklädda i hundranitti och det är mörkt, så när man möter någon på cykel inser man alldeles precis försent att man faktiskt känner personen man möter. Ytterst jobbigt. Mötte två stycke jag kände på vägen hem/från IKSU, och hejandet blir liksom....fessigt.

Hur som haver, idag gjorde jag en rolig sak!
Jag köpte ett par skor för lite över en vecka sen, och när jag kom hem så visade det sig att jag hade fått en st41 och en st40, men jag har ändå traskat runt i dom varje dag. Så idag när jag ändå var på stan så gick jag helt sonika in till dom på skoaffären, och sa att det blivit fel. Då fick jag gulligt nog byta ut min 41a mot en till 40...schysst va?!
Så nu traskar jag jämt igen!

Nu dusch...

Skjortis.

Precis hemkommen från stan, ojoj, alldeles trött. Blev shoppning av en skjorttunika iaf, svart,vit,gul,lila-rutig, undra när den ska få bäras. Elin sitter fortfarande i frisörstolen, dom jobbade inte precis snabbt där inte. Men fin kommer hon bli!
Snart är det dags att bege sig iväg till IKSU, typ en vecka sen ja tränade sist, inte bra!
Imorgon blir det pizzabakning med Elin, Max,Tine och Carlo, kommer bli gottigt!

L8er!

Före katastrofen.

Alltså ni som inte befinner er i Umeå, jag önskar ni kunde se himlen nu! Den är så mörkblå så jag blir rädd, det är typ som på alla filmer innan katastrofen inträffar. Jag försökte illustrera det här nere, men det gick inte så bra. Ser lite mjäkigt ut på kortet.
Om en halvtimme ska jag dra ner på stan med Elin, najsnajs, hon ska klippa sig kl 14 så det blir en lite snabbis.
Förövrigt så har jag varit ganska effektiv idag, bytt glödlampa i hallen, diskat, och städat upp lite. Brao!
Imorgon blir det till att städa Permans bur och plugga som en tok. Men nu...Staaan!



Bis später!


Operation den 4e December!

Jag har förresten glömt att berätta att operationen av min fot är inplanerad till den 4 December. Känns lite läskigt med tanke på att jag inte har en aning om utifall jag kommer bli sövd eller bara få smärtstillande. Jag hoppas verkligen på att bli sövd, fy fan för att sitta och höra hur det knakar och låter när dom sågar av en bit av mitt skelett. Jag klarar ju inte ens av att höra borren hos tandläkarn.
Samtidigt så vill blir man ju rädd för att inte vakna upp då man blir sövd....fast jag menar, hur ofta händer det liksom. Dom vet förhoppningsvis vad dom ska göra!

Nu undrar ni kanske varför jag ska operera fossingen. Jooo för att att jag har ett ben utanför min lilltå som korvar sig lite som...ööh, kalla det banan eller båt om ni vill. Det är i alla fall verkligt obekvämt när det gnager mot skon, så den ska väck....typ som när man hyvlar ner en bräda. Ajaj!
Vet inte heller hur länge eller om jag kommer bli tvungen att hoppa på kryckor. Jobbigt att göra det på vintern. Bläääh!

Nu ska jag se CSI miami med den fruktansvärda Horatio. Han är så jobbig med sina oneliners....

Herrå!

Heting!

Jag är kär i Justin Bobby från The Hills.
Han är grymtgrymt heeeet! Ge mig han tack.


Plugg.

Nu är jag precis hemmkommen från skolan. Har suttit och varit duktig och pluggat med klassen i typ 5 timmar. Galet.
Nu blir det till att laga mat!

Senare.

Bang bom bang!

Vilken hemsk tid att vakna. Halv 5! Sen kan jag inte somna om, värdo!
Kan inte byggarbetarna utanför mitt fönster få en sovmorgon någon dag? Grus i ögonen men inget på marken? Sanda!
Usch! Ge mig mitt kokoste så jag blir på bra humör!

Herrå!

Banka vett i skallen på sig själv.

Fortfarande uppe. Fy farao för översättningstexter, nu har jag suttit och kämpat mig igen två stycken, och tro nu inte att det är lätt, det är det inte. Jag kan knappt svensk grammatik, och nu ska jag förstå tysk. Perfa!
      Det blir till att kliva upp tidigt imorgon och titta igenom texterna igen.
v50 har jag både grammatik och översättningsprov, så det är dags att jag sätter fart och lär mig nått nu!
Jag har i alla fall tagit mig igenom boken....typ. Några 10-tal sidor kvar, men det är betydligt bättre än de 150 jag hade tidigare idag.
Imorgon blir det till att rätta två texter jag skrivit tidigare, plugga lite grammatik och sen träna.
Jahapp, se klart på Cold Case och sen sussa?!

Gnatt.

Lär dig flyga.

Det är en konst att flyga, eller

snarare ett knep. Knepet består i

att kasta sig till marken

och missa.

Douglas Adams (1952 - 2001)


Gottigt!

Mammas hembakade biscotti är grymt goda!
Det blir dom, kaffe och CSI nu senare ikväll. Måsta ta en paus i allt pluggande jag har hållit på med de senaste timmarna. Översättning och bokläsning står på schemat.
Fick faktiskt en trevlig promenad till skolan idag, även fast det var snöstorm, det berodde i och för sig mest på att jag pratade i telefon med Linda samtidigt som jag gick. Hon kanske kommer upp helgen 12-13, vore ju gryyyyymt!
Då ska vi förresten ha klassfest med klassen och våra tandisar, toppen.
 
L8er.

Snöstorm.

Kokoste och rågkakor, det va min frukost det. Gottigt, jag äääälskar kokos!
Utanför fönstret är det snöstorm och jag vill mest inte gå ut, ge mig sommar tack.
Så hur ser veckan ut då?
Idag är det skola till kl 17, sen blir det nog Iksu och lite träning. Tisdag har ja skola till kl 15 också ska jag ha läst ut en bok som jag har över 150 sidor kvar i. På onsdag är jag ledig, så då får det blir lite träning och kanske lite pluggplugg.
Torsdag ska jag och Elin plugga grammtik och efter det blir det nog träning igen och plugg inför provet jag har på fredag. Efter provet på fredag blir det eventuellt en sväng till Övik över helgen, julbaka med kurren och syrran. Myyysigt!
 Lugn vecka med andra ord. Tror jag skippar alkoholintag nu till helgen, blev ju tredagars nu senaste, tors, fre och lör. Galet.


 

Addiction

Damer och herrar. Den här tidpunkten ska man sova, inte sitta uppe och surfa runt på nätet helt i onödan. Jag tror förresten att jag har blivit facebookberoende.
Godnatt då!

Hej från Umeå!

Okej nu börjas det om på nytt. Har lämnat  http://neigediegeige.spaces.live.com bakom mig, och det är ju lite sorgligt, det finns så mycket minnen på den sidan. I två år har jag dagligen skrivit minst ett inlägg och efter varje festkväll har jag lagt ut kort på alla tokigheter. Men nu är det ny stad och det betyder ny start. 
Hoppas ni vill hänga med!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0