Hänsel und Gretel.

Hör och häpna, jag har faktiskt varit på Opera idag.....tysk opera dessutom. Hans och Greta var det, förstod inte allt för mycket, men det var ändå bra, bättre än vad jag trodde det skulle vara.
Igår var det fest, och vilken fest sen! Började med förfest iJohannes och Steffis lägenhet och efter lite dricklekar och andra lustigheter så begav vi oss till "Das Boot", det är helt enkelt vad det heter, alltså en båt som ligger och guppar på Main. Där shakade vi booty i flera timmar. Jag träffade några biffiga amerikanare som hejvilt bjöd på öl, tack och bock!
Vid halvtre tiden eller nått drog alla och jag blev kvar själv. Det är en ovana jag har börjat med, när alla andra går hem så stannar jag kvar och efterfestar med okändisar. Stället stängde först kl 05:00, så då drog jag med mitt nya gäng på efterfest, nån kille var snäll och bjöd alla på taxi, så jag brydde mig inte så mycket om åt vilket håll vi åkte åt. Imorse däremot var jag desto mer konfunderad....det visade sig att vi hade lämnat würzburg och jag fick åka U-bahn typ 20min för att ens ta mig in till stan. Pust stånk.
Ikväll blir det nog lugnt. Jag känner för lite House.

Ni då, haft en bra helg?

 Aporna: Steffi,Johannes, Elin!

 Hanna är rik & Sven är glá!

Kommentera gärna!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0