Sömn!

Ja jisses. Jag gick på skolan, lämnade in boken som det varit sånt tjat om, tittade lite på alla utbytesstudenter som visa upp sina länder och sen gick jag och skulle sätta mig och plugga i UB. Tji fick jag, efter typ 15 min var jag så trött så jag höll på att somna mitt i fåtöljen på UB bland allt folk. Blev tvungen att gå hem. Väl hemma så är det nån som har brutit sig in i Johans bil och pajja massa rutor, kul skit liksom.
Jag blev så less så jag tog Wilma med mig och gick och la mig på sängen, somnade på några sekunder och nu typ en timme senare sitter jag här och ser ut som döden själv. Sjukt trött tjej, varför?
Wilma visade förresten upp sina konster för Johan idag, så säger han: - kan hon bara göra det med godis, det är väl inte så bra? Det var tydligt att han inte var lika imponerad som mig....

Mörkt är det ute också men inte lyser lamporna de sätte upp än. Varför det kan man undra? Är det bara för syns skull man satt upp dom. Alltså dagsljus syns, eller är det inte meningen att man ska se dom på kvällen med (framförallt)?

Lite mat på det här så kanske jag vaknar till.
Pusshej!

Kommentera gärna!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0